Beraber yürüdünüz siz bu yollarda: AKP'li başkanın oğlu, vekilin kuzeni...

Beraber yürüdünüz siz bu yollarda: AKP'li başkanın oğlu, vekilin kuzeni...

Beraber yürüdünüz siz bu yollarda: AKP'li ba... 15 Temmuız darbesinin kilit ismi olduğu iddia edilen ve Hulusi Akar'ın ifadesinde suçladığı Tuğgeneral Mehmet Dişli'nin AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin kardeşi çıkmasının ardından, Bülent Arınç'ın kaynı...

15 Temmuız darbesinin kilit ismi olduğu iddia edilen ve Hulusi Akar'ın ifadesinde suçladığı Tuğgeneral Mehmet Dişli'nin AKP Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin kardeşi çıkmasının ardından, Bülent Arınç'ın kaynı ve AKP İstanbul İl Başkanı'nın kardeşinin de darbe soruşturmasında tutuklanmasının ardında, AKP'li bir başkan ve vekilin yakınının da da FETÖ soruştuması kapsamında tutuklanması, AKP ile Gülen Cemaati'nin nasıl iç içe geçmiş ir yapı olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı.

15 Temmuz gecesi Türkiye'yi sarsan darbe girişiminin ardından tüm ülkede başlatılan operasyonlar kapsamında Antalya'nın Kaş ilçesinde 7 işadamı gözaltına alındı.

Odatv'den Yusuf Yavuz'un haberine göre, 15 Temmuz gecesi Türkiye'yi sarsan darbe girişiminin ardından tüm ülkede başlatılan operasyonlar kapsamında Antalya'nın Kaş ilçesinde 7 işadamı gözaltına alındı. Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 7 iş adamından 6'sının tutuklandığı öğrenildi. Tutuklananlar arasında, 15 Temmuz'un ardından her gece ilçe meydanında 'demokrasi nöbeti'ne katılan AKP'li Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'in oğlu Ahmet Kocaer ile yeğeni Fatih Kocaer de bulunuyor. 

akpli-belediye-baskani-halil-kocaer-(ortada)-her--aksam-demokrasi-nobetinde.jpg

İki haftadır Türkiye'yi sarsan darbe girişiminin ardından ülke genelinde yapılan operasyonlar kapsamında ardı ardında yapılan gözaltı ve tutuklamalar sürüyor. Antalya'nın Kaş ilçesinde FETÖ örgütüne yönelik yapılan operasyonda 7 işadamı gözaltına alındı. İfadelerialındıktan sonra tutuklanan 6 işadamı arasında, AKP'li Kaş Belediye Başkanı Halil Koacaer'in oğlu Ahmet Kocaer ile yeğeni Fatih Kocaer'in de bulunması dikkat çekti. 

BAŞKANIN OĞLU FETÖ'NÜN KAŞ SORUMLUSU İDDİASI
Belediye Başkanı Kocaer'in oğlu işadamı Ahmet Kocaer'in, Fethullah Gülen yapılanmasının Kaş sorumlusu olduğu ileri sürülüyor. Beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi alanlarda faaliyet gösteren Kocaer'in, yeğen Fatih Kocaer ile birlikte tutuklanmasının ardından Burdur Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi. 

halil-kocaer-darbeye-karsi-demokrasi-sovu--yapmisti.jpg

BAŞKAN KOCAER HER AKŞAM DEMOKRASİ NÖBETİNDE
AKP'li Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'meydanları terk etmeyin' çağrısına uyarak her akşam ilçe meydanında halkla birlikte demokrasi nöbeti tutuyor. Oğlu FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanan Kaş Belediye Başkanı Kocaer, darbe girişiminin ardından, “Biz ihtilaller yaşadık. Türkiye’nin büyümesini hazmedemeyenler bu oyunları yıllardır oynuyor. Bu zihniyet bugün de sürüyor. Türkiye her alanda kalkınmaya, muasır medeniyet seviyesindeki gelişmelere ayak uydurarak yoluna hızla devam ediyor. Türk milleti bu devletin, hükümetinin ve iktidarının arkasındadır. Halka rağmen hiç kimsenin, hiçbir kurum ve kuruluşun muvaffak olamayacağını onlar da dünya da öğrendi. 15 Temmuz Türkiye’nin demokrasi bayramı olacaktır ve tarihe geçecektir'' açıklamasında bulunmuştu.

selahattin-beyribey-aday-adayligi-(1).jpg

AKP'li vekilin kuzeni tutuklandı

AKP Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey'in kuzeni ve aynı zamanda kayınbiraderi tutuklandı.

15 Temmuz askeri darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklanan Diyarbakır'da görevli Tuğgeneral Savaş Beyribey'in AKP Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'in kuzeni ve aynı zamanda kayınbiraderi olduğu öğrenildi.

15 temmuz Cemaat darbe girişiminin ardından Diyarbakır’da bulunan 16.ncı Mknz. P. Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey önce serbest bırakılmış, ardından itiraz üzerine tutuklanmıştı. Beyribey'in AKP Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey'in amcasının oğlu olduğu öğrenildi. Beyribey'in aynı zamanda kayınbiraderi de olan Tuğgeneral Beyribey'in durumu ailede zor anlar yaşattı.

"Beraber yürüdünüz siz bu yollarda: AKP'li başkanın oğlu, vekilin kuzeni..." haberi, 30 Temmuz 2016 tarihinde yazılmıştır. 30 Temmuz 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Beraber yürüdünüz siz bu yollarda: AKP'li başkanın oğlu, vekilin kuzeni... haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beraber yürüdünüz siz bu yollarda: AKP'li başkanın oğlu, vekilin kuzeni... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Gündem Haberleri