Erdoğan'a TELE1'de yanıt verdi: Sen tünelde, uçakta saklanırken elinde silah Meclis'i ben bekledim!

Erdoğan'a TELE1'de yanıt verdi: Sen tünelde, uçakta saklanırken elinde silah Meclis'i ben bekledim!

Erdoğan'a TELE1'de yanıt verdi: Sen tünelde,... ABC Haber MerkeziCHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, TELE1'de 'Gündem Özel' programına telefonla bağlandı.Gündem Özel'in sunucusu Musa Özuğurlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla ilgili görüşünü...

ABC Haber Merkezi

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, TELE1'de 'Gündem Özel' programına telefonla bağlandı.

Gündem Özel'in sunucusu Musa Özuğurlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla ilgili görüşünü sorduğu Erdoğdu'ya "Konuşmayı izleme şansınız oldu mu" dedi. Erdoğdu ise "Vallahi şans mı, şanssızlık mı bilmiyorum ama" yanıtını verdi. 

"AKP Genel Başkanı o kadar tehlikeli işler yapıyor, o kadar tehlikeli sözler sarf ediyor ki, bu ülkenin kurucu partisinin bir neferi olarak bize düşen aklı selim davranmak" diyen Erdoğdu, "Çünkü ülke gerçekten bir milli güvenlik riskiyle karşı karşıya. Dışarıdaki tehlikelerden çok içerideki tehlikelerle karşı karşıya kalmaya başladık" ifadelerini kullandı.

Bir yıl önce darbe girişimi haberini aldıklarında Meclis'e koştuklarını söyleyen Erdoğdu, "Öyle uçağın içinde, havada beklemedik. Başbakan gibi Ilgaz Tüneli'ne girmedik. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı gibi gecekonduya saklanmadık. Genel Başkan'ın talimatıyla Meclis'e gittik ve Meclis bombalanırken de o Meclis'ten çıkmadık" dedi.

'O GECE KAÇMADINIZ MI HEPİNİZ?
Düzenli olarak, AKP'lilerin Kılıçdaroğlu'na saldırmak için kullandığı "15 Temmuz'da neredeydi" sorusuna yanıt veren Erdoğdu, "Şimdi diyorlar ki, Kılıçdaroğlu Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine gitmiş. Yahu siz tankın üstüne mi çıktınız, kaçmadınız mı hepiniz? O havada, diğeri daha inşaat halindeki tünelde. İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı ortada yok. İnsanın sinirlerini bozacak şekilde, aklımızla dalga geçiyorlar. Neredeydiniz..." dedii.

'GİTTİK VURUŞTUK MECLİS'TE'
15 Temmzu gecesi nerede olduklarını ve ne yaptıklarını açıklayan Erdoğdu, şunları söyledi: 

"Gittik vuruştuk Meclis'te. Ölüyorduk az daha. Elinde silahla bekleyen benim o Meclis'te. Teslim olmayacağız diyen benim o Meclis'te. Bunun şahidi de AKP'li ve MHP'li milletvekilleri. Biriniz tünelde, diğeriniz uçakta bekleyin. İnsanlar orada vuruşsun çatışsın, milletvekilleri Meclis'te canını riske atsın. Ondan sonra da gelin kahraman olun. Bir de gelin, canını riske atmış milletvekilleri olan partinin genel başkanına ağız dolusu hakaretler edin. İlkel çağda bile böylesine kaba bir barbarlık yoktur."

'YETER BE... KABUS GİBİ...'
Gece yarısını geçtikten sonra Turkcell operatör hizmeti kullananların, telefonla arama yaptıklarında karşısına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan çıktı. Duruma isyan eden CHP'li Aykut Erdoğdu "Tüm Turkcell hatlarımı iptal ettiriyorum" dedi.

Ayrıca Erdoğdu, bu sesli mesajlarla ilgili olarak Twitter hesabından "Yeter be... Telefonda bile karşımıza çıkıyor... Bu kadar hakaretin üstüne bu nedir be... Kabus gibi..." tepkisini gösterdi.

"Erdoğan'a TELE1'de yanıt verdi: Sen tünelde, uçakta saklanırken elinde silah Meclis'i ben bekledim!" haberi, 16 Temmuz 2017 tarihinde yazılmıştır. 16 Temmuz 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Erdoğan'a TELE1'de yanıt verdi: Sen tünelde, uçakta saklanırken elinde silah Meclis'i ben bekledim! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan'a TELE1'de yanıt verdi: Sen tünelde, uçakta saklanırken elinde silah Meclis'i ben bekledim! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:27 WhatsApp'a eskiden kullandığımız MSN özelliği geliyor!
  2. 04:23 Akıllı telefonların ömrü kaç yıl?
  3. 04:20 Yenilenen EQA ve EQB Türkiye’de!
  4. 04:13 Mükemmeliyetçilik: Başarının düşmanı mıdır yoksa dostu mu?
  5. 04:10 Hıdırellez’de neden yere nar atılır?
  6. 04:07 21 Nisan 21° Boğa burcunda Jüpiter ve Uranüs kavuşumunda devrim yaşayacak burçlar!
  7. 04:01 Bu sarma sırrını neredeyse kimse bilmiyor: En lezzetli sarmaların sırrı bir yemek kaşığında gizli!
  8. 04:01 Epic Games, iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor! Fırsatı kaçırmayın: Son gün 25 Nisan!
  9. 03:59 İsrail'in Refah'a yönelik saldırılarında en az 8 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi
  10. 03:25 Sürücünün yükü artıyor: Kaza yapan da yapmayan da ödeyecek!
  11. 03:22 Haftalık güzellik bakımı: Kına ve sirke
  12. 03:20 Meteorolojiden fırtına uyarısı: Bu gece başlıyor!
  13. 03:17 20 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu
  14. 03:14 Aksaray ve Konya arası kaç kilometre?
  15. 03:11 Antalya ve Alanya arası kaç kilometre?
  16. 03:07 Bu burç 2024 yılında büyük finansal kazançlar elde edecek!
  17. 03:04 Akrep burcu erkeği özellikleri nelerdir?
  18. 02:23 Trump mahkemede uyuya kaldı: Bu durum ona zarar verebilir
  19. 02:02 Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri iflasını açıkladı ve şirket hızla satışa çıkarıldı
  20. 01:57 Facebook ve MSN'de bulunan nostaljik bir özellik Instagram'a geliyor!
Gündem Haberleri