Game Of Thrones'tan yeni rekor

Game Of Thrones'tan yeni rekor

Game Of Thrones'tan yeni rekor Dizinin yayınlanan son fragmanında Güney ve Kuzey krallıkları arasında bir savaş olduğunu görüyoruz. Yapımcı Bryan Cogman, “Kesinlikle tüm zamanların en büyük aksiyon sahnesi'' sözleriyle bu sezonda da seyirciyi doyuracaklarını...

Dizinin yayınlanan son fragmanında Güney ve Kuzey krallıkları arasında bir savaş olduğunu görüyoruz. Yapımcı Bryan Cogman, “Kesinlikle tüm zamanların en büyük aksiyon sahnesi'' sözleriyle bu sezonda da seyirciyi doyuracaklarını belirtiyor.

YENİ KIZIL GELİYOR

Rus-İsrail asıllı model Ania Bukstein, Kinvara rolüyle dizinin yeni "kızılı" olacak.

TÜRKİYE'DE DİGİTURK'TE YAYINLANACAK

İlk sezon ile birlikte geçmiş beş sezonun tamamı ise kesintisiz şekilde yine 25 Nisan'dan itibaren "Dilediğin Yerde Dilediğin Zaman" uygulamasıyla diziseverler ile buluşacak."Game of Thrones" efsanesi yeni sezonu Türkiye'de Digiturk'le ekranlara dönüyor.

JON SNOW ÖLDÜ MÜ?

Game of Thrones hayranlarının aylardır cevabını beklediği soru cevap buldu. Dizinin yapımcısı HBO, geçtiğimiz sezonun final bölümünde silah arkadaşları tarafından saldırıya uğrayan Jon Snow'un akıbetini açıkladı. Yayınlanan Sinopsiste yeni sezona dair ipuçları ile birlikte "Jon Snow öldü" açıklaması da yer aldı.

TAMER HASSAN YENİ SEZONDA EKRANLARA GELECEK

Altıncı sezonu Nisan ayında HBO kanalında yayınlanacak dizi hakkında konuşan 47 yaşındaki başarılı oyuncu Tamer Hassan, “Game Of Thrones’u daha yeni bitirdim. Çok sevdim. Bu konu hakkında fazla konuşamam ama dizinin bir parçasıyım.'' dedi. Yeni sezonun çok heyecanlı geçeceğini vurgulayan Hassan, oynayacağı rol için Dothraki dilini öğrendiğini, bunun ise başlı başına bir iş olduğu belirtti. Kıbrıs asıllı Türk aktör Tamer Hassan, 6. sezonda Dothraki lideri Khal Forzo olarak karşımıza çıkacak.

GAME OF THRONES KONUSU

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır.

Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

GAME OF THRONES BİLİNMEYENLERİ

Game of Thrones, David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik TV dizisidir. ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. 

George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. 

Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin beşinci sezonu tamamlanmıştır.

Beşinci sezonun ilk bölümü Türkiye'de 13 Nisan 2015 Pazartesi günü televizyonda CNBC-e'de yayınlanmıştır. Beşinci sezonun ilk dört bölümü internet korsanları tarafından sızdırılmıştır. Altıncı sezonu 24 Nisan 2016'da başlayacaktır.

GAME OF THRONES NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Game Of Thrones’un altıncı sezonuna sayılı günler kala dizinin yaratıcılarından büyük final ile ilgili açıklama geldi. David Benioff ve D.B. Weiss Game Of Thrones’un sekizinci sezonun da son bulabileceğini söyledi.

"Game Of Thrones'tan yeni rekor" haberi, 28 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 28 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Game Of Thrones'tan yeni rekor haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Game Of Thrones'tan yeni rekor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  2. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  3. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  4. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  5. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  6. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  7. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  8. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  9. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
  10. 05:08 Zamanaşımına uğrayan hesaplarda önemli değişiklik yapılacak
  11. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  12. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
  13. 04:57 Tüketici kredilerinde artış gözlemlendi
  14. 04:54 Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyat boykotuna ticaret odasından tepki geldi
  15. 04:52 Ekvador'da son 2 günde 2 belediye başkanı suç çeteleri tarafından öldürüldü
  16. 04:48 Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı
  17. 04:46 AB yetkilisinden Trump’a yanıt geldi: Putin'den korkmayın
  18. 04:43 İspanyol bakan uluslararası topluma seslendi: Gazze'ye odaklanın!
  19. 04:41 MB açıklamasından sonra planlar değişti! Temmuz zamları ne kadar olacak?
  20. 04:39 Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrenci sayısı belli oldu: işte o rakamlar
Yaşam Haberleri