Müge Anlı'da tartışılan cinayetten sonra bir cinayet daha

Müge Anlı'da tartışılan cinayetten sonra bir cinayet daha

Müge Anlı'da tartışılan cinayetten sonra bir... Bir süredir işlenen Mehmet Şöhmelioğlu cinayetinde bir kişi daha kurşunların hedefi oldu. Mehmet Şöhmelioğlu'nun kız kardeşi Ayşe Şöhmelioğlu, abisi Halil Şöhmelioğlu tarafından silah ile öldürüldü.Gaziantep'te, 5 yıl...

Bir süredir işlenen Mehmet Şöhmelioğlu cinayetinde bir kişi daha kurşunların hedefi oldu. Mehmet Şöhmelioğlu'nun kız kardeşi Ayşe Şöhmelioğlu, abisi Halil Şöhmelioğlu tarafından silah ile öldürüldü.

Gaziantep'te, 5 yıl önce öldürülen 38 yaşındaki Mehmet Şöhmelioğlu'nun, 34 yaşındaki kardeşi Halil Şöhmelioğlu son günlerde bir televizyon kanalında gündeme getirilen cinayete ilişkin tartıştığı kız kardeşi Ayşe Şöhmelioğlu'nu tabancayla öldürdü. Olay, akşam saatlerinde Yeditepe Mahallesi'nde meydana geldi.

AMCASININ OĞLUNUN EŞİYLE İLİŞKİ İDDİASI

2011 yılı Ekim ayında kasaplık yapan Mehmet Şöhmelioğlu, işyerinden çıkarken uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayın ardından yürütülen soruşturmada, amcasının oğlunun eşiyle ilişkisi olduğu iddia edilen Mehmet Şöhmelioğlu'nun aile meclisinin aldığı kararla öldürüldüğü belirlendi. Bunun üzerine Mehmet Şöhmelioğlu'nun kardeşi Abdurrahman Şöhmelioğlu, 'adam öldürmek', babası, amcası ve 3 amcasının oğlu da 'cinayete azmettirmek' suçundan tutuklandı.

4 ÇOCUK ANNESİ KADIN CAN VERDİ

Son günlerde özel bir televizyon kanalında Mehmet Şöhmelioğlu'nun ölümü ve son tutuklamalar gündeme getirildi. Gündeme getirilen konuyu konuşmak için akşam saatlerinde 4 çocuk annesi Ayşe Şöhmelioğlu da annesi ile birlikte yaşayan kardeşi Halil Şöhmelioğlu'nun evine gitti. Evde iki kardeş arasında başlayan tartışmada Halil Şöhmelioğlu, amcasının oğlu ile evli olan kardeşi Ayşe Şöhmelioğlu'na tabancayla ateş ederek öldürdü. Silah sesini duyanların ihbarıyla eve giden polis, şüpheli Halil Şöhmelioğlu'nu gözaltına alarak sorgulamak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

CİNAYETİ İTİRAF EDECEĞİ İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ İDDİASI

Bu arada, 5 yıl önce öldürülen kişinin amcasının kızı olduğu belirtilen Ayşe Şöhmelioğlu’nun, cinayeti akrabalarının işlediğini itiraf edeceği iddiasıyla öldürüldüğü de öne sürüldü.

Mehmet Şöhmelioğlu, Ekim 2011’de, Karataş Mahallesi’ndeki kasap dükkanında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirmişti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Temmuz2012’de yaptığı operasyonda ise Mehmet Şöhmelioğlu’nu, amcasının kızı ve aynı zamanda yengesi olan Ayşe Şöhmelioğlu’yla ilişkisi olduğu iddiasıyla "aile meclisi kararıyla" öldürdükleri öne sürülen baba Mehmet, amca Mustafa ve amca oğulları İhsan, İdris ve Mehmet Şöhmelioğlu tutuklanmıştı.

Geçen ay 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında ise 5 şüpheli atılı suçu işledikleri yönünde delil olmadığı gerekçesiyle beraat etmişti. 5 gün önce bir televizyon kanalındaki yayına katılan Mehmet Şöhmelioğlu’nun annesi Semiye ve ağabeyi Mustafa Şöhmelioğlu, cinayetin faillerinin serbest bırakılan akrabaları olabileceğini iddia etmişti.

"Müge Anlı'da tartışılan cinayetten sonra bir cinayet daha" haberi, 11 Mart 2016 tarihinde yazılmıştır. 11 Mart 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Müge Anlı'da tartışılan cinayetten sonra bir cinayet daha haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Müge Anlı'da tartışılan cinayetten sonra bir cinayet daha 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:21 Muhalefet KKM zararına tepki gösterdi: Merkez‘in zararı 8 bakanlığın bütçesinden fazla
  2. 16:20 Portakal Şerbetli Kurabiye: Nostaljik Lezzetin Modern Yorumu
  3. 16:19 DEM Parti'den Yerlikaya'ya 'müfettiş' yanıtı geldi
  4. 16:17 Tarkan Yeni Albümle Geri Dönüyor! Ünlü İsimle İş Birliği!
  5. 16:15 İzmirlilere müjdeli haber geldi! Suya %25 indirim kararı alındı!
  6. 16:15 Süper Lig'in küme düşen ilk takımı belli oldu!
  7. 16:14 Antalya-Isparta Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı ve Trafik Kilitlendi
  8. 16:11 O beklenen maraton başlıyor!
  9. 16:07 TESK Genel Başkanı: Yüksek Otel Fiyatları Yerli Turisti Yurtdışına Yönlendiriyor
  10. 16:05 Ankaragücü'den Kupa Açıklaması Sertti!
  11. 16:01 Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Sessiz Kalmadı: "2. Bölüm Geliyor"
  12. 16:01 Emekli Maaşı Bombası: Uzmanlar Zam Oranlarını Açıkladı! En Düşük Emekli Aylığı Ne Kadar Olacak?
  13. 15:59 Özgür Özel'den açıklama: 'yüzde 25'lik cam tavanı nasıl kırdıklarını' anlattı
  14. 15:59 Mart Ayında Türkiye'de Konut Satışlarında İstanbul Öne Çıkıyor: İşte İl İl Satış Rakamları
  15. 15:55 Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Şirketi Tevfik İnşaat İflas Etti: Mağduriyet ve Belirsizlik
  16. 15:53 Araba alacaklara müjde! Yerli ve daha ucuz olan TOGG için müjdeyi verdi
  17. 15:52 Fransız Gazeteci Filistin Desteği Nedeniyle 'Terör Propagandası' İddiasıyla İfade Vermeye Çağrıldı
  18. 15:49 Galatasaray Kulübü Olağan Genel Kurulu için Tarih Belirlendi
  19. 15:46 Dünyaki en tehlikeli ülkeler belli oldu: Türkiye kaçıncı sırada?
  20. 15:46 Heyecan Verici Başlangıç: Moskova Film Festivali Uluslararası Sinema Dünyasını Ağırlıyor
3. Sayfa Haberleri