Edepsiz ve provokatör yandaş yine yalan ve küfürle Yanardağ'a saldırdı

Edepsiz ve provokatör yandaş yine yalan ve küfürle Yanardağ'a saldırdı

Edepsiz ve provokatör yandaş yine yalan ve k... Gazeteci kılığındaki dinci provokatör Fatih Tezcan'ın ABC Gazetesi ve Kültür Türk /Tele1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a yalan ve iftiraya dayalı küfürlü saldırılarını sürdürdü. Yanardağ'ın kamuoyunu etkileyen...

Gazeteci kılığındaki dinci provokatör Fatih Tezcan'ın ABC Gazetesi ve Kültür Türk /Tele1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a yalan ve iftiraya dayalı küfürlü saldırılarını sürdürdü. Yanardağ'ın kamuoyunu etkileyen ve yalanı yıkan görüşleri nedeniyle düşman seçen Tezcan, asgari terbiye ve gazetecilik nezaketini de bir yana bırakarak, açık, galiz terbiyeden yoksun küfürler etmeye başladı. 

Önce bu meczub şarlatanın hedefinde neden Merdan Yanardağ var onu biraz daha açalım... 

Birincisi; 22 Aralık 2016 tarihi akşamı, radikal dinci terör örgütü IŞİD iki Türk askerini yakarak infaz ettiğini öne sürdüğü bir video yayınladı. İki askerimizin Ortaçağ artığı dinci terör örgütü tarafından vahşice katledilmesine iktidar yandaşı ve merkez medya sessiz kaldı. 

ABC Gazetesi bu vahşet görüntülerine sessiz kalmadı ve görüntülerin gerçek olup olmadığını araştırdı ve iktidara sordu. Bu sırada yandaş ve merkez medya deyim yerindeyse sağır ve "dilsiz şeytan" kesildi. Yandaş ve merkez medya görüntülere ilişkin tek satır haber yayınlanmadı. Daha sonra yakılarak dici teröristler tarafından ölrüdülen iki kişiden birinin asker, diğerinin ise IŞİD'e katılan ama sonradan pişman olan Konyalı bir yurttaş olduğu anlaşıldı.

Fatih Tezcan ise, iktidara yaltaklanmak için IŞİD tarafından katledilen askerin "gerçek" bir Türk askeri olamayacağını, eğer gerçekse vatana ihanet etmeyeceğini belirten mesajlar paylaştı. Yakılan akser ve yurttaşımızın, infaz sırasında  ettiği kimi sözleri "ihanet" diye yorumlamıştı. Anımsanacağı gibi yakılan asker, "anneciğim kurtar beni" diye insanın içini yakan sözler söylemişti.

Fatih Tezcan ise, bir "öldürme" ahlakı bile olmayan, bir savaşçı onuru bile bulunmayan, savaş hukukunu alçakça çiğneyen IŞİD'i eleştiren mesajlar atmak yerine, askerleri suçlamış ve görüntülerin mizansen olduğunu, ABD-İngiltere stüdyolarında kurgulandığını iddia etmişti. 

İşte o mesajlar

tezcandetay2.jpg 

ABC Gazetesi’nin, görüntüleri yayınlamadan kamuoyu adına bu görüntülerin doğru olup olmadığını hükümete sorması üzerine, Fatih Tezcan isimli gazeteci olduğunu iddia eden eski FETÖ'cü, yeni iktidar yaltaklanmacısı durumdan vazife çıkararak, ABC Gazetesi ve Kültür Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ı hedef alan tweetler attı.

Gazeteci-yazar Merdan Yanardağ bu meczuba dava açarak yanıt vereceğini açıklayınca, önceki gün dinci çizgide yayın yapan AKİT TV yayınına çıkan bu provokatör, saldırılarını 'doz' artırarak sürdürdü.

Programda Yanardağ hakkında 'eski PKK'lı', 'DAEŞ' yanlısı gibi akıl ve mantık dışı ithamlarda bulunan Tezcan, bugün de saldırılarını Twitter'dan devam ettirdi.

merdanfatihdetay.jpg

tezcan3.jpg 

Yanıt vermeye değmen ama öncelikle şunun altını çizelim; ABC Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ hakkında 'PKK üyeliği, taraftarlığı, yardım yapmak veya övmek gibi herhangi bir nedenle yaşamının hiçbir döneminde ne bir dava ne de bir soruşturma açıldı. Bu konuda alınmış tek bir polis ifadesi bile yok!

Ayrıca bu provokatörün iyice zıvanadan çıkarak, Yanardağ'ı hem "IŞİD'in Türk askerlerini yaktığını" söylüyor diye suçlayıp hem de IŞİD'çi demesi, psikolojik bazı sorunlarının olabileceğini düşündürüyor. Çünkü, dünya alem bilir ki, Yanardağ gazetecilik hayatı boyunca dinci terör örgütleri ve gericilik ile mücadele etmiş bir aydın ve gazetecidir. Eski IŞİD sevicilerinin böyle bir iddiayı ortaya atması, ancak bir suç itirafı olabilir.

Merdan Yanardağ, Fatih Tezcan adlı provokatörün bir dönem üyesi olduğun FETÖ'nün kumpasıyla Ergenekon davasından cezaevine girdi, hapis yattı. Bunu da bir onur madalyası gibi göğsünde taşıyor. Çünkü Yanardağ, Fethullahçı çeteyi, yani Tezcan'ın eski 'Hoca Efendisi'nin terör örgütünü Türkiye'ye ilk deşifre eden, bu konuda kitaplar yazan kişidir. Bu nedenle sayısız saldırıya uğrayan ancak boyun eğmeyen gazetecidir. Yanardağ'ın benzer konuda bir madalyası daha var. Yanardağ 12 Eylül 1980 darbesine ve faşizmine de boyun eğmediği için hapis yattı. Tezcan'ın Hoca Efendisi 12 Eylül darbecilerini desteklerken, Yanardağ darbecilerle savaştı. 

Tezcan, her ne kadar muhatap alınmak için çamurlar içinde kırk takla atsa da cevabını mahkemede alacak. Ağzından çıkan her hakaretin bedelini yargı önünde ödeyecek! Tarih önündeki hasabı ise ayrıca kesilecek.

"Edepsiz ve provokatör yandaş yine yalan ve küfürle Yanardağ'a saldırdı" haberi, 03 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 03 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Edepsiz ve provokatör yandaş yine yalan ve küfürle Yanardağ'a saldırdı haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Edepsiz ve provokatör yandaş yine yalan ve küfürle Yanardağ'a saldırdı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:14 Ünlü Reçel Markası İflas Etti: 139 Yıl Önce Kurulmuştu!
  2. 21:01 Zeytin Değil Altın Hasat Etti: Bahçesinde Çapa Yaparken Altın Dolu Bizans Hazinesini Buldu!
  3. 19:26 Trabzonspor'dan Salih Uçan ve Oliver Torres Hakkında O Açıklama Geldi!
  4. 19:19 Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi play-off'unda Monaco ile karşılaşmaları belli oldu!
  5. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  6. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
  7. 18:44 Sağlıklı ve Lezzetli Atıştırmalık: Pratik Hurma Topları Tarifi
  8. 18:37 Rönesans Rezidans Faciası: Müteahhidin Çarpıcı Savunması 'Bina Yan Yattı, Çökme Olmadı'
  9. 18:31 Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğünde deprem
  10. 18:26 Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu Gözlemlemek İçin İstanbul'a Gözlemci Gönderdi
  11. 18:20 Web Bağlantısı Sorunlarına Hızlı Çözümler: İnternet Deneyiminizi İyileştirin!
  12. 18:14 Senatör Nelson: Çin'in Gizli Uzay Programları ABD'yi Uyandırmalı
  13. 18:09 İran Komutanı: İsrail'in Nükleer Tesise Saldırı Tehdidi, Politika Değişikliğine Neden Olabilir
  14. 17:59 Domateslerin Uzun Süre Taze Kalması İçin Pratik Yöntemler
  15. 17:52 Antalya'daki Teleferik Kazası: Tutuklu Belediye Yetkililerinin İtirazı Reddedildi
  16. 17:37 İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına adayı oldu!
  17. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  18. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  19. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  20. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
Otomotiv Haberleri