AKP'nin karanlık ekran fedaisinin milyonluk harcamalarının kaynağı ne?

AKP'nin karanlık ekran fedaisinin milyonluk harcamalarının kaynağı ne?

AKP'nin karanlık ekran fedaisinin milyonluk ... Merkez görünümlü medyadaki tartışma programlarında ateşli bir şekilde AKP'yi savunan isimlerden biri de Ayhan Oğan. Katıldığı her programda, AKP'ye muhalefet eden herkese sataşıyor, sözünü kesiyor, kavga çıkarıp tehdit...

Merkez görünümlü medyadaki tartışma programlarında ateşli bir şekilde AKP'yi savunan isimlerden biri de Ayhan Oğan. Katıldığı her programda, AKP'ye muhalefet eden herkese sataşıyor, sözünü kesiyor, kavga çıkarıp tehdit ediyor, küfürler savuruyor. 

Oğan, tüm bu programlara Sivil Dayanışma Platformu (SDP) Başkanı sıfatıyla katılıyor. böyle bir pyatformun kimlerden oluştuğu, kimleri temsil ettiği, kaç üyeye sahip olduğu bilinmediği halde, her nasılsa CNN Türk, NTV ve Haber Türk gibi televizyon kanallarının ekranlarından eksik olmuyor. Bu untangaç yandaşlar, hangi gerekçeyle böyle "karanlık" bir kişiyi ekranlara çıkardıklarını açıklamıyorlar. 

SDP NEDİR?
2010 yılında kurulan ve Ergenekon, Balyoz gibi kumpas soruşturmalarına kamuoyu desteği oluşturmak için yola çıkan Ayhan Oğan'ın başkanlığını yaptığı İstanbul Merkezli Sivil Dayanışma Platformu, Tayyip Erdoğan'a destek için gazetelere verdiği tam sayfa ilanlarla sık sık gündeme geliyor. 

Kuruluş açıklamasında, "Vizyon sahibi bir ülke olabilmemiz yolunda ülke insanını engelleyen statükocu bakış açılarının değiştirilmesi ve zihniyet değişikliğine gidilmesi de olmazsa olmazlarımızdandır." ifadesi yer alan SDP'nin sitesinde, "Sivil Dayanışma Platformu Türkiye’nin dört bir tarafından 500’e yakın seçkin sivil toplum kuruluşu, akademisyen, düşünür ve kanaat lideri tarafından desteklenmektedir. Anadolu’da yaygın bir iletişim ağı olan Sivil Dayanışma Platformunun hemen her vilayette irtibatı bulunmaktadır.Amaçları doğrultusunda yurtdışındaki öncü sivil kuruluşlarla ortaklık ve işbirliği yapmaktadır." deniyor. Ancak bu 'seçkin' sivil toplum kuruluşlarının hangileri olduğu ve ne şekilde fonlandığına dair hiçbir bilgi yer almıyor.

bb-001.jpg

AKP'YE KİM MUHALİFSE ONA MUHALİF
SDP, 7 Haziran seçimlerinden önce bir çok gazeteye verdiği, "Biz Bu Oyunu Bozarız" şeklindeki tam sayfa ilanla dikkat çekmişti. CHP, MHP ve HDP'yi ihanetle suçlayan, AKP'nin ismini anmadan onun için oy isteyen ilanın ücretinin ne şekilde ve kim tarafından ödendiği ise her zaman olduğu gibi yine karanlıkta kalmıştı.
 
Sivil Dayanışma Platformu ayrıca, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan gazete ilanı ve Tayyip Erdoğan'a destek için bilboardlara verdiği, "Sağlam İrade" afişleri ile de gündeme gelmişti.

ilan-002.jpg
 

afis-002.jpg

AYHAN OĞAN KİMDİR?

Ayhan Oğan'ın internet sitesinde yer alan özgeçmişi şöyle:

10 Eylül 1966 Kayseri doğumlu Ayhan Oğan 1983 yılında girdiği Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'ni başarısız olunca 2. sınıftan terk etti. Sitesindeki deyimle "iş hayatına atıldı" ve ticaret yapmaya başladı. Çeşitli şirketlerde kurucu ve yöneticilik yaptı. 2010 yılı itibariyle aktif ticaret hayatından çekilerek bütün zamanını çalışmalarına ayırdı. İzlediği AKP yanlısı tutumu ve dinci-faşizan çizgisiyle dikkat çekti. Birçok yandaş vakıf ve dernekte kurucu ve yöneticilik yaptı. 2008 yılında "Ortak Akıl Hareketi"ni kurdu. 2006-2012 yıllarında Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Genel Sekreterliğini üç dönem yürüttü. 2010 yılında "Sivil Dayanışma Platformu"nu kurdu. Halen Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı kurulunda icra kurulu üyesi ve SDP başkanı. Oğan, 2012 yılından AKP hükümeti tarafından kurulan Akil İnsanlar heyetinde Doğu Anadolu Grubunun sekreterliğini yürüttü. 

Ayhan Oğan, CHP'li Aykut Erdoğdu'yu böyle çıldırttı:

">

"AKP'nin karanlık ekran fedaisinin milyonluk harcamalarının kaynağı ne?" haberi, 17 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 17 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan AKP'nin karanlık ekran fedaisinin milyonluk harcamalarının kaynağı ne? haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP'nin karanlık ekran fedaisinin milyonluk harcamalarının kaynağı ne? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Gündem Haberleri