Başbakan'dan 'İdam' açıklaması!

Başbakan'dan 'İdam' açıklaması!

Başbakan'dan 'İdam' açıklaması! Başbakan Binali Yıldırım, TBMM önünde toplanan kalabalığa hitap etti. 'İdam isteriz' sloganlarının atılması üzerine "Mesajınızı aldım. Mesajınızı aldık. Gereken neyse yapılacak. Bunlar, bu çapulcular Türk milletini tanımamışlar....

Başbakan Binali Yıldırım, TBMM önünde toplanan kalabalığa hitap etti. 'İdam isteriz' sloganlarının atılması üzerine "Mesajınızı aldım. Mesajınızı aldık. Gereken neyse yapılacak. Bunlar, bu çapulcular Türk milletini tanımamışlar. Bunlar okyanus ötesine akıllarını satmış alçaklardır" dedi. 

"ASKER KIYAFETİ İÇERİSİNE GİRMİŞ PARALEL TERÖR ÇETELERİ" 

Başbakan Yıldırım ve Meclis Başkanı İsmail Kahraman, TBMM önünde toplanan kalabalığa Meclis çıkışında hitap etti. 'Dik dur eğilme, bu millet seninle' sloganı atan gruba seslenen Yıldırım, "Biz Hakk'ın önünde eğiliriz. Başka hiçbir yerde eğilmeyiz. Türkiye'de asker kıyafeti içerisine girmiş paralel terör çetelerinin Türkiye'nin birliği, beraberliği, kardeşliğini bozmaya yönelik kalkışmasını; demokrasi nöbeti tutarak, tankların üzerine çıkarak, gerekli dersi veren bu yüce milletin adı Türk milletidir. Sizlerle onur, gurur duyuyorum. İş henüz bitmedi. Görev henüz bitmedi. Buradan sonra Kızılay'a iniyoruz. Demokrasi nöbetine devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

"BUNLAR OKYANUS ÖTESİNE AKILLARINI SATMIŞ ALÇAKLARDIR" 

'İdam isteriz' sloganlarının atılması üzerine ise Başbakan Yıldırım, "Mesajınızı aldım. Mesajınızı aldık. Gereken neyse yapılacak. Bunlar, bu çapulcular Türk milletini tanımamışlar. Bunlar okyanus ötesine akıllarını satmış alçaklardır. Bu millet ne kadar zorlukları aşa aşa geldi. İşte demokrasimize, milli iradeye darbe yapmaya kalkanlar darbeyi kendileri yemiştir. Türk milleti bunlara en büyük darbeyi vurmuştur. Hepinizin alnından öpüyorum. İstiklal uğrunda, gelecek uğrunda, ülkemizin bekası uğrunda tankların tepesine çıkan, askerlerin göğsüne yumruğuyla 'dur' diyen bu asil milletin evlatlarının hepsinin gözlerinden, alnından öpüyorum" diye konuştu. 

"BU ALÇAK TERÖR ŞEBEKESİNİ YOK ETMEDEN BİZE UYUMAK HARAM" 

Türkiye'de ister bölücü ister paralel hiçbir terör örgütüne asla yer olmayacağını vurgulayan Başbakan Yıldırım, şöyle konuştu: "Bunları her şeyi hesap ettiler ama bir şeyi unuttular. O da bu ülke sevdalısı Başkomutan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Onun dirayeti, onun bu millet sevdası karşısında hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha cümle alem gördü. Bu ülkede ister bölücü ister paralel hiçbir terör örgütüne asla ve asla yer olmayacak. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar gerekli cevabı en sert şekilde alacaklardır. Bu alçak terör şebekesini, bu alçak bölücü terör örgütünü yok etmeden bize uyumak haramdır" 

"KIZILAY'A, İKİNCİ DEMOKRASİ NÖBETİNE DAVET EDİYORUM" 

Meclis önünde toplanan kalabalığı Kızılay'a davet eden Başbakan Yıldırım, "Şimdi sizleri Kızılay'a, ikinci demokrasi nöbetine davet ediyorum. Hep beraber Kızılay'a gideceğiz. Dünyaya dosta düşmana Türk'ün, Türk milletinin bağımsızlık sevdasını en iyi şekilde haykıracağız" dedi. Başbakan Yıldırım'ın konuşması sırasında ayrıca "'Vur' de vuralım, 'Öl' de ölelim" ve "Meclis'te PKK istemiyoruz" sloganları da atıldı.
 

"Başbakan'dan 'İdam' açıklaması!" haberi, 16 Temmuz 2016 tarihinde yazılmıştır. 16 Temmuz 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Başbakan'dan 'İdam' açıklaması! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Başbakan'dan 'İdam' açıklaması! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  2. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  3. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  4. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  5. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  6. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  7. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  8. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  9. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  10. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  11. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  12. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  13. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  14. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  15. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  16. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  17. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  18. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  19. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  20. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
Politika Haberleri