Akit yazarı: Bizler yeterince hazır değiliz ki Erdoğan bazı şeyleri söyleyemiyor

Akit yazarı: Bizler yeterince hazır değiliz ki Erdoğan bazı şeyleri söyleyemiyor

Akit yazarı: Bizler yeterince hazır değiliz ...  Kamudaki 'FETÖ' ihraçlarıyla ilgili olarak 'örgüt mensuplarının kendilerini çok iyi sakladığını' söyleyerek "Şu anda bildiklerimi tabii söyleyemeyecek durumdayım ama günü geldiğinde inşallah onlar için de belki kitap...

 Kamudaki 'FETÖ' ihraçlarıyla ilgili olarak 'örgüt mensuplarının kendilerini çok iyi sakladığını' söyleyerek "Şu anda bildiklerimi tabii söyleyemeyecek durumdayım ama günü geldiğinde inşallah onlar için de belki kitap yazarım" diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sözlerini köşesine taşıyan Akit yazarı Hacı Yakışıklı, "Her bildiğini söylemek 'şartlar gereği' bazen mümkün olamayabiliyor" dedi. Hacı Yakışıklı "Bizler yeterince hazır değiliz ki Erdoğan bazı şeyleri söyleyemiyor. Maddi, manevi, siber yahut postmodern her türlü mücadeleye hazır mıyız? Erdoğan işaret verdiğinde düşman saflarına koşarak mı gideceğiz yoksa 'ne oluyor yahu' diye etrafa mı bakınacağız?" diye sordu.

Hacı Yakışıklı'nın Akit'te yayımlanan yazısı şöyle:

Bahsettiğimiz kişi bir başkası olsa belki inanmazdık. “Numara yapıyor, siyaset yapıyor, dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor'' diyerek geçerdik, umursamazdık.

Lakin söz konusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olunca halka yapılan tüm numaralar, tüm siyasi manevralar bir kenara kaçışıyor. Erdoğan, kendi halkına daima doğruları söyledi. Siyasetin getirdiği bazı manevralar elbette oldu; ama halka karşı değil düşmana karşı geliştirilen yöntemlerdi bunlar; biz anladık, anlamak istemeyenler Almanya’ya ve bilmem nerelere kaçtı.

Her bildiğini söylemek “şartlar gereği'' bazen mümkün olamayabiliyor.

Erdoğan 2002 yılında “FETÖ'' deseydi kim inanırdı? Sen, ben, bizim oğlan!.. Başka kim? Bazı askerler!.. Başka kim? Yani toplumun geniş kesimleri inanır mıydı? 15 Temmuz’a kadar “paralel yapının'' p’sini bile ağzına alamayanlar vardı, bakmayın şimdi gürlediklerine; hey babam hey! Erdoğan FETÖ’yü 1997’den beri çok iyi biliyor. O gün bildiği gerçekleri söyleseydi büyük bir medya lincine ve ardından da toplumsal lince maruz bırakılır; dünyanın baronları da üzerimize bugün bile tüm kuvvetiyle çökmeye devam ederdi.

4 sene kadar önce “Başbakan'' Erdoğan olarak şunları söylemişti: “Ben her bildiğimi söyleyemem. Arapların bir sözü vardır. Sırrı şöyle tarif ederler: İki dudağın arasından çıktı mı onun esiri olursun. Bizim de bazı sırlarımız var. Fatih ''sakalım bilse sakalımı keserim’ demişti''.

Bu sözlerle neyi kastettiği şimdi çok iyi anlaşılıyor. Millet olarak daha sık kenetlensek, başımıza lider olarak seçtiğimiz Recep Tayyip Erdoğan çok daha rahat ve gür konuşabilirdi. Ama heyhat durum öyle değil işte! Erdoğan her şeyi konuşsa birileri derhal algı yönetimine girişecek, bizler ne yapacağız?

Demek ki henüz tam anlamıyla güçlü değiliz!

Bunun önlemlerini derhal almalıyız, almaya devam etmeliyiz. Önce dik bir duruş, sonra bu duruşu destekleyen icraatlar! Hiçbir şey yapamayan dua edecek; ama hiç kimse boş durmayacak. Toplumun diğer kesimlerini de “konuşa konuşa'' ikna etmek zorundayız. 15 Temmuz’un birlik ruhunu harcamadan ve incitmeden yola devam etmeliyiz. Her şeyi Cumhurbaşkanımız’a ve çevresine bırakarak yan gelip yatmamalıyız.

Bizler yeterince hazır değiliz ki Erdoğan bazı şeyleri söyleyemiyor. Maddi, manevi, siber yahut postmodern her türlü mücadeleye hazır mıyız? Erdoğan işaret verdiğinde düşman saflarına koşarak mı gideceğiz yoksa “ne oluyor yahu'' diye etrafa mı bakınacağız? 15 Temmuz bir imtihandı ve geçtik. Yeni imtihanlara daima hazır olmalıyız.

Önce zihinlerimiz hazır olmalı! Erdoğan bir şey söylediğinde “aaaa.. bak yaa.. görüyon mu'' diye ağzımız açık kalacaksa vay halimize! Bu duruma herkes gibi kendimi de dâhil ediyorum.

Hazır mıyım? Siz de kendinize bir dönüp sorun; hazır mısınız?

"Akit yazarı: Bizler yeterince hazır değiliz ki Erdoğan bazı şeyleri söyleyemiyor" haberi, 27 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 27 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Akit yazarı: Bizler yeterince hazır değiliz ki Erdoğan bazı şeyleri söyleyemiyor haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Akit yazarı: Bizler yeterince hazır değiliz ki Erdoğan bazı şeyleri söyleyemiyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  2. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  3. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  4. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  5. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  6. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  7. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  8. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  9. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  10. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  11. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
  12. 15:17 İstanbul'dan milyarder sürprizi: Zenginler listesinde beklenmedik isimler!
  13. 15:17 İsrail Eurovision'a Katılıyor! Eden Golan Sahnede Olacak!
  14. 15:14 Çöl Tozlarından Korunmanın Önemi ve Yöntemleri
  15. 15:10 İlkbaharda Gül Dikimi: Bahçenizi Renklendirin!
  16. 15:05 Türkiye'nin Döviz Rezervleri 22 Mart Haftasında Hızla Eriyor: Brüt Rezervler 4 Milyar Dolar Azaldı
  17. 15:02 Yeniden Refah Parti'li adaydan mevcut iktidarın Gazze politikasını eleştiri
  18. 14:53 Trump Markalı Ürünler: Yüksek Fiyatlar ve Alay Konusu Olmalarıyla Gündemde
  19. 14:49 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Anıt Yapıldı
  20. 14:45 Özge Özpirinçci Saçlarını Boyattı! O Haliyle Kime Benzedi!
Otomotiv Haberleri