'Hesap vereceksin tetikçi Küçük'

'Hesap vereceksin tetikçi Küçük'

'Hesap vereceksin tetikçi Küçük' Bu platform üzerinden beni takip eden okuyucular az çok bilirler, yıllardır kaleme aldıklarım yüzünden FETÖ’sünden, PKK’sına, AKP iktidarının yandaş kalemlerinden kimi muhalif ikonlara, YAE’ci liberallerden, tetikçi kalemşörlere...

Bu platform üzerinden beni takip eden okuyucular az çok bilirler, yıllardır kaleme aldıklarım yüzünden FETÖ’sünden, PKK’sına, AKP iktidarının yandaş kalemlerinden kimi muhalif ikonlara, YAE’ci liberallerden, tetikçi kalemşörlere çok sayıda kesimin tepkisini aldım, birçok kez tehdit ve linç ortamına maruz kaldım. Ama hiçbiri zerrece umurumda olmadı, zira kaybedeceğim ne bir makamım ne şanım şöhretim, ne ana akım medyada şaşalı bir köşem veya televizyon programım, ne akademi dünyasında önüme açılan bir kapım vardı. Korksaydım zaten bunların büyük çoğunluğu illa ki bir yerde önüme ''fırsat’ olarak serilecekti, orası ayrı bir mesele. Genelde akademik çalışmalarımdan arta kalan zamanlarımda kaleme aldığım bu köşe yazılarını, zamanım açısından ''değerli’ olabilecek meselelere ayırmak istemişimdir yıllardır. Başlıktan tahmin edeceğiniz o ''malum’ şahıs yani Cem Küçük adlı kripto FETÖ’cüyü ise şu ana kadar vakit ayırabilecek ölçüde önemli bir mesele görmemiştim. Fakat, derler ya ''sinek küçüktür, mide bulandırır’ diye, an itibariyle bu şahsın bende yarattığı mide bulantısı, bu yazıyı kaleme almanın vaktinin geldiğini de gösteriyor.

Aslında kendisi hakkında muhalif medya kuruluşlarında da fazlaca yazı göremezsiniz, zira ilginç bir şekilde bu şahıstan korkulduğunu düşünmekteyim. Herkese ayar veren, ana akım basın kuruluşlarında çalışanları ''kovuldun’ veya ''tutuklanacaksın’ diyerek açıktan aleni bir şekilde hedef alan, hedeflediği kişileri televizyon kanallarından açıkça tehdit eden ve bütün bu hareketlerinden ötürü tek bir yaptırım dahi uygulanamayan birisinden korkulması, bakıldığı zaman çok da anormal bir durum olmasa gerek. Ama demiştim ya, korkacak bir şeyim yok, 2 gün önce yandaş medyaya satılan Hürriyet Gazetesi yazarları hakkında da ''sen kovuldun, sen kalacaksın’ gibi kestiği ahkamlardan sonra, bu kripto FETÖ’cü tetikçinin ipliğinin pazara çıkarılması artık elzem hale geldi.

Cem Küçük: 'ZEKERIYA ÖZ'ÜN CEMAATTEN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM'
Kendisinin kripto Fethullahçılığına dair şu ana kadar en önemli mücadeleyi OdaTV vermişti. OdaTV’nin Cem Küçük’e Haziran 2017’de sorduğu bazı sorular vardı; https://odatv.com/cehenneme-de-kacsan-pesini-birakmayiz-kucuk-kripto-cem-0606171200.html. Bakıldığı zaman bu kripto FETÖ’cünün, Fethullahçı yayın organı olan Timaş Yayınevi’nde 7 yıl çalışmış olması, yine Fethullahçıların gözdesi CIA’cı Graham Fuller’ın kitaplarını Türkçe’ye çevirterek kendi sahibi olduğu yayınevi aracılığıyla bastırması, 17-25 Aralık’tan önce ve daha da önemlisi FETÖ ile milat kabul edilen 17-25 Aralık’tan sonra dahi FETÖ’ye olan sevgisi zaten bu şahsın FETÖ ile olan bağının açık bir örneği. 17-25 Aralık’tan sonra FOX TV’de Fatih Portakal’ın sunduğu programda FETÖ’cüler için “Hiçbirimizin yapamadığı Hizmetleri yapıyorlar, alınlarından öpmek gerekiyor'' ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Üstelik Cem Küçük aynı programda Türkiye’nin FETÖ üyeliğinden aradığı ve yurt dışına kaçan Zekeriya Öz için de “Zekeriya Öz'ün Cemaatten olduğunu düşünmüyorum'' dediği anlaşıldı.( https://odatv.com/eee-hani-17-25-aralik-baz-alinacakti-bu-kriptonun-sozleri-ne-1412171200.html)

Bunlar OdaTV’nin haberleştirdiği ifadeler, fakat akabinde OdaTV’nin bu soruların devamını getirmediği ve Cem Küçük’ün kripto Fethullahçılığı’na dair iddiaların detaylıca incelenmediğini görüyoruz. Sebebi nedir bilmiyorum, ama bu noktadan devam edilmesinin bu kriptonun gerçek yüzünün ortaya çıkarılmasında büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum. Örneğin OdaTV’nin iddialarından birisi de kripto FETÖ’cü Cem Küçük’ün, FETÖ’cü polislerin hocası konumunda olan ve aynı zamanda Giresun Üniversitesi eski rektörü Halil İbrahim Bahar ile olan yakın ilişkisi. Öncelikle kim bu Halil İbrahim Bahar? Kendisi Polis Akademisi’nde sosyoloji dersi veren bir sosyolog. Doktorasını ise, İngiltere’de Fethullahçıların neredeyse üssü konumunda olan Leicester’da yapmış bir isim. Önce 2010 yılında Giresun Üniversitesi'ne rektör vekili atandı Bahar. Hemen ardından "Hocaefendinin icazetini alarak geldim, seçim formalite, Rektör olmaya geldim" diye akademisyenlerden oy isteyip sonunda rektörlük koltuğuna kurulan bir Fethullahçıyı izledi kamuoyu. Bu Fethullahçının akibeti ise, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası saklandığı bir delikte güvenlik güçlerince yakalanması olacaktı. Peki bu şahsın kripto FETÖ’cü Cem Küçük ile olan ilişkisi nedir? Öncelikle hemşehrilik hukuku var, her iki Fethullahçı da Giresun Eynesil’li ve her ikisi de gençliklerinde Zonguldak’ta yaşamışlar. 

OdaTV’ye göre bu şahısların sosyal medya üzerinden son derece samimi yazışmaları söz konusu, lakin o haberde bu yazışmaların Cem Küçük tarafından silindiği söyleniyor. OdaTV’deki arkadaşlar herhalde araştırırken çok ufak bir detayı atlamışlar, o da Küçük Cem’in silmeyi unuttuğu bir tweet’i. Bu tweet, bahse konu iki şahıs arasındaki yakın ilişkiyi ve Cem Küçük’ün FETÖ’cü şahsa gösterdiği yakınlığı gösteriyor;

10-003.png

"'Hesap vereceksin tetikçi Küçük'" haberi, 26 Mart 2018 tarihinde yazılmıştır. 26 Mart 2018 tarihinde de güncellenmiştir. ABC Kritik kategorisi altında bulunan 'Hesap vereceksin tetikçi Küçük' haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Hesap vereceksin tetikçi Küçük' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. ABC Kritik konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  2. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  3. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  4. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  5. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  6. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  7. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  8. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  9. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
  10. 05:08 Zamanaşımına uğrayan hesaplarda önemli değişiklik yapılacak
  11. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  12. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
  13. 04:57 Tüketici kredilerinde artış gözlemlendi
  14. 04:54 Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyat boykotuna ticaret odasından tepki geldi
  15. 04:52 Ekvador'da son 2 günde 2 belediye başkanı suç çeteleri tarafından öldürüldü
  16. 04:48 Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı
  17. 04:46 AB yetkilisinden Trump’a yanıt geldi: Putin'den korkmayın
  18. 04:43 İspanyol bakan uluslararası topluma seslendi: Gazze'ye odaklanın!
  19. 04:41 MB açıklamasından sonra planlar değişti! Temmuz zamları ne kadar olacak?
  20. 04:39 Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrenci sayısı belli oldu: işte o rakamlar
ABC Kritik Haberleri