Erdoğan: Biz korkuyu korkutanlardan olacağız

Erdoğan: Biz korkuyu korkutanlardan olacağız

Erdoğan: Biz korkuyu korkutanlardan olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde, 5 Bin Köye 5 Bin Orman Eylem Planı ve Türkiye Çınar Yılı / 2016 Projesi ile Dünya Ormancılık, Su ve Meteoroloji Günleri'ni kutlama töreninde konuştu."YENİ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde, 5 Bin Köye 5 Bin Orman Eylem Planı ve Türkiye Çınar Yılı / 2016 Projesi ile Dünya Ormancılık, Su ve Meteoroloji Günleri'ni kutlama töreninde konuştu.

"YENİ BİR SEFERBERLİK ÇAĞRISI YAPIYORUM"

Erdoğan, "Buradan tüm milletime bir çağrıda bulunuyorum" diyerek, şunları kaydetti:

"Teröre karşı, terör örgütlerine karşı, bu örgütler vasıtasıyla ülkemizi terbiye etmeye çalışanlara karşı, Malazgirt ruhuyla, İznik'te kurulup Konya'da zirveye çıkan Anadolu Selçuklu ruhuyla, o heyecanla Söğüt'te dikilip 24 milyon kilometrekareyi kaplayan o ulu Osmanlı çınarının azametiyle Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nın azmiyle yeni bir seferberlik çağrısı yapıyorum."

"DEMOKRASİ, İNSAN HAKLARI, ÖZGÜRLÜKLER KONUSUNDAKİ GÜÇLÜ DURUŞUMUZ SÜRECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokrasi, insan hakları, özgürlükler konusundaki güçlü duruşumuzu, teröre rağmen, terör örgütlerinin provokasyonlarına rağmen elbette devam ettireceğiz" ifadelerini kullanarak şunları kaydetti:

"Şundan herkes emin olsun biz demokrasiyle değil terörle, özgürlükle değil teröristlerle, insan haklarıyla değil terör eylemleriyle mücadele ediyoruz. Buna karşılık, Batı'nın en son olarak mülteciler ve terör örgütleri karşısındaki ilkesiz tutumu başta olmak üzere, bu konuda nasıl sınıfta kaldığını da gayet iyi biliyoruz."


Erdoğan, "Terör örgütlerinin, ülkemizi kendi kanlı gündemlerine hapsetme, milletimizi yılgınlığa sürüklemek amacıyla bu eylemleri gerçekleştirdiğini çok iyi biliyoruz. Onun için bir yandan acımızı yaşar terörle mücadelemizi kesintisiz bir şekilde sürdürürken, aynı zamanda hedeflerimizden kopmuyor, projelerimizi gerçekleştirmekten de asla geri durmuyoruz'' dedi.

"DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARIYLA TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE EDİYOR"

"Devletimiz, askeriyle polisiyle korucularıyla istihbaratıyla tüm imkanlarıyla terör örgütleriyle ve arkalarındaki güçlerle mücadele ediyor" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörün yeni yöntemlerine karşı biz de yeni mücadele yöntemleri geliştirerek kısa sürede neticeye ulaşacağımıza inanıyorum. Yeter ki milletimiz, sizler, birliğinizi, beraberliğinizi, dayanışmanızı güçlü tutun, bundan taviz vermeyin. Terörün en büyük panzehiri işte budur" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz demokrasiyi, insan haklarını, özgürlükleri Batı bize dayattığı için değil, milletimiz bunlara layık olduğu için savunuyoruz, hayata geçiriyoruz, yaşatıyoruz" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Bugün yeni gün anlamına gelen Nevruz yani Bahar Bayramı'nı da burada kutluyoruz. Nevruz coğrafyamızda tabiata duyulan sevgi ve hoşgörünün ortak simgesi olan bir bayramdır. Hepinizin Nevruz Bayramı'nı da tebrik ediyorum. Nevruz'u bayram değil kan dökmek olarak telakki edenleri de lanetliyorum. Biz burada bayram kutluyoruz 5 bin köye 5 bin gelir getirici orman kurulması ve 200 bin çınar ağacı dikim eylem projesini Nevruz Bayramı ile başlatıyoruz.

Terör örgütlerinin, ülkemizi kendi kanlı gündemlerine hapsetme, milletimizi yılgınlığa sürüklemek amacıyla bu eylemleri gerçekleştirdiğini çok iyi biliyoruz. Onun için bir yandan acımızı yaşar terörle mücadelemizi kesintisiz bir şekilde sürdürürken, aynı zamanda hedeflerimizden kopmuyor, projelerimizi gerçekleştirmekten de asla geri durmuyoruz.

''BİZE KORKMAK YAKIŞMAZ''

Türkiye bir süredir tarihinin en büyük ve en kanlı terör saldırısı dalgalarından biriyle karşı karşıya. Terör örgütlerinin milletimizi yılgınlığa sürüklemek amacıyla bu eylemleri gerçekleştirdiğini çok iyi biliyoruz. Gençler, devlet ve millet olarak bu terör musibetinin üstesinden mutlaka geleceğiz. Bize korkmak yakışmaz. Biz korkuyu korkutanlardan olacağız.

Devletimiz, askeriyle polisiyle korucularıyla istihbaratıyla tüm imkanlarıyla terör örgütleriyle ve arkalarındaki güçlerle mücadele ediyor. Terörün yeni yöntemlerine karşı biz de yeni mücadele yöntemleri geliştirerek kısa sürede neticeye ulaşacağımıza inanıyorum. Yeter ki milletimiz, sizler, birliğinizi, beraberliğinizi, dayanışmanızı güçlü tutun, bundan taviz vermeyin. Terörün en büyük panzehiri işte budur.

''TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI SEFERBERLİK ÇAĞRISI YAPIYORUM''

Buradan tüm milletime bir çağrıda bulunuyorum. Teröre karşı, terör örgütlerine karşı, bu örgütler vasıtasıyla ülkemizi terbiye etmeye çalışanlara karşı, Malazgirt ruhuyla, İznik'te kurulup Konya'da zirveye çıkan Anadolu Selçuklu ruhuyla, o heyecanla Söğüt'te dikilip 24 milyon kilometrekareyi kaplayan o ulu Osmanlı çınarının azametiyle Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nın azmiyle yeni bir seferberlik çağrısı yapıyorum. Terör örgütlerini darmadağın etmek mensuplarının başlarını ezmek Türkiye için kolaydır. Önemli olan millet olarak tarihimize kültürümüze değerlerimize hedeflerimize güçlü bir şekilde sahip çıkarak terörün karşısında dimdik ayakta durmamız. Bunu başardığımızda ne terör örgütleri ne de arkalarındaki güçler bizi yolumuzdan alıkoyamaz.

Demokrasi, insan hakları, özgürlükler konusundaki güçlü duruşumuzu, teröre rağmen, terör örgütlerinin provokasyonlarına rağmen elbette devam ettireceğiz. Şundan herkes emin olsun biz demokrasiyle değil terörle, özgürlükle değil teröristlerle, insan haklarıyla değil terör eylemleriyle mücadele ediyoruz. Buna karşılık, Batı'nın en son olarak mülteciler ve terör örgütleri karşısındaki ilkesiz tutumu başta olmak üzere, bu konuda nasıl sınıfta kaldığını da gayet iyi biliyoruz. Biz demokrasiyi, insan haklarını, özgürlükleri Batı bize dayattığı için değil, milletimiz bunlara layık olduğu için savunuyoruz, hayata geçiriyoruz, yaşatıyoruz.

''CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK MİLLİ AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ...''

Cumhuriyet tarihinin en büyük milli ağaçlandırma seferberliğini başarıyla sürdürüyoruz. Buna rağmen bir takım çevreler ısrarla bizi ağaç düşmanlığıyla, yeşil düşmanlığıyla itham edebiliyorlar. Dün İstanbul Gezi Parkı'nda, Ankara ODTÜ alanında ağaç bahanesiyle kaos başlatmak istemişlerdi, bugün Artvin'de, başka yerlerde aynı niyetle uğraşmaya devam ediyorlar. Halbuki ağaçlandırma alanında Türkiye'nin elde ettiği başarı ortadadır. Dünyanın takdirini kazanan bu çalışmalar, maalesef bizdeki gönülleri mühürlenmiş bazı çevrelerce görülmek istenmiyor."

"Erdoğan: Biz korkuyu korkutanlardan olacağız" haberi, 21 Mart 2016 tarihinde yazılmıştır. 21 Mart 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan: Biz korkuyu korkutanlardan olacağız haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan: Biz korkuyu korkutanlardan olacağız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:51 Emre Belözoğlu'dan Türk Futboluna İlişkin Değerlendirmeler
  2. 17:50 Galatasaray seçime gidiyor! Tarih resmen açıklandı
  3. 17:46 İstanbulspor Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu
  4. 17:46 Uzmanlar Açıkladı: Yumurta Haşlarken Pratik İpuçları ve Günlük Tüketimin Faydaları
  5. 17:44 Emre Belözoğlu açıkladı: ''Düzelmemiz için 25-30 seneye ihtiyaç var''
  6. 17:44 El Clasico Heyecanı: Real Madrid, Barcelona'yı Ağırlıyor
  7. 17:40 En düşük emekli maaşı o rakama çıkabilir! Rakam vererek açıkladı
  8. 17:40 Biden'ın Yamyamlık İddiası Papua Yeni Gine'de Tartışma Yarattı
  9. 17:36 Bakan Işıkhan'dan net karar geldi: Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
  10. 17:36 Hasankeyf: Mezopotamya'nın Efsanevi Mirasıyla Büyüleyici Bir Yolculuk
  11. 17:33 İstanbulsporlu Simon Deli, Şok Etti!
  12. 17:31 Bakan Şimşek açıkladı: Yatırımcıların Türkiye'ye bakışı geçen seneye göre değişti
  13. 17:31 Onakoya'nın Satranç Rekoru: Afrika'nın Çocuklarına Destek için New York'ta 58 Saatlik Deneme
  14. 17:29 Filenin Efeleri'nde aday kadro! Filenin Efeleri, Milletler Ligi Telaşında!
  15. 17:28 Anonymous, İsrail Savunma Kuvvetleri'ne Yönelik İddialı Siber Saldırı
  16. 17:27 Jeep sevenlere büyük müjde! Düşük fiyatlara hazır olun
  17. 17:25 Trabzonspor'un İlk 11'i Belli Oldu!
  18. 17:24 Opel Astra J kasası olanların dikkatine: Su sızıntısı hayatınızı mahvetmesin!
  19. 17:22 Cupra modellerindeki "VZ" gizemi çözüldü: 2.0 sahipleri anlamını biliyor!
  20. 17:21 Dries Mertens, Napoli'ye Ziyarette: "Artık Yavaşladım"
Politika Haberleri