Fuat Avni: Erdoğan'ın IŞİD'e desteği AB ve ABD'nin gündeminde, iç savaş hazırlıkları bundan!

Fuat Avni: Erdoğan'ın IŞİD'e desteği AB ve ABD'nin gündeminde, iç savaş hazırlıkları bundan!

Fuat Avni: Erdoğan'ın IŞİD'e desteği AB ve A... Erdoğan'ın siyasi planlarına dair çoğunluğu doğru çıkan iddiaları ile tanınan tweeter fenomeni Fuat Avn, şimdi de Erdoğan'ın dünya tarafından görülen 'pisliklerinin' üzerini örtmek için ülkede bir iç savaş çıkarma hazırlığında...

Erdoğan'ın siyasi planlarına dair çoğunluğu doğru çıkan iddiaları ile tanınan tweeter fenomeni Fuat Avn, şimdi de Erdoğan'ın dünya tarafından görülen 'pisliklerinin' üzerini örtmek için ülkede bir iç savaş çıkarma hazırlığında olduğunu yazdı. Gezi'ye yönelik söyleminin altında bunun yattığını iddia eden Fuat Avni, Türkiye'nin IŞİD'e yönelik desteğinin ABD ve Avrupa'dan da raporlara yansıdığını iddialarına ekledi.
İşte Fuat Avni'nin o iddiaları:
1. ABD'deki soruşturmalar Narsist'in kabusu oldu. IŞİD’e destek gerekçesiyle Kuveyt Türk’e soruşturma açılması Narsist’i delirtti.
2. Narsist, Abdullah Tivnikli'yi çağırıp ağzına geleni söyledi. 'Adnan'a söyle, yurt dışına çıkmasın bir de onunla uğraşmayalım' dedi.
3. Narsist'i saran ateş çemberi iyiden iyiye daraldı. Köşeye sıkışan adamlarının tıpkı Reza gibi kendisini satacağının farkında.
4. IŞİD’le kirli ilişkilerinin sorgulanmasına ABD'nin izin vermeyeceğini sanıyordu. Amerikan yargısını İsrafsaray yargısıyla karıştırdı.
5. Rusya'nın, IŞİD'le kirli ilişkileri BM Güvenlik Konseyi'ne taşıması canını çok sıkmıştı. 'Şimdi bir de ABD çıktı' diye sayıklayıp duruyor
6. Avaneler, yurt dışında yürüyen soruşturma ve davalardaki suçlamaları gözden geçirdiler. Hepsi çaresiz.
7. Toplantıda, Rusya'nın BM'ye verdiği rapor masaya yatırıldı. Raporda IŞİD’le yapılan petrol ticaretine dair detaylar yer alıyor.
8.Ruslar, IŞİD petrolünün K. Irak petrolüne karıştırılarak Türkiye'ye sokulduğunu kaydetmişler. Varank, 'Adamlar çok detaylı çalışmış' dedi.
9. Bulut'un, dosyanın benzerinin Pentagon'da bulunduğunu ve Berat Albayrak'ın da adının geçtiğini söylemesi toplantıdakileri şoke etti.
10. Dosyada IŞİD'e silah ve kimyasal madde verilmesi, malzemelerin türü ve miktarı,  şirket isimleri, ne zaman yollandığı bilgileri de var.
11. Dosya'daki son başlık, teröre insan kaynağı kazandırılması. Bu kısımda, Narsist'in ve partisinin çok detaylı suç bilgileri var.
12. Sınırdaki şehirlerin IŞİD’e militan yetiştirme üssüne çevrildiği ve AKP'ye yakın özel güvenlik firmalarının militan eğittiği de dosyada.
13. Antep, Kilis, Urfa, Konya ve İstanbul’da eğitilen 5 bin kişinin IŞİD’e katıldığı ve yaralıların Türkiye’de tedavi edildiği not ediliyor.
14. Avanelerin elindeki bir diğer belge Alman istihbaratının hazırladığı gizli bilgiler. Ciddi suçlamalar içeren bir istihbarat raporu.
15.Raporda, Narsist’in mülteci sorununu koz olarak kullandığı, Fransa ve Belçika’daki eylemler için IŞİD'le işbirliği yaptığı iddia ediliyor
16. Almanlar, rapora bazı MİT ve hükümet yöneticilerinin görüşme tapelerini ve teröristlerin konuşmalarının deşifrelerini de koymuşlar.
17. Almanlar'a göre, Avrupa'da patlayan bombaların malzemeleri Türkiye'den gitmiş ve IŞİD'çilerin lojistik ihtiyaçlarını MİT karşılamış.
18. Rapordaki ayrıntılar Narsist'in önüne konduğunda yüzü kapkara kesildi. Sus pus oldu. Tüm suçları Fidan'a yükleyecek.
19. İsrail ile anlaşıp, Esad'a zeytin dalı uzatıp, IŞİD'e yardım işini 'Beni aldattılar' diyerek Davutoğlu ile Fidan'ın üzerine atacak.
20. Ülkeyi kaosa sürüklemekten başka alternatifi kalmayan Narsist, biran önce iç savaş olsun istiyor. Çıkış yolu kalmadı.
21. Topbaş'a ve Avcı'ya 'Ne olursa olsun Gezi projesini uygulayacaksınız' dedi. Topbaş, neredeyse ağlayacaktı.
22. Veli Küçük'ün kankası Kasırga eski derin ekibiyle içerden, Sinirlioğlu dışardan çalışıyor. Narsist yuları çoktan kaptırmış.
23. Plan safha safha uygulanıyor. Narsist, kendi halkına savaş açarak kendi sonunu hazırlıyor. Oyun bitti. Farkında değil.
24. Ne yaparsa yapsın dünya Narsist’in bütün illegal işlerinin farkında. Başını kuma gömse de gövdesi olduğu gibi dışarda.
Türkiye, dünyanın gördüğü pislikleri ülkesinde görünmez kılmak için savaş çıkarabilecek hasta bir Narsist tarafından yönetiliyor.

"Fuat Avni: Erdoğan'ın IŞİD'e desteği AB ve ABD'nin gündeminde, iç savaş hazırlıkları bundan!" haberi, 20 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 20 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Fuat Avni: Erdoğan'ın IŞİD'e desteği AB ve ABD'nin gündeminde, iç savaş hazırlıkları bundan! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fuat Avni: Erdoğan'ın IŞİD'e desteği AB ve ABD'nin gündeminde, iç savaş hazırlıkları bundan! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  2. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  3. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  4. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  5. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  6. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  7. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  8. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  9. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  10. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  11. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  12. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  13. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  14. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  15. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  16. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  17. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  18. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  19. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  20. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
Gündem Haberleri