AKP'den hayırcılara yeni tehdit: Kanınızla banyo yapmayan...

AKP'den hayırcılara yeni tehdit: Kanınızla banyo yapmayan...

AKP'den hayırcılara yeni tehdit: Kanınızla b... AKP Trabzon Ortahisar İlçe Yöneticisi Tufan Uzlu, sosyal medya hesabında referanduma ilişkin “Evet'' ve “Hayır'' tartışmalarının sertleşmesi üzerine, 15 Temmuz’u hatırlatarak, “Olası bir kalkışmada DEVLETİ beklemeyeceğim....

AKP Trabzon Ortahisar İlçe Yöneticisi Tufan Uzlu, sosyal medya hesabında referanduma ilişkin “Evet'' ve “Hayır'' tartışmalarının sertleşmesi üzerine, 15 Temmuz’u hatırlatarak, “Olası bir kalkışmada DEVLETİ beklemeyeceğim. Cesetlerinizden köprü yapmayan namerd olsun. ''Kanınızla banyo yapmayan’ soysuz köpektir...'' tehdidi savurdu

BirGün'den Burcu Cansu'nun haberine göre AKP Trabzon Ortahisar İlçe Yöneticisi Tufan Uzlu, sosyal medya hesabından referandumla ilgili “Kanınızla banyo yapmayan soysuz köpektir'' tehdidinde bulundu.

Facebook hesabında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını ve “Evet'' yazısını paylaşan Uzlu, sosyal medyadaki paylaşımı sebebiyle referanduma ilişkin başlayan “Evet'', “Hayır'' tartışmalarında 15 Temmuz hatırlatması yaparak tehditler savurdu.

Bu yazıyı sen yazdın iddiası

Uzlu, sosyal medya hesabı Facebook’tan, “noktasına virgülüne dokunmadığını'' iddia edip, yıllardır CHP’ye oy vermiş 64 yaşındaki bir kişiye ait olduğunu iddia ettiği bir yazıyı paylaştı. Yazıdaki, “Ben 64 yaşında CHP'li sol görüşlü bir insanım. Şu ana kadar Ak Parti’ye ve Tayyip Erdoğan’a karşı içimde hep bir nefret vardı. Tayyip Erdoğan giderse vatan gider ülke gider millet gidermiş doğruymuş yemin ederim rahat batmış bize. Bizimkiler Berkin Elvan için ortalığı yakıp yıkmıştı, ben de bizim çocukları kahraman zanneder övünürdüm onlarla. Tayyip Erdoğan'ın yanında ona çok bağlı halkı var ama bunun dışında çok güçlü birşey daha var onu koruyan. Eskiden nefret ettiğim birine hiç kimseye olmadığım kadar hayranım şu an helal olsun...''ifadelerinin altında tartışmalı yorumlar paylaşıldı.

Bu yazının altına yazıyı Uzlu’nun yazdığını iddia edenler oldu. Tartışmalarda, “Darbe teşebbüsüne karşı çıkan bir partinin adamları değil, topyekün halkımızdı, bunu başbakan dahil herkes biliyor ve söylüyor. Halk demokrasiye sahip çıkmıştır fakat bunu Tayyip'e sahip çıkmak olarak algılayanların aklına şaşarım. HAYIRLı akşamlar'' ifadelerinden sonra referanduma ilişkin tartışma başladı.

“Hayır diyecekler terörist''

Referandumda “Hayır'' diyecekleri teröristlikle suçlayan Uzlu, “Hayır’ı destekleyenlerin yanında teröristler ve batılı devletlerin de oluşu büyük bir şüphe duymamıza sebeptir. Vatandaşlarımızın bir kısmının AK Parti düşmanlığı derken hırslarının akıllarının önüne geçtiğini görmek büyük bir üzüntü oluşturmaktadır. Milletimiz üzerine oynanan oyunlar devam etmektedir. İnşaAllah kardeşi kardeşe düşman eden, bu sistemden kurtuluruz. EVET Ülkemiz için yeni bir zafer olur İnşaAllah'' yanıtı yazdı.

Uzlu, “Diktatöre hayır denilecek'' paylaşımlarının ardından 15 Temmuz göndermesi yaparak, şu paylaşımda bulundu:

“Buradan kendimi ihbar ediyorum... Olası bir kalkışmada DEVLETİ beklemeyeceğim...

Siz de beklemeyin… Azdan az çoktan çok... Sizinle yarım kalan hesabı sokak sokak mahalle mahalle göreceğiz... Cesetlerinizden köprü yapmayan namerd olsun... Bahar geliyormuş.. Gelsin bakalım. ''Kanınızla banyo yapmayan’ soysuz köpektir. Gelin ki içimizde dinmeyen öfkeyi leşinize bakarak dindirelim. Siz de o yürek var mı lan…15 Temmuz gecesi kulağımda yankılan o sesle sesleniyorum size ''Bu saatten sonra canını düşünen soysuz köpektir’

Ama şunu da biliyorum ki sizde o yürek yok Sümüklünün P..'leri… Biz bekliyor olacağız…

Topunuz gelin...''

"AKP'den hayırcılara yeni tehdit: Kanınızla banyo yapmayan..." haberi, 22 Mart 2017 tarihinde yazılmıştır. 22 Mart 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan AKP'den hayırcılara yeni tehdit: Kanınızla banyo yapmayan... haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP'den hayırcılara yeni tehdit: Kanınızla banyo yapmayan... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  2. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  3. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  4. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  5. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  6. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  7. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  8. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  9. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
  10. 05:08 Zamanaşımına uğrayan hesaplarda önemli değişiklik yapılacak
  11. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  12. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
  13. 04:57 Tüketici kredilerinde artış gözlemlendi
  14. 04:54 Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyat boykotuna ticaret odasından tepki geldi
  15. 04:52 Ekvador'da son 2 günde 2 belediye başkanı suç çeteleri tarafından öldürüldü
  16. 04:48 Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı
  17. 04:46 AB yetkilisinden Trump’a yanıt geldi: Putin'den korkmayın
  18. 04:43 İspanyol bakan uluslararası topluma seslendi: Gazze'ye odaklanın!
  19. 04:41 MB açıklamasından sonra planlar değişti! Temmuz zamları ne kadar olacak?
  20. 04:39 Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrenci sayısı belli oldu: işte o rakamlar
Gündem Haberleri