CHP'li Başkandan çarpıtmaya çok sert yanıt: Zavallı Tayyar, Ankara'nın ergeni Melih

CHP'li Başkandan çarpıtmaya çok sert yanıt: Zavallı Tayyar, Ankara'nın ergeni Melih

CHP'li Başkandan çarpıtmaya çok sert yanıt: ... Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, AKP milletvekili Şamil Tayyar’ın meclis kürsüsünden kendisi hakkında söylediği yalanlara Halk TV’de katıldığı Sol Şerit programında yanıt verdi.  Otlu,...

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, AKP milletvekili Şamil Tayyar’ın meclis kürsüsünden kendisi hakkında söylediği yalanlara Halk TV’de katıldığı Sol Şerit programında yanıt verdi.  Otlu, “Çözüm süreci denilen süreçte hendekler kazılırken, şehirlere bombaların yığılırken bunlara müdahale edecek olan devletin valilerini, kolluk güçlerini engelleyen AKP’dir'' dedi.  

AKP’li Şamil Tayyar, önceki gün meclis kürsüsünde İstanbul Gençlik Örgütleri Başkanı Kenan Otlu’nun 6 ay önce verdiği bir röportajda ''''Biz nasıl Gezi’de yan yana durduysak, nasıl 1 Mayıs’ta birlikte gaz yediysek, Ankara katliamında kanlarımız birbirine nasıl karıştıysa bu zulmün karşısında da yan yana, omuz omuza duralım'' sözlerini çarpıtarak Otlu’yu hedef göstermişti.  Halk TV’de yayınlanan Sol Şerit programında Tayyar’a yanıt veren Otlu, ''''Çözüm süreci denilen süreçte hendekler kazılırken, şehirlere bombaların yığılmasına müdahale edecek olan devletin valilerini, kolluk güçlerini engelleyen AKP’dir'' dedi.

Otlu yaptığı açıklamada, ''''Şamil Tayyar farklı bir algı yaratmak istediği için kafasında bir kurgu yaratıyor ancak önündeki metni okuduğunda kendisini yalanlamış oluyor. Hendeklere çağrı yaptığımız yönünde yalan söylüyor. Kendisi AKP tarafından maşa olarak kullanılan bir zavallı. 6 ay önce yayınlanan röportajda yer alan ifadelerim çok açık. Gezi’de tüm Türkiye nasıl yan yana durduysa 1 Mayıs’ta da ciddi bir direniş ortaya koydu. Gezi’de hiç kimsenin etnik ya da dini kimliğine bakılmadı. Gezi süreci AKP’nin en çok korktuğu süreçti.  Onlar hala o süreçten korkuyorlar. Biz CHP gençlik örgütleri olarak hiçbir faşizmin karşısında boyun eğmeyeceğiz. Günü geldiğinde de bağımsız yargı organları AKP’den hesabı soracaktır’’ dedi.

Otlu ayrıca çözüm sürecinde AKP’li bakanların ve milletvekillerinin Öcalan’ı öven sözlerini de örnek gösterdi. Otlu, ''''Yalçın Akdoğan bakın ne diyor; ''Öcalan’ın olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi var. Mesajları sürecin geleceğini düşünen bir hassasiyeti yansıtıyor’. Yalçın Akdoğan AKP’li bakan. Bir diğeri Mehmet Metiner. O da Tayyar’ın farklı bir versiyonu. O da şunu söylemişti; ''Öcalan’ın durduğu yer, Türkiye’nin demokratikleşme sürecine katkı sağlayan bir yer. İmralı’da çok anlamlı, çok değerli şeyler söylüyor.'' Cumhurbaşkanı’nın danışmanı Yiğit Bulut da şöyle demiş; ''Abdullah Öcalan Ortadoğu'da Türkiye'nin önünü açıyor.'' En son da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini hatırlatmak istiyorum. O da söyle konuşmuştu; ''Çözüm Süreci'ni bunlar adeta Güneydoğu'da kendileri için silah stoklama süreci olarak değerlendirdiler. Çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar.’ O süreçte şehirlere bombalar yığılırken buna göz yumanlar aslında kendi suçlarını itiraf etmişlerdir'' dedi.

Sabah gazetesi’nin 25 Nisan 2013 tarihinde manşetten yayınladığı “Kamera kör, anten sağır'' haberini de canlı yayında kameralara gösteren Otlu, “Havuz medyası Sabah, teröre nasıl göz yumulduğunu çok net açıklamış. Haber şu; “PKK’nın çekilme güzergâhındaki 120 karakolda termal kameralar çalışmayacak, Heron uçuşları yapılmayacak.'' Biz bugünkü sürece AKP’nin izlemiş olduğu işte bu politikalar yüzünden geldik. AKP, teröre yardım ve yataklık yapmıştır'' diye konuştu.
 

"CHP'li Başkandan çarpıtmaya çok sert yanıt: Zavallı Tayyar, Ankara'nın ergeni Melih" haberi, 15 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 15 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP'li Başkandan çarpıtmaya çok sert yanıt: Zavallı Tayyar, Ankara'nın ergeni Melih haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP'li Başkandan çarpıtmaya çok sert yanıt: Zavallı Tayyar, Ankara'nın ergeni Melih 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:56 Putin: Polonya ve Baltık Ülkelerine Yönelik Saldırı İddiaları 'Tamamen Saçmalık'
  2. 12:51 İsrail'in Gazze Saldırıları: 62 Filistinli Hayatını Kaybetti,Kızılay Çalışanları Serbest Bırakıldı
  3. 12:47 Telefon Ekranınızı Ters mi Düz mü Tutmak: Artılar ve Eksiler
  4. 12:40 ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Yarın Ankara’ya Geliyor
  5. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
  6. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  7. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
  8. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  9. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  10. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  11. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  12. 11:20 Sabancı'dan dev hisse devri: Hisselerin satışı tamamlandı!
  13. 11:19 10 Yunan Adası'nda kapıda vize heyecanı! Bayram tatiliniz hazır mı?
  14. 11:19 Evrenin gizemleri birer birer çözülüyor! Kara deliğin manyetik alanları görüntülendi
  15. 11:18 Çakarlı konvoyla gündem olan muhtardan açıklama: "Araçlar bana ait değil, kiralık"
  16. 11:18 TÜİK verileri ortaya koydu: Emeklilere maaşları artık yetmiyor!
  17. 11:18 Vladimir Putin: Diğer silahlar gibi F-16’ları da yok edeceğiz
  18. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
  19. 10:48 Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladı
  20. 10:42 Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak
Politika Haberleri