El-Kaideci akademisyenden Alevi katliamı çağrısı: Şahlaştınız, Yavuzlaşacağız

El-Kaideci akademisyenden Alevi katliamı çağrısı: Şahlaştınız, Yavuzlaşacağız

El-Kaideci akademisyenden Alevi katliamı çağ... "Sizi bu coğrafyada yeni Malazgirtler bekliyor", "Şahlaştınız Yavuzlaşacağız" gibi mezhepçi paylaşımlar yapan  Muş Alparslan Üniversitesi'nde görevli akademisyen Abdülkadir Şen, Halep’in cihatçılardan temizlenmesi üzerine...

"Sizi bu coğrafyada yeni Malazgirtler bekliyor", "Şahlaştınız Yavuzlaşacağız" gibi mezhepçi paylaşımlar yapan  Muş Alparslan Üniversitesi'nde görevli akademisyen Abdülkadir Şen, Halep’in cihatçılardan temizlenmesi üzerine Alevilere yönelik katliam çağrısında bulundu, tehditler savurdu. Şen, tepkiler üzerine hesabını kapattı.

Suriye’deki radikal İslamcı cihatçılara verdiği destekle bilinen Muş Alparslan Üniversitesi’nde görevli akademisyen Abdülkadir Şen, Halep’in Suriye ordusu tarafından kurtarılmasının ardından bir kez daha Alevilere yönelik katliam çağrısında bulundu, tehditler savurdu.

Muş Alparslan Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olan ve Marmara Üniversitesi’nde doktora yapan Şen tehditler ve hakaretler savurduğu tweetlerinin ardından gelen tepkiler üzerine Twitter hesabını kapattı.

"Şahlaştınız Yavuzlaşacağız"

Şen, büyük tepki çeken tweetlerinde şöyle dedi: “Cemevi, Ali, insana saygı, Madımak, hoşgörü diyen ne kadar namussuz mezhepçi varsa Halep’te katillerle beraber. Lanetliler topluluğu...'', “Ey Halep’te çocukları, kadınları, sivilleri korkakça bombalayan rejimi savunan mezhepçiler: Sizi bu coğrafyada yeni Malazgirtler bekliyor'', “Bu coğrafyanın her köşesinde bir Malazgirt yaşanacak. Şah İsmail’in bağnaz mezhepçi piçleri hesap verecek. Şahlaştınız Yavuzlaşacağız'', “Suriye direnişi başarısız olursa savaş Anadolu’da Şahİismail’in mezhepçi vahşileriyle yaşanacak. Herkes hesabını buna göre yapsın'', “Herkes Rus konsolosluğuna gitsin, Ben de oradayım. Mecusi İran’ı ise asla unutmayın. Bu katliam Caferi/Şii haçlı ortaklığı ile yapıldı.''

Abdulkadir Sen sosyal medya hesabından Alevileri hedef gösterirken, yazdığı mesajlarda şu ifadeler yer aldı;

1-124.jpg2-121.jpg

HER FIRSATTA ALEVİLERİ HEDEFE KOYUYOR

Her fırsatta cihatçı militanlara destek veren ve Alevileri tehdit eden Şen’in sosyal medya paylaşımlarının her biri ayrı bir nefret suçunu kapsıyor. Alevileri, Şiileri, Caferileri, solcuları tüm muhalifleri katliamlarla tehdit eden Şen’in paylaşımları büyük tepki çekiyordu.

Muhalif akademisyenlerin her türlü paylaşımına cezai müeyyide uygulayan YÖK ve üniversite yönetiminin Şen’in küfürler içeren, ırkçı, mezhepçi paylaşımlarına ses çıkarmaması dikkat çekti.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ'NDE ARAŞTIRMA YAPIYOR!

Şen, daha önce de cihat çağrıları yapmış, bütün militanların Suriye’de cihat yolunda savaşması gerektiğini yazmıştı. Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü’nde Ortadoğu Sosyolojisi ve Antropolojisi alanında doktora ve İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir bölümünde yüksek lisans yapan Şen, aynı zamanda Muş Alparslan Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yapıyor. Şen'in "Tüm Yönleriyle Suriye Devrimi" adında bir de kitabı bulunuyor.

YANDAŞ KANALLARIN GÖZDESİ

Sık sık yandaş kanallarda "Batı bazı ÖSO gruplarını laikleştirdi" gibi değerlendirmeler yapan Abdulkadir Şen hakkında herhangi bir idari ve hukuki adım atılıp atılmayacağı merak konusu.

pasted_image_0.pngpasted_image_0_2.png

"El-Kaideci akademisyenden Alevi katliamı çağrısı: Şahlaştınız, Yavuzlaşacağız" haberi, 13 Aralık 2016 tarihinde yazılmıştır. 13 Aralık 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan El-Kaideci akademisyenden Alevi katliamı çağrısı: Şahlaştınız, Yavuzlaşacağız haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. El-Kaideci akademisyenden Alevi katliamı çağrısı: Şahlaştınız, Yavuzlaşacağız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:18 Vladimir Putin: Diğer silahlar gibi F-16’ları da yok edeceğiz
  2. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
  3. 10:48 Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladı
  4. 10:42 Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak
  5. 10:35 Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt: Mürit müridi nasıl ihraç edecek
  6. 10:32 Türkiye İstatistik Kurumu: Ekonomiye güven martta arttı
  7. 10:27 Prof. Ahmet Ercan, İstanbul'da riskli 5 ilçeyi açıkladı: İşte en riskli 5 ilçe
  8. 10:24 Eşitsizlik artıyor: Türkiye'de yüzde 1’lik kesim servetin yüzde 40’ını alıyor
  9. 10:20 İspanyol basını: Fenerbahçe'nin La Liga'da yer almasına hukuki engel
  10. 10:07 Orkun Kökçü, Beşiktaş Teklifini Geri Çevirerek Avrupa Macerasına Devam Ediyor
  11. 10:01 Japonya'da Sağlık Skandalı: Kobayashi Pharmaceutical Co.'nun Ürünü Ölümlere Neden Oluyor
  12. 09:57 2024 Ramazan Bayramı Öncesi Bayram Şekeri Fiyatlarında Yüzde 50 Artış: Pazarı Nasıl Etkiliyor?
  13. 09:56 Özgür Özel: 11 büyükşehire 3, 4, 5 büyükşehir eklememiz mümkün
  14. 09:53 Volvo'nun Çinli Şirkete Satılması: İnovasyon ve Sürdürülebilirlikte Yeni Dönem
  15. 09:51 Emeklilere 'ek gelir için simit satma' tavsiyesi veren MHP’li vekil ihale üstüne ihale almış
  16. 09:48 Fenerbahçe, Levent Mercan İçin Transfer Girişiminde Bulundu!
  17. 09:47 Emekliler dikkat: Ödemeler bugün başlıyor
  18. 09:45 Meteoroloji Uyardı! Sağanak Yağışlarla Karışık Bulutlar Ülkeyi Kaplıyor!
  19. 09:41 Dünya'nın Dönüşünde Hızlanma: Saat Ayarları Değişiyor!
  20. 09:37 Felipe Melo'dan Dani Alves Açıklaması: Taciz Suçuna Karşı Sert Tavır
Gündem Haberleri