Havuz medyası 'laikliğe sahip çıkacağız' diyen CHP'li başkanı hedef gösterdi

Havuz medyası 'laikliğe sahip çıkacağız' diyen CHP'li başkanı hedef gösterdi

Havuz medyası 'laikliğe sahip çıkacağız' diy... AKP'nin MHP'yi yedeğine alarak ülkeyi tek adam rejimine teslim edecek anayasa değişikliğine karşı CHP hem Meclis'te direniyor, hem de sokakta vatandaşlara anayasa değişikliğinin tehlikelerini anlatmaya çalışıyor. Yıllarca iktidarı...

AKP'nin MHP'yi yedeğine alarak ülkeyi tek adam rejimine teslim edecek anayasa değişikliğine karşı CHP hem Meclis'te direniyor, hem de sokakta vatandaşlara anayasa değişikliğinin tehlikelerini anlatmaya çalışıyor. Yıllarca iktidarı paylaştığı FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasınd halkı sokağa çağıran AKP ve yandaşları, demokratik hakları için sokağa çıkan herkesi 'terörist' ilan etemeye devam ediyor.

CHP Gençlik Kolları da bu süreçte hem parlamenter demokrasiye son vermeyi hedefleyen anayasa değişikliğine, hem de laikliği hedef alan uygulamalara karşı mücadele veriyor. Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu'nun bu konuda yaptığı bir çağrı, havuz medyası ve AKP tetikçileri tarafından çarpıtılarak CHP Gençlik Kolları Başkanı hedef gösterildi.

Sabah "CHP Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulunarak halkı sokağa teşvik etti ve kaos çağrısı yaptı!" diyerek yayınladığı haberde "terör gruplarıyla omuz omuza mücadele edeceklerini belirterek Güneydoğu için Kürdistan ifadesini kullanmış ve güvenlik güçlerimizin mücadelesine faşizm demişti." sözleriyle Otlu'yu adeta hedef olarak gösterdi.

sabah-010.jpg24-001.jpg

Aynı şekilde 24 Tv'de "Kenan Otlu'dan İç Savaş Çağrısı" başlığıyla yayınladığı haberde Otlu'yu hedef gösterdi.

GÜNEŞ MANŞETTEN HEDEF YAPTI

Ethem Sancak'a ait Güneş gazetesi de bugün manşeten CHP'li Kenan Otlu'yu hedef gösterdi. Gazete 'İç davaş çağrısı yaptı" dediği haberinde Otlu'nun daha önce yalanladığı ve yalan haber olduğu ispatlanan kimi iddiaları tekrarladı.

gns.jpg

FATİH TEZCAN'IN DA HEDEFİNDE

Tayyip Erdoğan ve Saray rejimini eleştiren ve muhalefet eden herkese ve her kuruma saldran Fatih Tezcan da Twitter hesabından CHP Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu'yu hedef gösterdi ve CHP'yi 'katliam yapmaya hazırlanmakla' suçladı.

 tezcan.jpg

OTLU: ANKET SONUÇLARINI GÖRDÜKÇE SALDIRIYORLAR, BU SOYTARILARA MEYDANI TERK ETMEYİZ

Kültür Türk/TELE1 Ana Haber bültenine konuk olan Kenan Otlu, yandaş medya ve sosyal medyadaki saldırılar için "Bu lağım medyası, başkanlık anketlerinde yüzde 50'nin geçilmediği görüldükçe bize saldırıyor. Ama biz mücadele geleneğinden geliyoruz. Bu soytarılara meydanı bırakmayacağız. Bu konuda hem siyasal hem hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

CHP'DE DEVRİMCİ DEMOKRATLAR: KENAN OTLU'NUN YANINDAYIZ

"Kenan Otlu’nun mücadele çağrısı bizim de çağrımızdır!" diyen CHP’de Devrimci Demokratlar Grubu, yaptığı açıklama ile CHP Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu'ya destek verdi.

Açıklama şöyle:

CHP İstanbul Gençlik Başkanı Kenan Otlu, yükselen gericilik karşısında laikliği ve her  alanda mücadeleyi savunduğu için yandaş basın tarafından linç edilmeye çalışılıyor.

Linçi bir geleneğe dönüştüren zihniyet, laikliği, cumhuriyeti, parlamentoyu fiili olarak tasfiye eden yaklaşımların karşısında farklı ses çıkmasını istemiyorlar. Onlar laikliği savunan gençler görmek istemiyorlar. CHP İstanbul Gençlik Başkanı Kenan Otlu ve CHP gençliği onların istediğinin tam tersini yaptığı için saldırıyorlar.

Çünkü CHP’li gençler, Okmeydanı’nda laiklik bildirisi okuyan gençlerin bildirilerini İstanbul’un dört bir yanında okuyorlar.

Çünkü CHP’li gençler, Rejimi değiştirecek, ülkemizi geriye götürecek, laikliği ve demokrasiyi ortadan kaldıracak “Başkanlık Anayasası''na karşı her alanda mücadeleyi yükseltme çağrısı yapıyorlar.

Çünkü CHP’li gençler, “Bu iş ya mecliste yada sokakta bitecek. Sahibine hizmet için soytarılık yapanlar. Tarihe kara bir leke olarak düşecekler'' diyorlar.

CHP İstanbul Gençlik Başkanı Kenan Otlu’nun Başkanlık Anayasası’na karşı parlamentoda ve parlamento dışında ortak mücadele çağrısı doğrudur ve laik-demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniden hayata geçirilmesi için zorunlu bir çağrıdır.

Bu çağrı bizim de çağrımızdır!

Bu çağrı başta CHP’liler olmak üzere laik ve demokratik bir Türkiye isteyen herkesin ortak çağrısı olmalıdır!

Kenan Otlu yalnız değildir!

unnamed-(1)-118.jpg


 

"Havuz medyası 'laikliğe sahip çıkacağız' diyen CHP'li başkanı hedef gösterdi" haberi, 11 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 11 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Havuz medyası 'laikliğe sahip çıkacağız' diyen CHP'li başkanı hedef gösterdi haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Havuz medyası 'laikliğe sahip çıkacağız' diyen CHP'li başkanı hedef gösterdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:10 Ekonomik Kriz Türkiye'de Çocuk İşçiliğini Artırıyor
  2. 16:08 Yeşilçam'ın Efsanesi Kaza Geçirdi! Yoğun Bakıma Alındı
  3. 16:03 Karasu'da Köpeğin Ezilmesi Olayı: Sürücünün Düyarsızlığı Toplumsal Tepkiyle Karşılandı
  4. 16:00 Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu: Volkan Bayarslan
  5. 15:52 Fenerbahçe Beko EuroLeague'de Monaco'yu Uzatmada Geçerek Seride 1-0 Öne Geçti
  6. 15:51 Belarus Lideri: Rusya-Ukrayna Barışı İçin İstanbul Anlaşması Önemli
  7. 15:45 Enerji Dönüşümünde Batarya Teknolojilerinin Yükselişi: IEA Raporu
  8. 15:43 Sokak Köpeğinin Saldırısında Yaralanan Genç Kızın Ayağı Kırıldı
  9. 15:32 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Ermenistan'ın İntikamcı Eğilimleri Endişe Verici
  10. 15:29 EURO 2024: Almanya'da Heyecan Dorukta!
  11. 15:25 Tavuk Etinde Fiyat Patlaması: Tedarik Sıkıntısı İstanbul'u Vuruyor
  12. 15:22 Gümrükte Terk Edilen Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılar İhaleyle Satışa Çıktı
  13. 15:18 Mescid-i Aksa'ya Sabah Baskını: Gerilim Tırmanıyor
  14. 15:14 Sergio Oliveira'nın Galatasaray Macerası: Tartışma ve Beklentilerin Altında Performans
  15. 15:11 Merkez Bankası Faizi Sabit Tuttu: Nakit Avans ve Kredi Kartı Faizleri Ne Olacak?
  16. 15:10 Japonya'da Dolar Karşısında Yen Değer Kaybı Endişesi: Yetkililerden Uyarı ve Hazırlık Sinyali
  17. 15:07 Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Fahiş Fiyatlarla Mücadelede Kararlılık Artıyor
  18. 15:05 Gönül Dağı Setinde Taciz Skandalı: Mahkeme Kararı Açıklandı!
  19. 15:03 Dondurma Kaşığı İle Çikolatalı Kurabiye Tarifi!
  20. 14:57 Saç Derisi Sorunlarına Doğal Çözümler: Sağlıklı Saçlar İçin Yöntemler!
Politika Haberleri