AKP'li başkan 'Erdoğan'a sadakatim tam' dedi, istifa etti

AKP'li başkan 'Erdoğan'a sadakatim tam' dedi, istifa etti

AKP'li başkan 'Erdoğan'a sadakatim tam' dedi... Sabri Tom, istifasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Tom, siyasi hayatında Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan 15 sene onur duyduğunu belirten AKP İlçe başkanının mesajı şöyle:“Recep Tayyip Erdoğan’ a inanan...

Sabri Tom, istifasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Tom, siyasi hayatında Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan 15 sene onur duyduğunu belirten AKP İlçe başkanının mesajı şöyle:

“Recep Tayyip Erdoğan’ a inanan memleket sevdalısı bir avuç deli yürektik. Ak Partideki nüfus kaydımızla çok genç insanlardık.  “Kefenim her daim refakatimdedir'' diyen samimi adama, adam gibi adama inandık.  Yenice’yi emanetimize önce Kurucu İçe Yönetim Kurulu üyeliği ve daha sonra İlçe Başkanı sıfatıyla verdiler, “emanetiniz namusumuzdur'' dedik ve şerefle kabul ettik. Teşkilatlar kurduk. Reisin her bir kelamını önce anladık ve sonra da himayemize anlattık. Siyaseti ahlaklı bir meşguliyet olarak bildik, siyaset yapma keyfiyetini millet ve memleket menfaatinin üzerinde tutmayan her eleştiriye saygı duyduk, istifade ettik. Memleket ve millet nice şeytani belalarla boğuşurken kararlı duruşumuzu hiç bozmadık. Çok gayret ettik ve çalışarak çoğaldık. İdareciliği bir tarz ve tasarruf işi olarak bildik, hizmetlerimize devam ettik. Samimiyetimizin bekası için dualar ettik ve hizmetlerin devamı için dualar aldık.

Memleket ve millet olarak pek çok yerel ve genel seçimde dostlarımızla omuz omuza aynı heyecanı yaşadık, paylaştık. Genelde pek çok milletvekilimiz oldu, hizmeti ve samimiyeti nezdimizde tescilli olanları daima hatırladık, değilse hatıralarda tozlu raflara kaldırdık. Allah’ın verdiği en büyük nimetlerden birisi de unutmaktır dedik ve unuttuk. Her durumda saygımızı ve izanımızı muhafaza ettik. Yerelde yorulduk, yenilendik ama yine de aynı gökyüzüne baktık, aynı yağmurda ıslandık. Ayrılmadık, dağılmadık. Reise olan sevgimizi, sadakatimizi hiç eksiltmedik.

Siyaset hayatımızda Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan 15 sene onur duyduk. Belediye Başkanımız Zeki Çaylı ile parti ve dava müşterekti olmak bu dünyada ve hesaplar aleminde şerefimizdir, haysiyetimizdir. Sebebi şahsımız olacak hiçbir sıkıntılı durumu ve bizim ismimizden pirim kazanacak hiçbir sebebi dostlarımıza asla reva görmedik.  Edebimiz ve saygımız nefsi muhasebemizin fersah fersah üzerindedir. Zira siyasi terbiyemizin kaynağı RECEP TAYYİP ERDOĞAN’dır. Yol bizimdir, dava bizimdir, makam sahipleri kim olursa olsun kabulümüz ve parti bizimdir. Dolayısıyla bu anlamdaki dava mensubiyetim bana helaldir,  yol ve dava arkadaşlarıma helaldir. Zira ben bu sadakatime asla ihanet etmedim, etmeyeceğim. Bu taassubum saklı ve daim kalmak şartı ile…

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ediyorum.

Söz söyleme liyakati siyasi ve şahsi kimliğinden menkul zevatın Yenice’nin şerefli “Recep Tayyip Erdoğan'' sevdalısı insanlarının samimiyetini sorgulama kabiliyetini men ederek, bu büyük ailenin her bir ferdinden helallik istiyor, “yüreği ve vicdanı kirli insanlar istisna'' herkese olan ve olacak haklarımızı helal ediyoruz.

İşte bizim bildiğimiz ve inandığımız Recep Tayyip Erdoğan duruşu budur…''  

İSTİFANIN PERDE ARKASI

AKP Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal ile Yenice Belediye Başkanı ve başkanla her zaman bir hareket eden İlçe Başkanı Sabri Tom arasındaki çatışma krize dönüşmüş ve konu Genel Merkez’e intikal etmişti.

Karabük Koordinatörü olan Giresun Milletvekili Ali Temur’un Yenice İlçe Başkan Sabri Tom’a Genel Merkezin aldığı “İstifa et'' kararı tebliğ edilmiş, Tom’un ise “Biz istifa edecek bir şey yapmadık ve bu nedenle Yenice İlçe Teşkilatı olarak hiç birimiz istifa etmiyoruz. Bizi görevden alın ve Yenice halkına da neden görevden alındığımızı siz açıklayın.'' Şeklindeki iddia edilen sözleri Karabük basının da yer almıştı.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın da Tom’a tam destek verdiği, hatta Yenice teşkilatının görevden alınması halinde kendisinin de AKP’den istifa ederek, bağımsız kalabileceği iddiaları gündeme gelmişti.

"AKP'li başkan 'Erdoğan'a sadakatim tam' dedi, istifa etti" haberi, 05 Eylül 2016 tarihinde yazılmıştır. 05 Eylül 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan AKP'li başkan 'Erdoğan'a sadakatim tam' dedi, istifa etti haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AKP'li başkan 'Erdoğan'a sadakatim tam' dedi, istifa etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:47 Tüm Türkiye'ye Fırtına Uyarısı! Saatlik 80 Km Hızla Vuracak!
  2. 11:46 İflas haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor: Türkiye'nin iki dev şirketi iflas bayrağını çekti
  3. 11:40 DEM Parti: Kayyımlar sandığa gömüldü
  4. 11:39 Altınok'un Belediye Soygunu: 1.7 Milyar Borç ve Boşaltılan Kasa!
  5. 11:32 Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Müstakbel Gelini Can Aslantuğ Aşkına Paylaşım Yağmuru!!
  6. 11:31 Fatih Altaylı: Merak ettiğim husus bu zatın İlahiyat Fakültesi diploması olup olmadığı
  7. 11:27 Doktorlar Uyardı: Kulak Memenizdeki Bu İz Tehlikeli Bir Hastalığa Haberci Olabilir!
  8. 11:24 Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri mi dönüyor?
  9. 11:22 Meteoroloji Alarm Verdi: Şiddetli Fırtına Kapıda!
  10. 11:21 Alperen Şengün'den önemli başarı: NBA'de en çok gelişim gösteren 3. oyuncu oldu
  11. 11:18 Eski İYİ Parti milletvekili Ahmet Çelik'i bıçaklayan kardeşi için istenen ceza belli oldu
  12. 11:14 Asgari Ücret Zammı Bekleniyor: Temmuz'da Milyonlarca Kişiyi Etkileyecek Zam Yolda mı?
  13. 11:09 Sarımsak ve Zeytinyağının Efsanevi Gücüyle Hastalıkları Defedin!
  14. 10:57 Gazeteci Uğur Dündar uyardı! Yarın gündem bambaşka olacak! Bu konu futbol değil!
  15. 10:54 CHP'ye iki transfer: Özgür Özel’in bugün iki yeni vekile rozet takması bekleniyor
  16. 10:51 Patent başvurularında yeni ücretler belirlendi
  17. 10:46 Barış Pehlivan: Süleymancıların yeni hedefi Hollanda
  18. 10:42 İnci Taneleri'nde Azem'in kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belli oldu
  19. 10:33 Rusya Savunma Bakanı Yardımcısı yolsuzluk suçlamasıyla tutuklandı
  20. 10:27 Elif Çakır: Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’ndan “yerel halk” sözlerinin hesabını şimdi soruyor
Politika Haberleri