''Hayır’ fazla çıkınca Sümeyye Erdoğan hesabı sahipsiz kaldı!

''Hayır’ fazla çıkınca Sümeyye Erdoğan hesabı sahipsiz kaldı!

''Hayır’ fazla çıkınca Sümeyye Erdoğan hesab... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan adına kullanılan bir Twitter hesabından dün akşam düzenlenen bir “başkanlık anketi''nden ezici bir çoğunlukla ''hayır’ sonucu çıkınca, ''hesabın kullanıcısı’ndan...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan adına kullanılan bir Twitter hesabından dün akşam düzenlenen bir “başkanlık anketi''nden ezici bir çoğunlukla ''hayır’ sonucu çıkınca, ''hesabın kullanıcısı’ndan ve Sümeyye Erdoğan’ın eşi Selçuk Bayraktar’dan “bu hesap gerçek değildir'' açıklaması geldi.

GazeteManifesto'nun haberine görer, dün akşam saatlerinde Sümeyye Erdoğan adına 2014 Şubat’ında açılmış @sumeyye_2023 adlı hesaptan başkanlık sistemini içeren anayasa değişikliği teklifine ilişkin “Anayasa değişikliğinde kullanağınız oyun rengi?'' (yazım yanlışı @sumeyye_2023’a ait) sorusu sorularak anket düzenlenmişti. Ancak 24 saat içerisinde oylaması sonlanacak ankette, henüz gece saatlerinde ''Hayır’ oyları arayı hızla açıp yüzde 75’i buldu.

sumeyyee.jpg

'HAYIR' FAZLA ÇIKINCA HESAP SAHİPSİZ KALDI

Bu sabah saatlerinde ise ''Hayır’ oylarının aranın kapanmasına imkan bırakmayacak şekilde oranını koruması üzerine, hem hesabın kullanıcısından hem de Sümeyye Erdoğan’ın eşi Selçuk Bayraktar’dan açıklama geldi.

sumeyyeanket.jpg

Hesaptan yapılan açıklamada, “Arkadaşlar bu hesap Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a ait değil, neden bu kadar heyecan yapıyorsunuz? Sadece isim benzerliği var!'' denildi.

selcuktwit.jpg

Selçuk Bayraktar’a ait olduğu ''şu ana kadar yalanlanmadığı için kesin’ diyebileceğimiz Twitter hesabından da “@sumeyye_2023 Hesap sahtedir. Eşim Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile bir ilgisi yoktur.'' açıklaması geldi. Bu paylaşım “@sumeyye_2023'' hesabı tarafından da paylaşıldı.

HESAP 2015'TEN BU YANA AKTİF

@sumeyye_2023 isimli kullanıcı hesabın Sümeyye Erdoğan’a ait olmadığını iddia etse de, hesaptan 14 Kasım 2015 tarihinde yapılan paylaşım bunun tersini söylüyor. Sümeyye Erdoğan adına aktif bir şekilde kullanılan hesaptan sözkonusu tarihte “Resmi Twitter hesabım @sumeyye_2023 dışında her hangi Twitter hesabım yoktur'' açıklaması yapılmış, bugüne kadar da müdahale edilmemişti. Ancak ''hayır’ oylarının yüzde 75’i bulduğu anketin düzenlendiği bugünden itibaren bu tweet de geçmişteki bir çok tweet gibi kaldırıldı.

sumeyyetwit.jpg

JÖH TEBRİĞİNE CEVAP VERMİŞTİ

Sümeyye Erdoğan adına kullanılan Twitter hesabının sahte olduğu açıklansa da, geçmişte bu hesaptan paylaşımlar hem AKP’nin yayın organlarının hem de ''ana akım’ medyanın haberlerinde kaynak olarak kendine yer bulabilmişti.

Örneğin ''ortada kalan’ sözkonusu hesaptan, Sümeyye Erdoğan’ın Selçuk Bayraktar’la 14 Mayıs 2016 tarihli evliliklerini afiş tebrik eden jandarma özel harekat birliklerine de cevap yazılmış, bu cevap Yeni Şafak ve Hürriyet’te yer bulmuştu. Aşağıda örnek olarak görsellerine yer verdiğimiz, askerlerin Bayraktar ve Erdoğan’ın dünyaevine girişine dair ''sevinçleri’ni paylaştıkları haberlere erişim halen sağlanabiliyor. (Bkz: Hürriyet ve Yeni Şafak)

sumeyyehgrr.jpgsumeyyeyeniafak-768x191.jpg

"''Hayır’ fazla çıkınca Sümeyye Erdoğan hesabı sahipsiz kaldı!" haberi, 26 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 26 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan ''Hayır’ fazla çıkınca Sümeyye Erdoğan hesabı sahipsiz kaldı! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ''Hayır’ fazla çıkınca Sümeyye Erdoğan hesabı sahipsiz kaldı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:32 Beşiktaş'a Flaş Alman Teknik Direktör!
  2. 18:26 İzmir'de Silahlı Kavga: Bir Ölü, İki Kardeş Yakalandı
  3. 18:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri ile görüştü!
  4. 18:21 Ticari Olmayan AB Kargolarına Vergi Oranı Yükseldi: Yeni Düzenleme Detayları
  5. 18:17 Popüler Sosyal Medya Platformu Ücretli Oluyor! Mevcut Üyeler Ücretsiz Kalacak
  6. 18:17 İşte İzzet Yıldızhan'ın Herkesten Sakladığı Eşi: Ajda Yıldızhan'ın Göz Kamaştırıcı Güzelliği
  7. 18:17 Ceviz Suyunun Mucizevi Etkileri: Sindirimi Kolaylaştırır, Kalp Sağlığını Destekler!
  8. 18:15 Atakum Belediye Meclisi İlk toplantısını yaptı! İşte o toplantıdan kareler!
  9. 18:10 Hakan Fidan, Katar Yolcusu!
  10. 18:08 Fed'den nisan raporu geldi: Enflasyon en büyük finansal risk
  11. 18:07 Getir, İngiltere, Almanya ve Hollanda'dan Çekilme Planlarıyla Çalışanları Endişelendiriyor
  12. 18:06 Beşiktaş 15 milyon euroluk savunmacı kazandı! Kartal yeni defansını İngiiltere'de buldu
  13. 18:04 WhatsApp'a yeni güncelleme geliyor!
  14. 18:00 Can Yaman "Düşük Maaşlı Projeler Benim Gibi Uluslararası Bir Oyuncuya yakışmaz"
  15. 17:59 Kızılcık Şerbeti'nde Atatürk vurgusu duygulandırdı!
  16. 17:55 Ahmet Ağaoğlu'ndan İlk Açıklama! Ser Verdi, Sır Vermedi!
  17. 17:51 Emre Belözoğlu'dan Türk Futboluna İlişkin Değerlendirmeler
  18. 17:50 Galatasaray seçime gidiyor! Tarih resmen açıklandı
  19. 17:46 İstanbulspor Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu
  20. 17:46 Uzmanlar Açıkladı: Yumurta Haşlarken Pratik İpuçları ve Günlük Tüketimin Faydaları
Gündem Haberleri