Cem Arslan isyan etti: Chucky gibi!

Cem Arslan isyan etti: Chucky gibi!

Cem Arslan isyan etti: Chucky gibi! Radyo programcısı Cem Arslan, Beyoğlu’nda kendisini bıçaklayan Müge Arcan’ın serbest bırakılmasına itiraz etti. Cem Arslan bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne 3...

Radyo programcısı Cem Arslan, Beyoğlu’nda kendisini bıçaklayan Müge Arcan’ın serbest bırakılmasına itiraz etti. Cem Arslan bugün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne 3 sayfalık dilekçe sundu.

Cem Arslan’ın uzun yıllardan beri radyoculuk yaptığı belirtilen dilekçede şu ifadeler kullanıldı: “Taksim istikametine yürüdüğüm esnada şüpheli Müge Arcan arkamdan gelerek ''Seni geberteceğim’ şeklinde tehdit ederek, bağırarak beni bıçaklamaya başladı. Olayın ardından şüpheli tarafından 15 cm uzunluğunda ve 25-30 adet dikiş ile giderilebilecek şekilde ''kasten öldürmeye teşebbüsle’ vücudumun sırt kısmına kesi açılmıştır. Şüpheli bundan öncede defaatle tarafıma, çalışma arkadaşlarıma ve başkaca şahıslara saldırılarda bulunmuştur.''

Şüpheli Arcan’ın mahkemeden imza atma şartıyla serbest bırakıldığı hatırlatılan dilekçede Hakkında tarafıma ve üçüncü kişilere zarar vermesini engelleyecek herhangi bir koruma tedbiri bulunmamaktadır'' denilerek şüphelinin tutuklanması için şartların olgunlaştığı kaydedildi. Dilekçede, şüphelinin öldürme kastıyla hareket ettiği, planlayarak saldırdığı belirtildi.

''BİR SERİ KATİL CHUCKY’E BAĞLADI’

Cem Arslan daha sonra adliye önünde basına açıklama yaptı. “Bıçakladığı beş ya da altıncı kişiyim'' diyen Cem Arslan, “Serbest kaldı. Herhalde birinin ölmesi veya daha da büyük bir şey yapması falan bekleniyordu. Ben anlamıyorum. Bu kişinin psikolojik rahatsızlıkları var. Kendisinin tedavi edilmesi lazım. Çünkü artık tehlikeli boyutlara ulaştı. Her istediğini bıçaklıyor ve adalet sistemi onu yüreklendiriyor, cesaretlendiriyor. Kendisine ''Cem Arslan’ı niye bıçakladınız?’ diye sordular. O da ''Raporum var, ne olacak ki biraz sonra serbest kalacağım’ diye cevap verdi. Ben de istiyorum ki tedavi olsun etrafa tehlike saçmaya bir son verilsin. Kendi kurgusuyla ''Kendini benimle evli iki çocuğumuz var ve beraber yaşıyoruz’ olarak açıklıyor. Benim etrafımdaki bayan programcı arkadaşların tamamını da kıskandığı için tek tek kalbinden bıçaklıyor. Yani bir seri katil, Chucky’e bağladı. Devamlı Chucky gibi takılıyor. Sistem de onu yüreklendiriyor'' ifadelerini kullandı.

"Cem Arslan isyan etti: Chucky gibi!" haberi, 06 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 06 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Cem Arslan isyan etti: Chucky gibi! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Cem Arslan isyan etti: Chucky gibi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:16 New York Borsası günü yükselişle tamamladı
  2. 00:09 Darphane 1 TL ve 50 kuruşların gramajını azaltacak
  3. 23:55 Arda Güler Real Madrid'te ilk golünü attı
  4. 23:43 Okan Buruk'dan efsane sözler; “Büyük rekorlara imza atıyoruz”
  5. 23:34 Fernando Muslera'nın rekoru! Çok konuşulacak rekor!
  6. 23:28 Yıldız Tilbe Yepyeni Görünümüyle Hayranlarını Şaşırttı: Tanıyamayacaksınız!
  7. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  8. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  9. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
  10. 22:02 Cinsel Organına Salatalık Sıkışan Kolombiyalı Pes Dedirtti!
  11. 21:38 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'tan Tarihi Görüşme! Romanya Cumhurbaşkanı Lohannis Buluşması!
  12. 21:35 Altın Yatırımcıları Dikkat! Dünya Bankası'ndan Altın Fiyatları Hakkında Son Dakika Tahmini!
  13. 21:34 Gonca Vuslateri'nin Mutluluğu Taçlandı! Kızını Kucağına Aldı!
  14. 21:28 Pendikspor - Kayserispor maçında hakem değişikliği!
  15. 21:19 Kanser tedavisi gördüğü açıklanmıştı! Kral Charles Geliyor!
  16. 21:18 ATV'de Final Şoku! En Çok Sevilen Dizi Yayından Kaldırıldı!
  17. 21:15 Real Madrid O Gerçeği Açıkladı! Arda Güler 11'de!
  18. 21:09 CHP'li Akay'dan Mehmet Şimşek'e Sert Tasarruf Eleştirisi: "CHP Yapınca Mı Aklınıza Geldi?"
  19. 21:08 Bankalarda Devrim! 24 Yıllık Dolar Talimatında Değişiklik Yapıldı
  20. 21:08 Araba Hayalleri Yerle Bir! Türkiye'de Fiyatlar Durdurulamaz Hale Geldi!
Gündem Haberleri