Selin Sayek Böke'den İbrahim Kalın'a tepki: Saray soytarısı

Selin Sayek Böke'den İbrahim Kalın'a tepki: Saray soytarısı

Selin Sayek Böke'den İbrahim Kalın'a tepki: ... CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıyla ilgili, 'halkın takdiri' yorumunda bulunan İbrahim Kalın'a sert tepki gösterdi.CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke basın mensuplarına...

CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıyla ilgili, 'halkın takdiri' yorumunda bulunan İbrahim Kalın'a sert tepki gösterdi.

CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Böke, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a tepki gösterdi.

"TAVRIMIZ NET VE KARARLI"

CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, MYK toplantısının ardından CHP Genel Merkezi'nde açıklama yaptı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan protesto ile ilgili konuşan Böke, "Dün siyasette kara bir leke olacak saldırı gerçekleşti. MYK'da saldırıyı değerlendirdik.Takınacağımız tavrı genel başkanımız tarafından açıklandı.Tavrımız net ve kararlı olacaktır. Biz demokrasi mücadelesi veriyoruz.Biz bu mücadeleyi 93 yıldır taşıyoruz. Ve bu bu mücadele gücünün karşısında kimse duramaz. Bir kez daha kararlılığımızı konuştuk" diye konuştu.

"SARAY FEDA ETMİŞ"

"Türkiye, Saray rejimi ve AKP ikitdarı tarafından terör sarmalına teslim edildi" diyen Böke'nin konuşmasının satır başları şöyle: " Saray iktidarda kalmak uğruna bir çok canı feda etmiş görünüyor. Bu noktaya taşıyanların kim olduğunuu unutmamak gerekiyor. Bu tabloyu ortaya çıkaran AKP iktidarıdır.Sorumlular açık.14 yılda kana boğdular.Bu iktidar Öcalan'a övgüler dizdi. Bomba yığınağına göz yumdu.Bu iktidar yasaları teröristler masa etrafında meze etti. Sınırda mahkemelerinde çadır mahkemeleri kurdu.Bu iktidar bir yıl içinde 500'ün üzerinde şehit verilmesine neden oldu.

"SARAY SOYTARILARI"

Ankara'nın, İstanbul'un göbeğinde bomba patlamasına neden oldu.Suçluluk ve çetecilik anlayışıyla saldırı gerçekleştirdiler. Sefil oyunlarını şehit cenazelerini tiyatroya çevirdiler. Bu sefilliğe karşı çıkıyoruz. Bütün bunlar olurken Saraysoytarılarını karşımıza çıkarıyorlar. Ana muhalefet liderine yapılanIarı "halkın takdiri" diyor. Adına Cumuhrbaşkanı denenler vatandaş da suça azmmettiriyorlar. Ne yaparsanız yapın, nereye kaçarsanız kaçın, hangi provokasyonu yaparsanız yapın.Bizi demokrasiden hukuktan alıkoyamayacaksınız. Bu mücadeleyi kazanacağız. Suçlular suçlarını örtmek için su çetelerini sokaklara salıyorlar.Türkiye'yi bu zorba çetelere teslim olmayacağız. Öyle acı ki adına protesto denilen saldırıda taciz ve adam yaralama gibi suçlardan yargılanmış özel harekat tişörtü giymiş kişiler tarafından düzenlendi.

"SANA NE"

Suç ortaya çıkmasın diye hukukta bazı değişiklikler yapıldı. HSYK kararnamesi. Aslında Saray kararnamesi çıkarıldı. Yaz mevsimi geldi. Cumhurbaşkanı kadına hakaret sezonunu açmış görünüyor. Kadınlar adına sesleniyorum. Sana ne. İstersek çalışırız istersek çocuk yaparız."

"Selin Sayek Böke'den İbrahim Kalın'a tepki: Saray soytarısı" haberi, 09 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 09 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Selin Sayek Böke'den İbrahim Kalın'a tepki: Saray soytarısı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Selin Sayek Böke'den İbrahim Kalın'a tepki: Saray soytarısı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:40 Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası Cezalar Neden Açıklanmadı?
  2. 14:35 Kocaeli Sahillerinde Ölü Yunuslar Endişe Yaratıyor: Veteriner Hekimler Alarmda
  3. 14:31 Sulu Köftelerde Mükemmel Dengenin Sırları
  4. 14:27 Beyşehir'in İlkbahar Misafirleri: Leylekler Geri Döndü!
  5. 14:23 Carlo Ancelotti'nin Radarındaki Genç Yetenek: Arda Güler
  6. 14:20 Fenerbahçe'ye La Liga Şoku! İspanyol Basını: "Hukuki Engel Var!"
  7. 14:18 Dünya Zenginleri Yeniden Sıralandı: İstanbul İlk Kez Listede!
  8. 14:14 Islam Memiş: Gram Altın ve Gümüşte Yatırım Fırsatları!
  9. 13:48 Özel: "Mithat Bülent Özmen, tam Eyüpsultan gibi bir başkan"
  10. 13:47 CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan "şüpheli" sıfatı ile ifade verdi
  11. 13:46 Dilan Polat ve Nez Demir davasında mahkeme kararı verdi!
  12. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
  13. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
  14. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
  15. 12:58 Ekrem İmamoğlu: "Anketlerde hep öndeyiz, seçimi de kazanacağız!"
  16. 12:58 Yaz saati uygulaması başlıyor: Saatler bir saat ileri alınacak!
  17. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
  18. 12:58 Karabük'te sosyal medya skandalı: 8 kişi gözaltına alındı!
  19. 12:56 Putin: Polonya ve Baltık Ülkelerine Yönelik Saldırı İddiaları 'Tamamen Saçmalık'
  20. 12:51 İsrail'in Gazze Saldırıları: 62 Filistinli Hayatını Kaybetti,Kızılay Çalışanları Serbest Bırakıldı
Politika Haberleri