Ali Dede kedisine kavuştu

Ali Dede kedisine kavuştu

Ali Dede kedisine kavuştu Mudurnu'ya bağlı Ordular köyünde dün çıkan yangın sonrası evini  kaybeden ve bu sırada elinden yaralanan 83 yaşındaki Meşe'nin, Abant İzzet Baysal  Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Cerrahi Servisi'ndeki tedavisi devam...

Mudurnu'ya bağlı Ordular köyünde dün çıkan yangın sonrası evini  kaybeden ve bu sırada elinden yaralanan 83 yaşındaki Meşe'nin, Abant İzzet Baysal  Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Cerrahi Servisi'ndeki tedavisi devam ediyor. Türk Kızılayı Bolu Şubesi görevlileri, hastanede ziyaret ettikleri  Meşe'ye, yangında itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kedisini, taşıma çantası  içinde teslim etti. Meşe, önce taşıma çantasının üzerinden sevdiği kedisini, daha sonra kucağına aldı. Kedisinin getirilmesine sevinen Meşe, sağlık durumunun iyi olduğunu ve  hastanede kendisine yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

VALİ İNCELEDİ
Meşe ailesi için Mudurnu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan ve tadilatı devam eden yeni ev Bolu Valisi Aydın Baruş, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ve yetkililer tarafından ziyaret edildi.

Yapımı devam eden evde kalan 83 yaşındaki Ali Meşe’nin oğlu Mustafa Meşe ile sohbet eden Vali Baruş, evde yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu.
Ali Dede kedisine kavuştu
Bolu'da sobayı benzinle tutuşturmak isterken çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Ali Meşe, itfaiye ekiplerinin kurtardığı kedisine, tedavi gördüğü hastanede kavuştu.
Yangından bir gün sonra Ali Meşe’yi Bolu kent merkezinde kaldığı kızının evinde ziyaret ettiğini ve tedavisi için hastaneye götürdüğünü söyleyen Vali Baruş, “Ali amcanın ne kadar metanet sahibi bir insan olduğuna şahit oldum. Çünkü kendisine sıkıntısı olup olmadığını sorduğumda, olmadığını söyledi. Ama ben tesadüfen elinin yandığını gördüm. Fakat olayın üzerinden bir gün geçmesine rağmen herhangi bir şikayet dile getirmemiş. Ben de kendisini hastaneye götürdüm. Orada tedavi görüyor. Nefes darlığı problemi de varmış. Onun için de tedavi görüyor. Şu anda orada istirahat ediyor. Daha sonra Bolu merkezde bulunan kızı ve oğlunun birlikte kaldığı eve gidecek'' şeklinde konuştu.

Mudurnu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Meşe ailesi için yaptırılan ev ile ilgili de bilgiler veren Baruş şunları kaydetti: “Evleri yanmadan önce evlerinin durumu elverişsiz olduğu için Mudurnu Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından kendisi için burada bir ev inşaa edilmiş. Yardımsever vatandaşların da katkısıyla yapılmış. Ev tam anlamıyla hazır olmadığı için Ali amcayı burada barındırmıyoruz. Süratle eksiklikler tamamlanıyor. Mesele takip ediliyor. Bütün kurum ve kuruluşlarımız meseleye duyarlı bir şekilde yaklaştı. Ev elverişli hale gelince Ali amca buraya yerleşecek.''

Çok sevdiği kedisinin hastaneye, Ali Meşe'nin yanına gönderildiğini de söyleyen Bolu Valisi Baruş, daha sonra oğul Mustafa Meşe'yi makam aracıyla Bolu'ya götürdü. 

"Ali Dede kedisine kavuştu" haberi, 19 Ocak 2018 tarihinde yazılmıştır. 19 Ocak 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ali Dede kedisine kavuştu haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ali Dede kedisine kavuştu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:33 Sağlık Deposu Kuru Üzüm: Doğanın Mucizesi
  2. 05:27 İsrail-Gazze Savaşı İçin AB’den Siyasi Baskı Çağrısı!
  3. 05:21 Gençlerin Geleceği:Chp Başkanı Özgür Özel Beka Sorunu ve Siyasette Yeni Dönem Üzerine Konuştu!
  4. 05:12 Kraliyetin Sessizliği: Kate Middleton’un Akıbeti İnsanları Neden Endişelendiriyor?
  5. 05:05 Elektrikli Araçlar: Şarj Altyapısının Geleceği Belirsiz
  6. 05:02 Trump Davası: Cezaya Tepki ve Finansal Engeller
  7. 04:57 Hızlı Teşhis, Etkili Tedavi: Tayland’da Yapay Zeka’nın Rolü
  8. 03:37 Biden'dan Netanyahu'ya Refah iletisi: "Refah'ın işgali hata olur"
  9. 03:37 İsrail basını duyurdu: İsrail ve Hamas arasında esir takası gerçekleşecek mi?
  10. 01:56 Nvidia, yeni yapay zeka çipini duyurdu
  11. 01:56 Para sayma görüntülerine ilişkin Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı
  12. 01:17 İsrail Şifa Hastanesi'ne Dördüncü Kez Baskın Düzenledi: 20 Ölü, 200 Tutuklu!
  13. 01:12 İzlanda'da Olağanüstü Hal İlan Edildi: Son Üç Ayda Dördüncü Patlama Yaşandı!
  14. 01:00 Canan Kaftancıoğlu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
  15. 00:54 Murat Kurum: İstanbul Depreme Hazır Değil, İmar Barışı Tartışması
  16. 00:48 Borsa İstanbul'da dört hafta sonra bir ilk yaşandı!
  17. 00:47 Meteorolojiden uyarı! 19 Mart hava durumu: Bir tarafa yağmur bir tarafa kar yağışı
  18. 00:47 Bakan Göktaş’tan Kadın İstihdamına Destek: Güçlü Adımlar Atılıyor!
  19. 00:47 Nepal Bayrağı: Mirası ve Geleceği Yansıtan Sembol
  20. 00:38 Erbakan ve Kılıç’tan AKP’ye Tepki: Yerel Seçimlerde Siyasi Şantaj!
Gündem Haberleri