AKP'li yazar: AK Parti Erdoğan'a operasyon çekiyor!

AKP'li yazar: AK Parti Erdoğan'a operasyon çekiyor!

AKP'li yazar: AK Parti Erdoğan'a operasyon ç... AKP'li yazar Ömer Turan AKP'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yönetilmediğini öne sürerek 'AK Parti Erdoğan'a operasyon çekiyor' iddiasında bulundu. Turan, AKP'nin 'Derin AK Parti' tarafından yönetildiğini öne sürdü. 'Derin...

AKP'li yazar Ömer Turan AKP'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yönetilmediğini öne sürerek 'AK Parti Erdoğan'a operasyon çekiyor' iddiasında bulundu. 

Turan, AKP'nin 'Derin AK Parti' tarafından yönetildiğini öne sürdü. 'Derin AK Parti'nin ise Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu olduğunu öne sürdü. 

Turan'ın mesajları şu şekilde; 

1. Sayın Cumhurbaşkanım, kendi kurduğunuz AK parti size operasyon üstüne operasyon çekiyor. AK parti sizi her fırsatta sırtınızdan siyaseten hançerleyen Gül-Davutoğlu-Atalay troykasının hakimiyetinde ve onlar sizi siyaseten tasfiye için düğmeye bastılar. Efendim bu oyunu bozun.

2. Derin AK parti istediği ismi istediği yere getiriyor, bunu yaparken de 'Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle' bu kararı aldık diye sorumluluğu sayın Cumhurbaşkanımıza atıyorlar.

3. Derin Ak parti kendi rapor ve anketleri ile Erdoganı istedikleri yönde etkilemeye çalışıyorlar, bu olmazsa emr-i vakilerle istediklerini kabul ettiriyorlar, tabi her zamanki gibi sorumluluğu Erdoğan'a atarak.

4. Gül-Davutoglu-Atalay troykası teoride tasfiye edilmesine rağmen pratikte hala hükümet ve bürokraside çok etkinler. Partide ise etkin değil hakimler.

5. Bunun böyle olacağını ben Kongrede MKYK listesini görünce öngörmüş ve çok sert analizlerde bulunmuştum. Malesef bugün nekadar haklı olduğum ortaya bir bir çıkıyor.

6. O zaman bazı arkadaşlar Erdoğan Genel Başkan olduktan sonra MKYK'nın önemi olmadığını söylemişti. Ben ise Erdoğan'ın partide yine yalnız kalacağı ve o MKYK listesinin partiyi Erdoğan'a rağmen kendi istedikleri gibi yöneteceğini söylemiştim. Malesef yine haklı çıktık.

7. AK parti yani kendi partisi Erdoğan'ı yalnız bırakıyor. Yalnız bırakmakla kalmıyor, Erdoğan'a siyasi operasyon çekiyor, en kötüsü ise tüm bunları Erdoğan'ın ismini kullanarak yapıyorlar.

8. Erol Kaya'nın her açıklamada besmele çeker gibi 'Sayın Cumhurbaşkanımıza danıştık, bu ismi o seçti' demesine bakmayın. Erdoğan'ın önüne kendi seçtiği isimleri koyuyorlar, sonra da 'sayın Cumhurbaşkanımız bunu münasip gördü' diyerek sorumluluğu Cumhurbaşkanımıza atıyorlar.

9. Sayın Erol Kaya, her atamada, 'Sayın Cumhurbaşkanımız bu ismi uygun gördü' diye yaptığınız açıklamanın gerçeği yansıtmadığını biliyoruz. Kendi uygun gördüğünüz isimleri bize Erdoğan uygun gördü diye kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Ama herşeyin farkındayız, sayın Erol Kaya.

10. Erdoğan sayın İsmail Kahraman'ın ikinci kez aday olmasını istemedi, bunu kibar dille İsmail beye de söyledi. Ama buna rağmen Kahraman aday oldu, hem de parti adına. Bu resmen Erdoğan'a karşı kendi partisinin yaptığı operasyondur.

11. Sayın Cumhurbaşkanımız, ya fitne olmasın kriz büyümesin diyerek işin üstüne gitmeyecek ve onların dediği olacak, ya da Fidan'ın istifasında olduğu gibi sert çıkıp oyunu bozacak, bekleyip göreceğiz.

12. Yalnız bu durum bize, AK Parti'nin Erdoğan tarafından değil de. hala Gül-Davutoglu-Atalay troykası tarafından yönetildiğini net bir şekilde gösterdi. AK parti Erdoğan'a operasyon üstüne operasyon çekiyor.

13. Önümüzde üç önemli seçim var ve millet herşeyin farkında. Sayın Cumhurbaşkanım, AK Parti'nin size çektiği büyük veya küçük (Cam filmi-Motorlu taşıtlar vergisi vs) operasyonları engellemez, bu operasyonu çekenleri tasfiye etmezseniz, önümüzdeki üç seçimde büyük sıkıntı yaşarız

14. Sayın Cumhurbaşkanım, Fitne, fesat olmasın, parti içi birliğimizi koruyalım diye bu operasyonlara ve bunu çekenlere sessiz kalırsak, ilk seçim akşamı hayatımızın travmasını yaşarız. Millet herşeyin farkında ve bu sefer inanın çok büyük fatura kesecek.

"AKP'li yazar: AK Parti Erdoğan'a operasyon çekiyor!" haberi, 14 Kasım 2017 tarihinde yazılmıştır. 14 Kasım 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan AKP'li yazar: AK Parti Erdoğan'a operasyon çekiyor! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP'li yazar: AK Parti Erdoğan'a operasyon çekiyor! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:25 TÜİK Raporu: Türkiye'nin Çocuk Nüfusu ve Popüler İsimler 2023'te Belli Oldu
  2. 12:12 CIA Direktörü Burns: Ukrayna'nın Savaşı Kaybetme Riski Artıyor, ABD'nin Yardımı Acilen Gerekli
  3. 12:07 Suudi Arabistan'da Keşfedilen Lav Tüpleri, İlk Çobanlık Faaliyetlerine Işık Tutuyor
  4. 11:50 Altın Fiyatları Yükseliyor: Çeyrek Altın 4.257,00 Liraya Ulaştı
  5. 11:39 CHP'li belediye ile MHP arasında afişli borç atışması
  6. 11:33 NASA Uyarıyor: Starlink Uyduları Dünya'nın Manyetosferini Tehdit Ediyor!
  7. 11:30 Cem Yılmaz'ın "CMXXIV" Gösterisinde Espri Konusu: Nafaka!
  8. 11:28 Yüzde 50+1 kuralına Saray'dan olumsuz yanıt geldi: Boşuna uğraşmasınlar
  9. 11:23 Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar: Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok
  10. 11:20 İzmir Seferihisar Açıklarında 4,5 Büyüklüğünde Deprem: AFAD'dan Son Dakika Açıklaması
  11. 11:18 Nuri Alço'nun sağlık durumunda yeni gelişme
  12. 11:16 Rusya'nın Stavropol Bölgesinde Tu-22M3 Bombardıman Uçağı Düştü
  13. 10:59 İstanbul'da 2 İETT otobüsü çarpıştı: Yaralılar var
  14. 10:51 İkinci el otomobilde fiyatlar uçtu
  15. 10:48 Mehmet Şimşek açıkladı: Kamuda kemerler sıkılacak
  16. 10:40 Trol çeteleri, kendilerini besleyenleri hedeften çıkarabilmek için sağa sola pervasızca saldırıyor
  17. 10:35 İstanbul’da feci kaza: Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
  18. 10:30 Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert: Mehmet Şimşek de müteahhitlere kıyamıyor
  19. 10:22 İyi Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu: 60 milletvekili kendisine yer arıyor
  20. 10:17 AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır
Otomotiv Haberleri