Fatih Terim: Utanması gereken ben değilim

Fatih Terim: Utanması gereken ben değilim

Fatih Terim: Utanması gereken ben değilim İşte Terim'in açıklamaları:İlk olarak "Neler farklı olmalı yarın?" sorusuna Terim: "En başta skor farklı olmalı bizim lehimize. Oyunda farklılıklar olmalı. Enterasan bir maç." cevabını verdi ve şöyle devam etti:"BEN ZATEN...

İşte Terim'in açıklamaları:

İlk olarak "Neler farklı olmalı yarın?" sorusuna Terim: "En başta skor farklı olmalı bizim lehimize. Oyunda farklılıklar olmalı. Enterasan bir maç." cevabını verdi ve şöyle devam etti:

"BEN ZATEN MESAJI VERDİM"
"Ben tabii hayal dünyasında yaşamadığım için, durumun işaretlerini yaptım. Her zaman bu grubun ölüm grubu olduğunu ve bu gruptan çıkmanın büyük başarı olduğunu söyledim. Dediğim gibi bazı mesajları verdim. 3 puanın %70, %80 çıkarabileceğini de söylemiştim. Bu senaryo da aklımızdaydı. Mümkünse amacımız 4 puandı. Hırvat maçı beklemediğimiz şekilde gelişti."

"BÜYÜDÜĞÜNÜ SANAN OYUNCULARIMA KATKIM VAR"
"Dün idman içerisinde biraz sessizdim. Bu oyuncularımla olan bir şey dolayı değil. İdman sırasında biraz sessizdim. Unutulmamalı ki ben de insanım. Benim de duygularım var. Gereken durumlarda bedel ödemeye hazırım. Geçmişimde Galatasaray'da ve Milli Takım'da ödedim. Hiç kimsenin hakkı bizde kalmaz. Biraz üzgünüm, kırgınım. İnsanım ben de, bunlar insani değerler. Henüz büyümemiş, büyümekte olan, büyüdüğünü sanan oyuncularıma katkım vardır.

"CAMDAN BİR ADAM DEĞİLİM"
Tüm bunları aileme yapmaya hakkım var mı diye düşünüyorum. Bakacağız bakalım mahkemeler nereye doğru gidecek. Buruğum açıkcası. Ben de çelikten, camdan bir adam değilim. Ben de duygularımı yaşıyorum Bir hayırlısıyla bitsin bakalım turnuva, o zaman bakacağız duruma.

"SAYGI DUYULSUN"
15 maçtır Hakan Çalhanoğlu orada oynuyor, ama kalkmış Hakan yanlış yerde oynatılıyor diyor. Bazılarına göre matah bir insan olmayabilirim ama Türkiye'deki bütün matah işleri de ben yaptım. 46 senedir futbolun içindeyim. Saygı duyulsun.

"UTANMASI GEREKEN BEN DEĞİLİM"
Ben hayatım boyunca hiçbir zaman özel hayatımı, işime karıştırmadım. Oyuncular da üzgün olduğumu bilmeliler. Takımımızın durumu gayet iyi, konsantre olmuş vaziyetteler. Takımımızın durumu gayet iyidir, konsantre olmuş vaziyetteler. Değişimler olabilir. 23 kişi seçtik kadroya. 1-2 rotasyon düşünebiliriz ama kısa vadede büyük değişiklikler yapacak değiliz. Utanması gereken birileri varsa, o kişi ben değilim. Bu takımı, teknik heyeti ve kafileyi bu noktaya getirenler utanmalı.

"BİR TARİH PROFESÖRÜ ÇIKIP..."
Tabloya baktığım zaman çok gülmem lazım. Yakın zamanda bütün meraklarınızı gidereceğim, rahat olun. Bir tarih profesörü çıkıp olmadık şeyler söylüyor TRT'de. Tarih programında, 'Milli Takım bir an evvel dönmeli...' deniliyor. TRT bu ülkenin kanalı. Bu da ülkenin takımı. Sonra sen de hocam niye suratın asık diyorsun.

"Beklediğim ancak boyutunu tahmin edemediğim sorunlar yaşandığını zaten daha önceden söyledim. Oyuncuların buraya gelmeden önce hazırlanmasını beklerdim. EURO'ya EURO'da hazırlanılmaz. Ülkece de bu turnuvaya hazırlanamadık.

Toplantıda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Milli kalecimiz Volkan Babacan şunları söyledi:

"Kupaya maalesef iyi başlayamadık. Ancak elemelere de iyi başlayamamış ve sonunu iyi getirmiştik. Ben inanıyorum ki Fransa'da kalabilme adına büyük bir şansımız var. Burada kalmak için yarın son maçımıza çıkacağız. Bu şansımızı iyi değerlendirip, yolumuza devam edeceğiz. İspanya maçı oynandı bitti, o maçı pek düşünecek durumda değiliz. Önümüzde tek bir hedef var o da Çek Cumhuriyeti maçı.

BABACAN'DAN ARDA TURAN AÇIKLAMASI:
"Bir şeyler yaşanmıştır. Kaptanımız kendisine yönelik eleştirilere sahada cevap verebilecek yeteneğe sahip, en iyi cevabı verecektir."

"GEREKENİ YAPACAĞIM"
"Ekstra bir katkı vermem gerektiğini düşünüyorum. Bu 2 maçta maalesef bu katkıyı veremedim. Elemelerde verdiğim katkıyı,burada da vermek için elimden geleni yapacağım"

"Fatih Terim: Utanması gereken ben değilim" haberi, 20 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 20 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fatih Terim: Utanması gereken ben değilim haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatih Terim: Utanması gereken ben değilim 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  2. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  3. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
  4. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  5. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  6. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  7. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  8. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
  9. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
  10. 13:57 Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehitler İçin Vefa Hareketinde
  11. 13:54 Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor! 1 Milyon Liraya Ulaştı!
  12. 13:52 İEKKK Toplantısında Tunç Soyer'e Veda: "Yola Devam Ediyorum"
  13. 13:50 CHP'den İYİ Parti'ye Sert Tepki: "Kölelik İddialarına Karşı Duruş"
  14. 13:48 Bursa'da Metrobüs Projesi İçin Ön Sipariş Verildi: Mustafa Bozbey'in İncelemeleri
  15. 13:45 Çalışma Bakanı Işıkhan: "31 Mart'ta Yeni Bir Dönem Başlayacak"
  16. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  17. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  18. 13:40 Tacikistan'da Moskova Saldırısıyla İlgili 9 Kişi Tutuklandı!
  19. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
  20. 13:37 Rusya'da Asker Alma Süreci: Sonbaharda 130.000 Yeni Asker Göreve Alındı
Spor Haberleri