Arif Erdem ve Emre Belözoğlu 'abilerin' icazeti ile evlenmiş!

Arif Erdem ve Emre Belözoğlu 'abilerin' icazeti ile evlenmiş!

Arif Erdem ve Emre Belözoğlu 'abilerin' icaz... Şike soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla başlatılan soruşturma dün bitmiş ve iddianamesi tamamlanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fuzuli Aydoğdu tarafından hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıkmaya...

Şike soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla başlatılan soruşturma dün bitmiş ve iddianamesi tamamlanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fuzuli Aydoğdu tarafından hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıkmaya başladı. İddianamedeki bir ifadeye göre futbolcular Arif Erdem ve Emre Belözoğlu evlenmeden önce eşlerini 'abilerine' götürerek icazet aldıkları iddia edildi. Emre Belözoğlu'nun nikah şahitliğini dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yapmıştı.

İddianamede, bir dönem Gülen Cemaati içerisinde etkin rol oynayan Sait Alpsoy’un ifadesine de yer verildi. 2000 yılında Galatasaray futbol takımının UEFA karosunda bulunan bazı futbolcularla samimiyet kurmaya başladığını anlatan Alpsoy, “Sarı İsmail lakaplı İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker ile yakınlaştık. İsmail Foça’da yaşan ağabeyinin yanına gidip gelirdi. Ağabeyi de paralel yapı içerisindedir. Bu vesile ile kendisiyle tanıştık'' dedi. Alpsoy ilerleyen zamanlarda, Tütüneker ve Demiriz’in yanı sıra, Arif Erdem, Hakan Ünsal, Emre Belözoğlu ve Okan Buruk’un da sohbetlere katıldığın anlattı.  

“FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ’TAN CEMAATE KATILAN YOK''
Hürriyet'ten Damla Güler'in haberine göre, İsmail Demiriz’in ön ayak olmasıyla İstanbullu futbolcularla da sohbete başladığını anlatan Alpsoy, “Futbolculardan hatırladığım isim yok. Fakat Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan katılım göteren olmadı. Derst de düzenlemedik. Zaten Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan cemaat adına kazanılmış kimse de yoktu'' ifadelerini kullandı.

"ARİF ERDEM VE EMRE BELÖZOĞLU EŞLERİ İÇİN İCAZET ALDI"
Futbolcuların kendisine saygı duyduğunu ve güvendiğini anlatan Alpsoy, Arif Erdem ve Emre Belözoğlu’nun eşlerin evlenmeden önce kendisiyle tanıştırdığını ve evlenmelerinin uygun olup olmadığını sorduklarını anlattı. Alpsoy ifadesinde, “Arif Erdem bir tarihte bana kız arkadaşıyla birlikte geldi. O bayan ile evlenmesinin uygun olup olmayacağını danıştı. Aynı şey Emre Belözoğlu ile de yaşandı'' dedi.

“EMRE’NİN İMAM NİKAHINI BEN KIYDIM''
2006 yılına kadar bir daha futbolcularla görüşmediğini anlatan Alpsoy, “2006 yılında Emre Belözoğlu beni aradı. Eşi ile imam nikahlarını kıymamı istedi. Ben de evlerine gidip imam nikahlarını kıydım'' dedi.Emre Belözoğlu'nun nikah şahitliğini dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yapmıştı.

hghghg.jpg

“EMRE GİZLİCE HOCALIK YAPMAMI İSTEDİ''
Sait Alpsoy, Emre Belözoğlu’nun en son 2009 yılında kendisiyle iletişime geçerek, “Cemaatten hiçbir hizmet alamadıklarını, bundan dolayı herkesin uzaklaştığını anlattı. Kendisinin teklifi ile cemaate bilgi vermeden kendisinin ayarlayacağı toplantılarda hocalık yapmamı istedi. Kabul ettim. Ancak cemaatin haberi oldu ki Emre bir anda ortalıktan kayboldu. Hiçbir sohbet yapamadık'' dedi.

Şike soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla başlatılan soruşturma dün bitmiş ve iddianamesi tamamlanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fuzuli Aydoğdu tarafından hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıkmaya başladı. İddianamedeki bir ifadeye göre futbolcular Arif Erdem ve Emre Belözoğlu evlenmeden önce eşlerini 'abilerine' götürerek icazet aldıkları iddia edildi.

"Arif Erdem ve Emre Belözoğlu 'abilerin' icazeti ile evlenmiş!" haberi, 03 Aralık 2016 tarihinde yazılmıştır. 03 Aralık 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Arif Erdem ve Emre Belözoğlu 'abilerin' icazeti ile evlenmiş! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Arif Erdem ve Emre Belözoğlu 'abilerin' icazeti ile evlenmiş! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:43 Tunus Kıyılarında 19 Göçmenin Cansız bedenine ulaşıldı
  2. 17:39 İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder Görevinden İstifa Etti
  3. 17:36 Hızlı ve Lezzetli: 15 Dakikada Kaşık Tatlısı Tarifi!
  4. 17:28 İYİ Parti'de bir istifa daha! Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder istifasını verdi
  5. 17:17 New Jersey'de Rutgers Üniversitesi İslami Yaşam Merkezi'ne Yapılan Saldırıda Nefret Suçlaması
  6. 17:16 Europol ve Bosna-Hersek Polisi Ortak Operasyonla Uyuşturucu Karteline Darbe Vurdu
  7. 17:12 Azerbaycan-Ermenistan Sınırında İlk Sınır Taşı Yerleştirildi
  8. 17:05 Memur Maaşlarında Kesinti Sürprizi! SGK Uzmanı Ali Tezel Uyardı
  9. 17:05 İYİ Parti'de istifa dalgası büyüyor: Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder istifa etti!
  10. 17:05 Bitkileri Tehdit Eden Pas Hastalığı: Belirtileri ve Zararları Nelerdir?
  11. 17:05 Altın Ateşi Yeniden Alevlendi! Gram Altın'da Fırsat Penceresi Açıldı!
  12. 16:58 Tesla, Küresel Talepteki Düşüşe Yanıt Olarak Avrupa Fabrikasında 400 Kişiyi İşten Çıkaracak
  13. 16:55 Kapadokya, 23 Nisan'da Türk Bayraklarıyla Renklendi
  14. 16:50 Melissa Vargas'ın Rekorlarıyla Dolu Vodafone Sultanlar Ligi Finali
  15. 16:46 Japonya'da Yasukuni Tapınağı Ziyaretleri: Gelenek, Diplomasi ve Tartışmalar
  16. 16:43 İslam Memiş uyarıyor: "Gram altın yine bir anda 2700 lira seviyesine fırlayabilir"
  17. 16:42 Belçika'da Alkollü Araç Kullanma Davası: 'Gut Fermantasyonu' Savunması Reddedildi
  18. 16:38 Cenk Tosun'un Transferinde Sürpriz Bir Dönüm Noktası: Eyüpspor Devrede!
  19. 16:35 TCG Nusret Müze Gemisi İzmir'de ziyarete açıldı
  20. 16:34 Beşiktaş-Ankaragücü maçının ilk 11'leri belli oldu
Spor Haberleri