Muharrem İnce: Siyaseti bırakırım ama bir şartla...

Muharrem İnce: Siyaseti bırakırım ama bir şartla...

Muharrem İnce: Siyaseti bırakırım ama bir şa... Muharrem İnce Ordu'da halka seslendi.İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle:Merhaba Ordu, iyi misiniz? Bugün kampanyamızın 39. günü, 88. mitingimiz. Böyle bir mitingi ilk kez görüyorum. miting alanında olan insan sayısı...

Muharrem İnce Ordu'da halka seslendi.

İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Merhaba Ordu, iyi misiniz? Bugün kampanyamızın 39. günü, 88. mitingimiz. Böyle bir mitingi ilk kez görüyorum. miting alanında olan insan sayısı dışarıdan daha az. Bütün balkonlar dolu, yol boyu dolu. Bu dip dalgasını bu milletin hep birlikte şahlanışını Allah'ın izni ile kimse durduramaz.

BU KADAR KORKMANA GEREK YOK
Yalnız, şunu söyleyeyim, buradan Giresun’a gideceğim, oradan da Yalova’ya gideceğim. 40. günümde dedim şöyle bir ayaklarımı uzatayım, bayram namazından sonra köylüyle selamlaşayım. Şimdi Yalova’dan aradılar, bütün yollar kesildi dediler. Erdoğan gelecekmiş. Yav bu kadar korkmana gerek yok, Yalovalılara kefilim ben merak etme. Milletinden korkan Cumhurbaşkanı olmaz.

2020’den sonra bu telefonların hiçbiri olmayacak. Dünya büyük bir değişim içinde. Mesela tıp değişecek, hastalanmak daha zor olacak. Mesela kadınların elektronik çocukları olacak, robotlar. Dünya bambaşka bir yere gidiyor.

Ben kuantum diyorum o kıraathane diyor. Gençler işsiz kalacaksınız ama kıraathaneye gelin diyor, çay beleş, kek beleş. Dün, kekin yanına çorba da ilave etti.

Size hiç yalan söylemeyeceğim, Erdoğan gibi yapmayacağım. Muharrem İnceDiyarbakır mitinginde selfie çekiyor, herkesin elinde Türk bayrağı var. Diyarbakır mitinginde kimsenin elinde Türk bayrağı yoktu diyor. Allah’tan korkmaz kuldan utanmaz, sen nasıl bir yalancısın! Bu ne! İstihbarata sormuş, gelen herkes HDP’liymiş. Bir, MİT bu ''Muharrem’i İzleme Teşkilatı’ mı? Bu işe mi yarıyor? Sana doğru bilgi vermemişler, o meydan Ak Partili kardeşlerim vardı. MİT’in görevi mi, hem sen nereden biliyorsun insanları, fişledin mi Türkiye’deki herkesi?

SİYASETİ BIRAKIRIM AMA BİR ŞARTLA
Sen yanındaki yaverleri bile doğru düzgün seçememişsin, yaverlerin FETÖ’cü çıktı. Bana istihbarattan söz ediyorsun. Darbeyi eniştesinden öğrenen adam istihbarattan bahsedemez.

Bay Muharrem diyor bana, bye bye Recep bye bye. Kılıçdaroğlu rahat, rahatsız olan sensin, gidici olan sensin. Birinci olamazsam siyaseti bırakacakmıymışım, daha maça yeni başladık. Bırakırım bye bye Recep, söz veriyorum ama bir şartla. Benim karşıma çık televizyonda, tartışalım ondan sonra. Kaçak güreşme, kaçma kaçma. Her yerde diyorsun ki, ben ustayım. Bana da çırak diyorsun, sen nasıl bir çakma ustasın ki çıraktan kaçıyorsun? Gel karşıma çık!

BM’nin bir açıklaması var, 2.5 milyon Suriyeli daha gelebilir diyor. 4 milyona 40 milyar dolar harcadık. Erdoğan seçilirse yandık yandık. Dolar 8-10 TL olur, 2.5 milyon Suriyeli gelir. Yandık yandık. Bu ülkenin taze kana ihtiyacı var.

Dün Muğla’da miting yaptım, bugün Ordu’dayım. Beyefendinin Ankara’daki sarayı yetmiyor, İstanbul’daki 5 sarayı yetmiyor. Marmaris’te yazlık saray yaptırıyor. Allah’ın izniyle seçildiğimde o sarayı engellilere tahsis edeceğim.

KAVGA ETMEDİĞİ İNSAN YOK
Erdoğan’la İnce arasındaki fark. Erdoğan, vatandaşa kemer sıkacaksın diyor. Ben de diyorum ki hayır, kemeri devlet sıkacak. Saraya para vermeyeceğim, 40 milyar dolar Suriyelilere harcamayacağım. Kamu İhale Kanunu’nu 180 kez değiştirdiler, ne için? Çalmak için.

Dış politikaya bakın. Kavga etmediği insan yok. Hepsinin bir bedelini ödedik. Rusya’yla kavga etti, turistler gelmedi turizmci çöktü. Domatesleri Rusya almadı, çiftçi çöktü.

Dün Eskişehir’de bana, 'Bay Muharrem diyor, senin İsrail politikan ne?' Bunu açıklayacakmışım. Önce ''Bay bay Recep’in politikasını izleyelim. (Erdoğan'ın BOP açıklamalarını izletti) Önce ben BOP’un eşbaşkanıyım diyor, sonra “Bunu kim söylediyse alçaktır, namerttir'' diyor. Kendin söyledin.

Mavi Marmara’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza “Bana mı sordunuz giderken'' diyor. İsrail’le gizli anlaşma imzaladın mı? Yalan söyleme imzaladın. Petrol taşımacılığı devam ediyor mu? Yalan söyleme, ediyor. İsrail’den tohum almaya devam ediyor musun? Okul müdürlerine İsrail ürünlerine boykot yapmayın diye yazı gönderdin mi? İsrailli vize almıyor, Filistinli alıyor. Sonra meydandan kofti yapıyorsun. İsrail politikasını konuşmak için çık karşıma televizyona. Niye korkuyorsun, korkak mısın sen?

İnce'den Erdoğan'a İsrail soruları:

1 - İsrail'le gizli anlaşma imzaladın mı? İmzaladın!
2 - İsrail'le petrol taşımacılığı devam ediyor mu? Ediyor!
3- İsrail'den tohum almaya devam ediyor musun? Ediyorsun!
4- 'İsrail mallarını boykot etmeyin' diye okul müdürlüklerine yazı gönderdiniz mi? Gönderdinizi! 
5- Filistinli Türkiye'ye gelirke vize alıyor, İsrailli Türkiye'ye gelirken vizesiz geliyor.
Ne diye meydanda koftiden konuşuyor?

"Bir kek kıraathaneyi kurtarır" diyor?

Ben ne diyorum? "Bir çivi, bir nalı kurtarır. Bir nal, bir atı kurtarır. Bir at bir yiğidi kurtarır. Bir yiğit bir vatanı kurtarır" Erdoğan ne diyor? "Bir buzdolabı bir evi kurtarır, bir ev bir keki kurtarır, bir kek bir kıraathaneyi kurtarır, bir kıraathane seçimde beni kurtarır" diyor.

"Muharrem İnce: Siyaseti bırakırım ama bir şartla..." haberi, 13 Haziran 2018 tarihinde yazılmıştır. 13 Haziran 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Muharrem İnce: Siyaseti bırakırım ama bir şartla... haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Muharrem İnce: Siyaseti bırakırım ama bir şartla... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:15 Resmi Gazete'de yayımlandı: Prof. Dr. Ömer Çınar AYM üyesi seçildi
  2. 08:57 Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı
  3. 08:53 Fiyat yarı yarıya düştü: Yeni Tesla Model Y Türkiye'de satışta
  4. 08:46 İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşiyle ilk kez ortaya çıktı
  5. 08:41 Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisine yeni oyuncular katıldı
  6. 08:35 Erdoğan “Kâr amacı güdülmüyor” demişti: Tarım Kredi Market’in 2023’te kâr ettiği ortaya çıktı
  7. 08:29 AK Partili Nihat Zeybekci: Bebek katliamını kınıyoruz ama İsrail'le ticaret anlaşmamız var
  8. 08:24 Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de
  9. 08:18 DEM Parti'den Bakan Yerlikaya'ya tepki: Kayyum yolsuzluklarını ve bıraktıkları borçları inceleyin
  10. 08:11 Fehmi Koru: AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar
  11. 08:07 Murat Ağırel yazdı: ‘Belediyenin içinden geçmişler’
  12. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji'den çok sayıda kente kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  13. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  14. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  15. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  16. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  17. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  18. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  19. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  20. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
Gündem Haberleri