AKP atlete taktı!

AKP atlete taktı!

AKP atlete taktı!  AKP Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Adamın  hayatında tek başarısı Ankara’dan İstanbul’a yürümek. İkincisi yok. Ama şimdi  atletle beraber fotoğraf vermeye başlamış. Niye? Mütevaziymiş. Niye? Halk  adamıymış....

 

AKP Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Adamın  hayatında tek başarısı Ankara’dan İstanbul’a yürümek. İkincisi yok. Ama şimdi  atletle beraber fotoğraf vermeye başlamış. Niye? Mütevaziymiş. Niye? Halk  adamıymış. Halk adamı, fotoğraf vererek olmaz. Halk adamı, Babakale'ye gelerek,  çalışarak olur." dedi."Adamın  hayatında tek başarısı Ankara’dan İstanbul’a yürümek. İkincisi yok. Ama şimdi  atletle beraber fotoğraf vermeye başlamış. Niye? Mütevaziymiş. Niye? Halk  adamıymış. Halk adamı, fotoğraf vererek olmaz. Halk adamı, Babakale'ye gelerek,  çalışarak olur." dedi.

Bülent Turan, Çanakkale'deki ziyaretleri kapsamında, Ayvacık ilçesine bağlı  Babakale köyünde yapımı tamamlanan spor tesisinin açılışına katıldı.
Burada konuşan Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletli  fotoğrafına değinerek, "Fotoğraf vererek halkçı olunmaz." ifadesinde kullandı.

Turan, 15 yıldan bu yana 11 seçim yaşadıklarını anlatarak, "11 seçimin  tamamını hamdolsun kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Bazıları atletle fotoğraf  vererek, o garip fotoğrafı vererek güya halkı kafalamanın, halkı kandırmanın  yolunu arıyorlar. Adamın hayatında tek başarısı Ankara’dan İstanbul’a yürümek.  İkincisi yok. Ama şimdi atletle beraber fotoğraf vermeye başlamış. Niye?  Mütevaziymiş. Niye? Halk adamıymış. Halk adamı, fotoğraf vererek olmaz. Halk  adamı, Babakale'ye gelerek, çalışarak olur. Siz terör örgütleriyle  yürüyeceksiniz, her türlü söyleme, yanlışa imza atacaksınız ama giyinişinizden  yola çıkarak halk adamı olacaksınız." diye konuştu.

Türkiye'de 15 yıldır raconu milletin kestiğini vurgulayan Bülent  Turan, "Artık onlar geçti. Bu millet ne yaptığını gayet iyi biliyor. Bu millet  kimin fotoğraf verirken usulen verdiğini, kimin hakkını vererek verdiğini  biliyor. Raconu da o yüzden bu millet kesiyor. 15 yıldan beri raconun kralını bu  millet kesti şimdiye kadar. Yanlış yapana dur dedi. 25'i 26 yaptırmadı. Neden?  Çünkü hep aynı tarz at gözlüğü ile bakan, meseleyi değerlendiremeyen, yabancı  güçler ağabeyleri, başkanları yan baktığı zaman rahatsız olan insanlara, halk  evet der mi?" değerlendirmesinde bulundu.

'BUNLAR UFAK İŞ'
Bülent Turan, geçen yıl yaptıkları bir ziyarette Babakale köyüne en  yakın futbol sahasının 40 kilometre uzaklıkta olduğunu öğrendiklerini anlattı. Bu  kapsamda çok önemli bir tesisi bölgeye kazandırdıklarına işaret eden Turan,  şunları kaydetti:
"Babakale'ye geldiğimizde gençlerimiz bizimle çay içmeden sizi  göndermeyiz demişlerdi. Oturduk caminin yanındaki kahvede çayımızı içtik. Dediler  ki o zaman, 'Sayın vekilim hanlar, hamamlar, yollar yapılır ama bizim en batıda olmamızdan kaynaklı sıkıntılarımız var. En yakın futbol sahası 40 kilometre. Bize  buraya saha yapın, biz başka köylere gidip gitmeyelim.' Demiştik ki o zaman  'Bunlar ufak iş, yaparız.' O gün sözümüzü verdik. Belediye Başkanımızın  öncülüğünde, desteğinde  bu güzel, mütevazi gençlerin içinde olan tesisi  Babakale'ye kazandırdık. Mesele, hak edene hakkını vermek."

Açılışa, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Ayvacık Belediye Başkanı  Mehmet Ünal Şahin, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, çok sayıda vatandaş ve  partililer katıldı.

'SEN ATATÜRK'ÜN BÖYLE RESİM ÇEKTİRDİĞİNE ŞAHİT OLDUN MU?'
Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 39. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Kemal Kılıçdaroğlu'nun kıyafetini şu sözlerle eleştirmişti: "Sözde adalet yürüyüşü yapıyor birisi, Ankara'dan çıkmış İstanbul'a yürüyor. Arada sırada bir de karavana oturuyor ve atletle bir yemek yiyor. Bugün de baktım ki, bir gazete başlık atmış, 'Vatandaş falanca.' Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım böyle, hele hele bir siyasi partinin, anamuhalefetin başında olacak, çağıracak gazeteciyi, 'Gel, benim bu fotoğrafımı bir çek.' ve ondan sonra da 'Ben Atatürk'ün partisinin başıyım.' Sen Atatürk'ü böyle atletle, yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu? Böyle bir şey var mı?

 

"AKP atlete taktı!" haberi, 23 Ağustos 2017 tarihinde yazılmıştır. 23 Ağustos 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AKP atlete taktı! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP atlete taktı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Politika Haberleri