ABD'nin Zaytung'u fena trolledi: '2 bin 500 yıllık mumyaya tecavüz etti'

ABD'nin Zaytung'u fena trolledi: '2 bin 500 yıllık mumyaya tecavüz etti'

ABD'nin Zaytung'u fena trolledi: '2 bin 500 ... ABD'nin başkenti Washington'da akıllara durgunluk veren bir cinsel sapkınlık olayı yaşandığı parodi hesaplardan yayımlandı. Ancak kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşılan haberin, Türkiye'de de absürt haberler yapan...

ABD'nin başkenti Washington'da akıllara durgunluk veren bir cinsel sapkınlık olayı yaşandığı parodi hesaplardan yayımlandı. Ancak kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşılan haberin, Türkiye'de de absürt haberler yapan 'Zaytung' tarzı bir haber sitesinden yayımlandığı anlaşıldı.

Gece bekçisinin binlerce yıllık mumyaya tecavüz ettiği haberi, Habertürk ve Milliyet gibi Türkiye'deki bazı büyük haber siteleri tarafından da yayınlandı. Bu sitelerin haberi yayınlamasıyla diğer siteler de bu büyük siteleri kaynak göstererek haberi yayınladı. Haber, Türkiye'de de çok ses getirse de kısa sürede gerçek dışı olduğu anlaşıldı.

İŞTE DÜN YAYIMLANAN YALAN HABER
Dünyaca ünlü doğa tarihi müzesinde gece bekçiliği yapan 44 yaşındaki James Monroe 2 bin 500 yıllık Mısırlı mumyaya tecavüz ettiği ortaya çıktı. Mısır koleksiyonunda bulunan, M.Ö. 500 yılına ait üst sınıftaki bir erkek mumyaya tecavüz ettiği güvenlik kamera kayıtlarında ortaya çıkan Monroe tutuklandı. Mumyada ise küçük deformeler olduğu belirlendi.

ABD'NİN EN ÇOK ZİYARET EDİLEN MÜZESİ
ABD'nin başkenti Washington'da National Mall'da bulunan doğa tarihi müzesi dünyanın en çok ziyaret edilen doğa tarihi müzesi olarak biliniyor. Toplamda 18 futbol sahası genişliğinde olan ve binden fazla çalışanı bulunan müzenin koleksiyonları bitkiler, hayvanlar, fosiller, mineraller, kayaçlar, meteorlar ve insan yapımı kültürel ürünler olmak üzere toplam 126 milyon örnekten oluşuyor.

GECE BEKÇİSİ MUMYAYA TECAVÜZ ETMİŞ
Bu müzede geçtiğimiz günlerde yaşanan olay bu kadarı da olmaz dedirten cinstendi. Mısır koleksiyonunda bulunan 2 bin 500 yıllık üst sınıf bir erkeğe ait olan mumyaya 9 yıldır gece bekçiliği yapan 44 yaşındaki James Monroe tecavüz ettiği ortaya çıktı.

03-002.jpg

MUMYADA KÜÇÜK DEFORMELER OLUŞMUŞ
Daha önce örnek çalışan ilan edilen fakat boşandıktan sonra psikolojisinin bozulduğu ve garip tavırlar sergilediği belirlenen Monroe mumyanın cam vitrinini açarak tecüvüz ettiği güvenlik kayıtlarında belirlendi. Mumyada küçük deformelerin fark edilmesi üzerine güvenlik kayıtları incelemeye alındı. Kameraların başındaki görevli görüntüleri gördüğünde gözlerine inanamadı. Mesai arkadaşının cam vitrini açarak mumyaya tecavüz ettiğini görmesi üzerine hemen ilgili birime iletti.

RUHSAL SORUNLARI VARDI
Polise görüntülerin gitmesi üzerine Monroe tutuklanırken mahkeme sürecinin başlatılabilmesi için psikolojik durumunun tespiti için psikaytri kliniğine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonrası mumyanın kasık bölgesinde küçük deformeler olduğu belirlendi.

Görüntülerin iğrenç olduğunu belirten D.C. Emniyet Müdürü Cathy Lanier Lynn, "Mumya gerçekten cinsel suçlarının kurbanı değil, James Monroe'nun ruhsal sorununun yol açtığı davranışların kurbanı" dedi.

"ABD'nin Zaytung'u fena trolledi: '2 bin 500 yıllık mumyaya tecavüz etti'" haberi, 21 Şubat 2016 tarihinde yazılmıştır. 21 Şubat 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan ABD'nin Zaytung'u fena trolledi: '2 bin 500 yıllık mumyaya tecavüz etti' haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ABD'nin Zaytung'u fena trolledi: '2 bin 500 yıllık mumyaya tecavüz etti' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:35 Bahçeli’nin şarkısının söz yazarı konuştu
  2. 09:31 Mülkiye müfettişleri geldi: Diyarbakır Büyükşehir’de incelemeler başlıyor
  3. 09:21 Husiler, Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisini vurduklarını açıkladı
  4. 09:17 İsias Otel davası ikinci duruşması bugün görülecek: Kıbrıslı aileler 3 talepte bulunacak
  5. 09:08 Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme
  6. 09:04 İnsan sağlığının hiçe sayılıyor: Et ve Süt Kurumu'nun ithal etlerinde yönetmeliğe aykırı uygulama
  7. 09:00 Bakan Yerlikaya duyurdu: Sarallar'a operasyon: Ümit Saral'ın kardeşi Hakkı Saral yakalandı
  8. 08:50 Cemaat içerisindeki bölünme milyonlarca liralık vurgunu ortaya çıkardı
  9. 08:47 THY’deki huzur hakları dudak uçuklatıyor
  10. 08:39 AK Partili başkan parayla ödül aldı ödemesini İYİ Parti’ye bıraktı
  11. 08:34 Serdar Ortaç'tan peş peşe itiraflar: Paramın biteceğine inanamazdım
  12. 08:30 Bir dizi için daha final kararı
  13. 08:25 Kızılay, 'taşınmaz' bağışlarını satışa çıkardı: Gelen parayla Ankara'da AVM yenileyecek
  14. 08:21 Depremde yakınını yitirene çirkin teklif: Davadan çekil ne istersen verelim
  15. 08:14 Nuray Babacan: AK Parti Kulislerinde Bahçeli’nin mesajları tartışılıyor
  16. 08:10 İsmail Saymaz: Atatürk’ün armağanını Efe’ye çok gördüler
  17. 08:05 Kemal Kılıçdaroğlu: Kimse Erdoğan’ın işleyeceği suça ortak olmamalı
  18. 08:01 Bir hadise var can ile canan arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor
  19. 07:58 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sağanak uyarısı
  20. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
Dünya Haberleri