Nurettin Veren: Fethullah Gülen'le beraber FEM Dershanesi Genel Müdürü'nü falakaya yatırdık

Nurettin Veren: Fethullah Gülen'le beraber FEM Dershanesi Genel Müdürü'nü falakaya yatırdık

Nurettin Veren: Fethullah Gülen'le beraber F... CNN Türk programında FETÖ yapılanması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Nurettin Veren  Fethullah Gülen ile birlikte geçirdiği zamanlarda Gülen'in çocukları dövdüğünü ve kızdığı isimleri falakaya yatırdığını...

CNN Türk programında FETÖ yapılanması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Nurettin Veren  Fethullah Gülen ile birlikte geçirdiği zamanlarda Gülen'in çocukları dövdüğünü ve kızdığı isimleri falakaya yatırdığını anlattı.

ÇARPICI DEĞERLENDİRMELER

14 Ağustos'da FETÖ'nün siber saldırı yapacağını ileri süren Veren çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. FETÖ'nün kendi yetiştirdiği elemanlarının dünyanın en kritik kuruluşlarında çalıştığını belirten Veren, bilgileri kendi öğrencilerine verdiklerini ileri sürdü. 

"DEŞİFRE OLAN İMAMIN YERİNE HEMEN BİRİ GELİYOR"
Veren yaptığı açıklamada "Şuanda Cemaatin süzgecinden geçerek oralara (TSK) gelmiş yüzde 85 oranında asker var. Ben bunu 2005'te dile getirdim. Buralara eleman devşiren imamlar var. Bunlar deşifre olunca hemen başka imamlar geliyor ve o boşluk böyle doluyor" dedi. 

"GÜLEN BİRİLERİNİN BEYNİNİ YIKARKEN BİRİLERİDE ONUN BEYNİNİ YIKIYOR"
Nurettin Veren CNN Türk'te yaptığı açıklamalarda Fetullah Gülen'in ilaç aldığını ve bu ilacın bir tanesinin vücuttan atılmasının 3 ayı bulduğunu ifade etti. Çok tehlikeli bir ilaç olduğunu belirten Veren "Aslında Gülen birilerinin beynini yıkarken birileride (Doktorları) Gülen'in beynini yıkıyo" dedi. 

İŞKENCE İTİRAFI; 

NURETTİN VEREN'DEN BÜYÜKANIT AÇIKLAMASI

'ERBAKAN'A YAPILAN DARBEYİ GÜLEN PLANLAMIŞ'
Nurettin Veren 4 Ağustos günü Yeni Akit Gazetesinde yazdığı "Şimdi anlıyorum ki, Erbakan’a yapılan darbeyi de Gülen planlamış" adlı yazısında şunlara değiniyor... Refah Yol hükümetinin 1995 seçimlerinden birinci Parti olarak çıkmasından, en çok Gülen rahatsız oldu. Siyasi meseleleri çok iyi bilmediğimiz için, Gülen’in bu rahatsızlığını nedenini pek iyi anlayamadım.

Bize anlatmak istediği konu ise, erken bir İslami başarı, askeri rahatsız eder ve darbeye sebebiyet verebilir, bizim hizmetlerimize de mani olur diyerek, bizi ikna etmişti.

Erbakan’a karşı duymuş olduğu kıskançlık ve nefreti açıkça ifade etmese de, Gülen ileride kendi kuracağı büyük imparatorluğunun çekirdeğini ve altyapısının da kendisi tarafından, olmasını ve kendi stratejisiyle yönetilmesini düşünüyordu.

NURETTİN VEREN: GÜLEN İHTİŞAMLI YAŞAMAYI SEVER
"Gülen'e 1980'li yıllarda İlhan İşbilen tarafından Opel Senatör marka 3 ton ağırlığında zırhlı bir araç aldırdı. Yamanlar Kolejindeyken aldırdığı masaj koltuğu ise bir otomobil fiyatına eşdeğerdi. İzmir'deki benim arkadaşım Hüseyin Başaran'ın oğlu Esat Bin Zürare Başaran'ın yaptığı açıklama ise yaşananları tüm çıplaklığıyla ortaya koydu. Masaj için ayda 150 bin dolar. Bunun gibi pek çok farklı konular var. On binlerce kişinin 'Umre'ye gideceğine Gülen'i ziyarete gidin' denildiğini duyuyoruz ve görüyoruz. Türkiye'de İstanbul'dan Ankara'ya gidemeyecek fakir insanların Fethullah Gülen'in masraflarını üstlenerek ABD'ye davet edildiğini ve taşındığını da biliyoruz. On binlerce insanın ABD'ye gidip orada iki üç ay kalmasının ne kadar bir bütçe çıkaracağı hesaplanırsa ortaya çıkan rakam dudak uçuklatır. Sayın Cumhurbaşkanımıza 289 tane dava açtı. Bununla da kalmayarak Türkiye'deki bütün gazetecilere binlerce dava açarak ne derece büyük bir hukuk ve parasal güce sahip olduğunu herkesin görmesi lazımdır."

NURETTİN VEREN KİMDİR?
Nurettin Veren, (d. 1948, İzmir), İşçi Partisi üyesi, Ulusal Kanalda yayınlanan Aydınlık Kürsü adlı programın yapımcısı ve Yeni Akit gazetesi yazarı

İŞÇİ PARTİSİ YILLARI
Fethullah Gülen'in bir dönem en yakınındaki isimlerden biri olduğu iddia edilen Veren, Fethullah Gülen'i CIA ile ortaklık ve Türkiye'nin aleyhinde çeşitli faaliyetlerde bulunmakla suçladı. Bu iddialarından sonra kamuoyunda tanınmış ve 1 Kasım 2005 tarihinde İşçi Partisi İstanbul il başkanlığındaki törenle partiye katılmıştır.

YENİ AKİT YILLARI
Bundan sonra iddialarını İşçi Partisi'ne yakınlığı ile bilinen Ulusal Kanal adlı TV kanalında yayınlanan, yapımcılığını kendisi yaptığı Aydınlık Kürsü adlı programda ve İşçi Partisi'nin haftalık dergisi Aydınlık'ın, aynı yılın Aralık ayındaki 3 sayısında dile getirmiştir. İşçi Partisine katılan Veren, CIA ile işbirliği yaptığını iddia ettiği Fethullah Gülen ile mücadele edeceğini ifade etmiştir. Nurettin Veren, Fethullah Gülen'in amacının polise ve diğer kurumlara olduğu kadar, orduya da sızmak olduğunu iddia etmiştir.

Veren, 9 Şubat 2016'da Yeni Akit gazetesinde yazmaya başlamıştır.

"Nurettin Veren: Fethullah Gülen'le beraber FEM Dershanesi Genel Müdürü'nü falakaya yatırdık" haberi, 06 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 06 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Nurettin Veren: Fethullah Gülen'le beraber FEM Dershanesi Genel Müdürü'nü falakaya yatırdık haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Nurettin Veren: Fethullah Gülen'le beraber FEM Dershanesi Genel Müdürü'nü falakaya yatırdık 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  2. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  3. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  4. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  5. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  6. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  7. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  8. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
  9. 15:00 Wasco'da Korkunç Olay: İnşaat İşçileri Bacak Çiğneyen Adamla Karşılaştı!
  10. 14:55 İsrail Kısıtlamalarına Rağmen Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı Kılındı
  11. 14:51 Lamborghini'nin Yenilenen Logosu: Güçlü, Zarif, Cesur
  12. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  13. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  14. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  15. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
  16. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  17. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  18. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  19. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  20. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
Gündem Haberleri