İstanbul'da 6 çocuk birden kayboldu

İstanbul'da 6 çocuk birden kayboldu

İstanbul'da 6 çocuk birden kayboldu Edinilen bilgiye göre, İstanbul Sancaktepe'de dün öğle saatlerinde 6 arkadaş birlikte vakit geçirmek için ailelerinden izin aldı. Üzerlerindeki sırt çantalarıyla parka giden çocuklardan bir daha haber alınamadı. Ortaokul...

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Sancaktepe'de dün öğle saatlerinde 6 arkadaş birlikte vakit geçirmek için ailelerinden izin aldı. Üzerlerindeki sırt çantalarıyla parka giden çocuklardan bir daha haber alınamadı. Ortaokul 8. sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen S.Y., B.K., A.K., M.Ç., A.K. ve B.İ Y. isimli çocuklar için arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 6 çocuğun ailesi çocuklarından haber alabilmek için bekleyişlerine devam ediyor. 

En son çocuklara parka kadar eşlik ettiğini söyleyen A.K.'nin annesi Ayşegül Kuru, ortada anormal bir durumun dikkatini çekmediğini söyledi. B.K'nin annesi Emine Küçük ise, “Dün 12'den beri haber yok. Ulaşamıyoruz kendilerine. Geceden beri arıyoruz ama ulaşamıyoruz'' diyerek gözyaşlarına boğuldu. 
"En son perşembe günü kızlar ben yokken buraya gelmiş" diyen M.Ç'nin annesi Hanife Ç., “Çocuğum cuma sabah saat 6'da kalktı sosyal medyadan yazışıyordu. Bende tableti elinden aldım. O da elimden zorla geri aldı. Tekrar konuşma sayfasından çıktı, öyle göremedim. Sonra ben onunla konuştum biraz, bana sarıldı. Sonra ben işe gittim.Akşam üzeri saat 3.30 gibi eşim aradı 'Hanife daha oğlum gelmedi' diye. Diğer arkadaşının ailesiyle görüştüm hemen ama o gün bu gündür haber yok. Saat 6 gibiçocuk asayişe başvurduk. Gece saat 12'de de gittik, bugün de gittik ama haber yok daha'' şeklinde konuştu.

“HEPSİNİN ÇANTASI VARDI, OKUL TATİL OLUYOR OKULDAN GELİYORLARDIR DİYE ÖNEMSEMEDİM''

En son çocukları kendisinin gördüğünü söyleyen Ayşegül Kuru, “En son çocukları ben gördüm zaten. Benim engelli çocuğum var. Hastaneden geldik oğlumla, 'Anne ben biraz arkadaşlarımla görüşeyim mi' dedi. Bende izin verdim. Gittik çocuklardan beşi oradaydı, 6. çocuk benimdi. Bir saat görüşeceklerini söylediler, tamam dedim. Merkezdeki parka götürdüm onları bıraktım. Sonra aradım tekrar, 'Cuma namazına gideceğim' dedi. Bir daha ulaşamadım. Hepsinin çantası vardı. Okul tatil oluyor, okuldan geliyorlardır diye önemsemedim'' dedi.  M.Ç'nin babası Gökhan Çolak ise, "İllaki çocukları yönlendiren biri var. Ya arkadaş çevresi ya da başka birisi. Benim çocuklarım Sultabeyli'ye dolmuşla gidecek çocuklar değiller. Ya kızlar yönlendirdi ya da başlarında birisi var bu çocukların. Eğer arkadaşlarının dediği gibi paraları varsa muhakkak birisi yönlendirdi. Ben esnaf adamım bulamıyorum, bu 6 çocuk 10 milyar-15 milyar nereden bulsun" dedi.  Polis, çocukları arama çalışmalarına devam ediyor.

"İstanbul'da 6 çocuk birden kayboldu" haberi, 11 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 11 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan İstanbul'da 6 çocuk birden kayboldu haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. İstanbul'da 6 çocuk birden kayboldu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:27 Zıngıl Tatlısı: Mardin Mutfağının Pratik Lezzeti!
  2. 22:24 Sandık Kokusu final mi yapıyor?
  3. 22:10 Temmuz'da Memur ve Emeklilere Maaş Zammı Şoku!
  4. 22:01 Korhan Berzeg 10 aydır aranıyordu: Kemik parçaları ve kıyafetleri bulundu!
  5. 22:01 Bakan Uraloğlu X açıklaması yaptı: "Kanuni düzenleme gerekecek"
  6. 21:39 Özgür Özel, Erdoğan'la TBMM'deki görüşmesini şu şekilde anlattı!
  7. 21:21 İçkili Araç Kullanma Davasında, Alkol Üreten Vücuda Sahip Kişi Hakkında Karar Verildi!
  8. 21:06 Koç Holding'den Uyarı: Sahte Hesaplar ve Web Siteleri!
  9. 20:56 İflas Dalgası Sürüyor: Türkiye'nin İki Dev Şirketi Daha Battı!
  10. 20:47 Tüm Tazminatı Almak İçin Yeni Bir Yöntem Geliyor! İstifa Edenler Dikkat!
  11. 20:46 Güneş sisteminde dokuzuncu gezegen bulunmuş olabilir!
  12. 20:38 Moda Devi Krizde! Firma İflas Etti ve 100'den Fazla Mağazasını Kapatmayı Planlıyor!
  13. 20:33 ASELSAN'ın Yeni Silahı "Ejderha"! Uzaktan Durma Yeteneğiyle Herkesi Şaşırtıyor!
  14. 20:28 Sigortadan ödeme alabilmek için gerçekleştirdikleri yöntemler tüyler ürpertici!
  15. 20:26 Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarihi Bir Durum: İlk Seçilmiş Rektör Okula Alınmadı!
  16. 20:23 Bakan Güler'den Irak İşbirliği ve Savunma Güncellemeleri: Ortak Harekat Merkezi ve F-16 Süreci
  17. 20:21 Apple, Çin Pazarında Zorlu Bir Döneme Giriyor!
  18. 20:20 Uzayda o tehlikelerden koruyor: Akrep derisinden üretiliyor ve Türk yapımı!
  19. 20:14 Trafik sigortasında yeni bir dönem başlıyor!
  20. 20:06 Milli Eğitim Bakanı, öğretmen atamalarıyla ilgili kesin bir rakam verdi
3. Sayfa Haberleri