Allah'ın emirleri ve yasakları

Allah'ın emirleri ve yasakları

Allah'ın emirleri ve yasakları  Prof.Dr.Coşkun ÖzdemirŞort giyen genç kadınlara tekme ile saldırı ikinci kez yinelendi. Bu iki erkek yurttaşımızı bu çirkin eyleme yönelten nedir acaba? Bence bu insanlar Allah’ın emrini yerine getirdiklerine inanıyorlar....

 Prof.Dr.Coşkun Özdemir

Şort giyen genç kadınlara tekme ile saldırı ikinci kez yinelendi. Bu iki erkek yurttaşımızı bu çirkin eyleme yönelten nedir acaba? Bence bu insanlar Allah’ın emrini yerine getirdiklerine inanıyorlar. Allah 'şortlu bir kadın görürsen ona tekme at' diyor. Üç üniversite ilahiyat profesörü'' müziğin her türlüsü günahtır'' diyor. Bu da Allah’ın emri olmalı. Ama bizde hiç yerine getirilmeyen bir emir. Örtünmeyen kadınlar fuhuşu davet ederler. Bu da bir ilahiyatçının fetvası. Bu davete  ne kadar icabet ediliyor bilmiyoruz.

Diyanet işleri başkanımız nişanlıların el ele tutuşması caiz değildir buyuruyor. Demek ki hayatlarının baharında bu mutluluğa, bu romantizme Allah izin vermiyor… Kim bilir her gün ne çok günah işleniyor. Allah’ın öteki dünyada erkeklere 70 huri vaad ettiğine inanılıyor. Erkeklerin 70 huri ile nasıl başa çıkacağı sorulduğunda Cübbeli Ahmet hoca “ orada sınırsız cinsel güç var olacaktır'' diye teminat veriyor. Cübbeli hoca aynı zamanda yanmayan kefen satışı da yapıyor. Tanrı benim uzun yıllar hocalık yaptığım Çapada sınav kazanarak asistanlık yapmaya başlayan asistan kızımıza 80 yaşında da olsa erkek hocanın elini sıkma, el zinası olur diyor.

Kadınların sesli gülmesi hele kahkaha atması zinhar çok günah, hele yalnız sokağa çıkmaları her rastladığı erkekle zina yapmış sayılmasına yol açıyor. Türkan Saylan’ı cehennemde zebaniler karşılayacak, Avrupa’da atletizm şampiyonu olan kızımız kaltak karı diye anılacak. Depreme yol açan fayları tartışan bilim insanları sadece fizik tartışıyorlar.

Oysa bir de  metafizik var, Allah kullarının bu tür felaketlerde nasıl davranacaklarını sınamak istiyor.(Diyanet Başkanı)

Bunlar nasıl Müslümanlık? Allah’ın büyüklüğünü o tarif edilmez  yüceliğini hangileri sergiliyor. Erkeklere vaad edilen huriler mi? Türkan Saylan’ı zebaniler cehennemine müstahak görenler mi? Örtünmeyenleri fahişeliğe layık görenler mi?

Bir bilge kişi Yaşar Nuri Öztürk’ü sevgi ile özlemle anıyorum. Tanışmadan önce “peygamber efendimizin ölümünden 2 saat sonra dinde tahrifat başlamıştır. Bugün İslam ülkelerindeki inanışların tamamı bizdekilerin % 95 i tahrifattır deyişine tanık olmuştum. Sonra Allah ile aldatmayı anlattı Bilimden uzak kaldığımız gibi Müslümanlığın doğrusundan da yoksun kaldı bu ülke. İslam dünyası ne Avrupa  rönesansına ilham veren  İbni Sinayı , İbn- Rüştü İbni Haldun’u Farabi’yi anladı ne de Atatürk aydınlanmasını, böylece egemenlerin Allah ile aldatma yolu sonuna kadar açıldı. Bunun yurdumuzda da nelere mal olduğunu görüyoruz. Çağdaş dünyayı en gerilerden izliyoruz. Aldatılıyor sömürülüyoruz. Yurtsever politikacı ve bilim insanlarımızın işbirliği ve önceliğinde büyük bir atılıma ihtiyacımız var.   

"Allah'ın emirleri ve yasakları" haberi, 24 Haziran 2017 tarihinde yazılmıştır. 24 Haziran 2017 tarihinde de güncellenmiştir. ABC Kritik kategorisi altında bulunan Allah'ın emirleri ve yasakları haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Allah'ın emirleri ve yasakları 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. ABC Kritik konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:36 Cem Yılmaz 51’inci yaşını dikkat çeken bir paylaşımla kutladı
  2. 10:32 Karar yazarı Akif Beki: Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor
  3. 10:25 İYİ Parti Genel Başkan adayı Tolga Akalın: Kurultayda sahte kimlikle oy kullanılabilir
  4. 10:18 Kayyumlar ‘gezi teknesi’ de almış: Van'da kayyumların geçmiş harcamaları ortaya çıktı
  5. 10:16 Bugün Ankara'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak
  6. 09:51 Belediye başkanları Özgür Özel'den Erdoğan’ı ikna etmesini istedi
  7. 09:45 Yanardağda fotoğraf çekilirken volkana düşen kadın feci şekilde can verdi
  8. 09:41 Abdurrahman Dilipak: Çok komik bir rejimimiz var
  9. 09:36 Songül Karlı: İstediğim bir insan çıkmadı karşıma
  10. 09:31 Esteban Ocon: Güncellemelerle geliştik ama daha fazlasını bekliyorduk
  11. 09:22 AK Parti'den sosyal medya uyarısı: Paylaşım yaparken dikkatli olun
  12. 09:16 Bakan Yerlikaya duyurdu: Bir organize suç örgütü çökertildi: Elebaşı dahil 8 kişi gözaltına alındı
  13. 09:11 10haber yazarı Erdal Sağlam: Bahçeli'nin çıkışı 2002'deki koalisyonu bozma sürecini hatırlattı
  14. 09:06 Kolombiya'da hükümet ve ELN, müzakerelere yeniden başlıyor
  15. 09:01 Cinci hoca dehşeti: Sana cin musallat olmuş diyerek çocukları taciz ve tecavüz etmiş
  16. 08:54 Murat Ağırel: Ülkemizde de sıklıkla yaşanan bu yakalamalarda metamfetamin maskelenmeye çalışılıyor
  17. 08:48 Barış Yarkadaş: Mustafa Kemal’in askeri olmaktan onur duyduk
  18. 08:42 Türkiye'de satılan en ucuz Tesla modeline 814 bin TL zam yapıldı
  19. 08:37 Akli denge iddiasıyla ipler iyice gerildi: İbrahim Tatlıses açtı ağzını yumdu gözünü
  20. 08:32 Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında birbirine girdi
ABC Kritik Haberleri