Dilipak: Bu adamları AKP'den gönderin

Dilipak: Bu adamları AKP'den gönderin

Dilipak: Bu adamları AKP'den gönderin "İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden" başlıklı yazıyı Yeni Akit manşetten verirken, yazıda şu ifadeler yer aldı;"Birileri AK Partinin akıbetini ANAP’a benzetmek için çalışıyorlar.. Buna fırsat verilmemeli.. Bunlar...

"İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden" başlıklı yazıyı Yeni Akit manşetten verirken, yazıda şu ifadeler yer aldı;

"Birileri AK Partinin akıbetini ANAP’a benzetmek için çalışıyorlar.. Buna fırsat verilmemeli.. Bunlar lider kadroyu ve teşkilatları kuşatmak için her yolu deneyecekler. Tarikat, vakıf, hemşehrilik, dava, akrabalık, hanım, enişte, damat, kayınbirader, her yolu deneyecekler.. Deniyorlar da.. Onların da arkalarında FETÖ ve benzeri yapılar, uluslararası finans kuruluşları ve istihbarat örgütleri var..

Stratejik kurumlara dikkat, özellikle de istihbarata. Ve finans kurumlarına da dikkat etmek gerek. Paranın izini sürün her yere ulaşırsınız.. Devletin ne kadar finans kurumu varsa, bankalar, SPK, BDDK, borsa, TMSF, sigorta şirketleri, bazı holdingler, kredi kurumlarını izleyin, bunların doğrudan ve dolaylı olarak kimlerle temas içinde olduklarına bakın..

Mutlaka bakan, milletvekili, teşkilat bağlarını bulacaksınızdır.. Bu adamlar icabında çok da acımasız olabiliyorlar..

Birilerinin sadece geçmişine bakarak karar vermemek gerek. Mutlaka geçmişine bakmak ama, o tek garanti değil. Para, kadın ve iktidarın dönüştürücü gücü, daha önce bu imkanlara sahip olmayanların tahminlerin ötesinde radikal bir şekilde dönüştürebilir.. “Harun gibi gelenler, Karun’a dönüşebilirler''. 

Paranın izini sürün bu adamları bulursunuz. Bakın bunların kullandıkları paraların bir kısmı yurt dışına kaçırdıkları paralar. Yurt dışından kredi bulmuş gibi yapıyorlar. Bir kısmı FETÖ ve benzeri örgütlerin değişik kişilerin üzerindeki bankalardaki paralar. Ya da uluslararası fonlardan para getiriyormuş gibi yapıyorlar..

Bu sistemdeki adamları kim oraya getirmiş, onları kim koruyor, bunları bulmak zor değil. Bunlar arasındaki networku kim sağlıyor. Kurye kim?

Bu hainler, mesela FETÖ ile mücadele eder gibi gözükürken, aslında bu hareketin en dış halkasındaki bir kaç isim ve daha önce FETÖ’cü iken vazgeçmeleri ihbar ederek kendilerini aklamaya çalışıyorlar. “Milli Görüş’çü, İmam Hatipli, AK Genç, filan hoca efendinin yakını'' diye yakın çevrelerine bir takım adamları da alıp, bunlarla kendilerini gizliyorlar..

Aşağılık adamlar bunlar.. Kendilerinden çok emin gözüküyorlar. “Reis’çi'' geçiniyorlar bugün için. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar.. Reis’in yakın çevresi ile de yakın, sıcak, cömert ilişkiler kuruyorlar..

Sahi, birinin şunu bir açıklaması gerekiyor: El koyduğunuz bir bankanın tepe yöneticileri dışarıda, ama o bankada hesap açtıran birileri içeride.. O dışarıdaki adamları kim dışarıda tutuyor. Bu işe kim aracılık ediyor. O zaman niye ABD’ye, AB ülkelerine kızıyorsunuz ki, o adamları yargılanması için Türkiye’ye teslim etmiyor diye! Onları bulun ve cezalandırın lütfen.

FETÖ’cü olmadığı halde ya da gerçekten bu işten dönenleri FETÖ’cü diye ihbar eden hainler bir an önce tesbit edilip, en ağır bir şekilde cezalandırılmalı. İnsan kaynakları ve teftiş kurullarına bir bakın.. Kuyruğunu bırakıp kaçmaya çalışan kertenkele misali üç tane en alt seviyede zavallı insanı atıp “Bizim içimizde FETÖ’cü yok'' diyenlere de daha dikkatli bakın.."

"Dilipak: Bu adamları AKP'den gönderin" haberi, 19 Mayıs 2017 tarihinde yazılmıştır. 19 Mayıs 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Dilipak: Bu adamları AKP'den gönderin haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dilipak: Bu adamları AKP'den gönderin 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  2. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  3. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  4. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  5. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  6. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  7. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  8. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  9. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  10. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  11. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  12. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  13. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
  14. 03:15 Trabzonspor, 8 yıl aradan sonra ilk defa büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor!
  15. 03:14 Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum
  16. 03:13 Bu yöntemle yastıklarınız ilk günkü kadar beyaz olacak!
  17. 03:10 Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
  18. 03:08 Karpuzun aşırı dozu: Aşırıya kaçarsanız böyle olur!
  19. 02:04 Lokanta ve kafelerdeki KDV artışı resmiyet kazandı
  20. 02:04 Sivrisinek ısırığı sonrası hemen sürün, iz veya kaşıntı kalmaz! İşte evde bulunan çözüm!
Otomotiv Haberleri