'Taciz ediyordu. Sopayla dövülürken bakamadım'

'Taciz ediyordu. Sopayla dövülürken bakamadım'

'Taciz ediyordu. Sopayla dövülürken bakamadım' Konya'da gerçekleşen olay, geç yıl mayıs ayında Konya- Antalya karayolunun 15’inci kilometresinde meydana geldi. Öğretmen 33 yaşındaki A.S., geçen yıl Konya’dan başka bir ile tayini çıkması üzerine 5 yıl birlikte olduğu...

Konya'da gerçekleşen olay, geç yıl mayıs ayında Konya- Antalya karayolunun 15’inci kilometresinde meydana geldi. Öğretmen 33 yaşındaki A.S., geçen yıl Konya’dan başka bir ile tayini çıkması üzerine 5 yıl birlikte olduğu bir sigorta şirketinde çalışan sevgilisi 26 yaşındaki Didem A.’dan ayrıldı. Didem A. da aynı işyerinde çalışan 28 yaşındaki Sefa G. ile birlikte olmaya başladı.

Öğretmen A.S. bir süre sonra yüksek lisans yapmak için Konya’ya döndü ve Didem A.’ya yeniden birlikte olmak istediğini söyledi. Ancak olumsuz yanıt aldı. İddiaya göre A.S., olumsuz yanıt almasına rağmen Didem A.’yı sürekli rahatsız etti.

İKİ SEVGİLİDEN ESKİ SEVGİLİYE PLAN

Bunun üzerine Didem A. da durumu sevgilisi Sefa G.’ye söyledi. İddiaya göre iki sevgili bir plan yaptı. Plana göre Didem A.’nın ev arkadaşı Havvanur N., cep telefonu ile A.S.’yi Antalya karayolunun 15’inci kilometresine çağırdı. Otomobiliyle buluşma yerine gelen A.S., karşısında kendisini çağıran Havvanur N. ile eski sevgilisi Didem A., onun sevgilisi Sefa G. ve Sefa G.’nin ağabeyi Muhittin G., amcası Yasin G., arkadaşları Yılmaz D. ve İsmail A.’yı gördü. Otomobilin etrafı da diğerlerinin araçlarıyla çevrildi. A.S. pompalı tüfekle tehdit edilerek zorla dağlık alana götürüldü.

BEYZBOL SOPASI VE TÜFEKLE İŞKENCE

İddiaya göre A.S.’nin el ve ayaklarını bağlayan Sefa G., Muhittin G., Yasin G., Yılmaz D. ve İsmail A. beyzbol sopası ve pompalı tüfeğin dipçiğiyle dövüp, işkence yaptı. Ardından Sefa G., Muhittin G. ve Yılmaz D., A.S.’den 100 bin lira istedi. Aksi halde yeniden döveceklerini söyledi. Parası olmadığını söyleyen öğretmen A.S. ile pazarlık yapıp 15 bin lirada anlaşan saldırganlar onu yolun kenarındaki otomobilinin yanına bırakıp kaçtı. Kanlar içinde kalan A.S. de otomobiliyle, güçlükle özel bir hastaneye gelip tedavi oldu.

Korkusundan hastaneyi terk eden A.S., bir bankadan 15 bin lira kredi çekip, parayı saldırganlara teslim etti.

Yaşadıklarının ardından psikolojisi bozulan A.S. polise giderek şikayette bulundu. Polis de olaya karışan 7 kişiyi geçen yıl Temmuz ayında gözaltına alındı.

ESKİ SEVGİLİ: "BEYZBOL SOPASIYLA DÖVÜLÜRKEN BAKAMADIM''

Sanıklar arasında bulunan Didem A. polisteki ifadesinde, eski sevgilisinin beyzbol sopasıyla dövülürken bakamadığını söyledi. Didem A., ''Ben yeniden birlikte olmak istemediğimi belirttiğim halde, beni sürekli arayıp rahatsız ediyordu, taciz ediyordu. Ben de durumu sevgilime söyledim. Ama bu kadar olacağını düşünemedim. Beyzbol sopasıyla dövülürken bakamadım'' dedi.

Gözaltına alınan 7 şüpheliden Sefa G., Muhittin G. ve Yılmaz D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Didem A., Havvanur N., Yasin G. ve İsmail D. de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HEM CEZA, HEM TAHLİYE

Konya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’cinsel saldırı’, ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ’yaralama, nitelikli yağma, hakaret, şantaj’ suçundan yargılanan 3’ü tutuklu 7 sanığa ceza yağdı. Sanıklardan Havvanur N.’ye 10 yıl, Didem A.’ya 15 yıl, Sefa G., Muhittin G., Yasin G., Yılmaz D. ve İsmail A.’ya ise 20’şer yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, tutuklu sanıklar Sefa G., Muhittin G., ve Yılmaz D.’nin tutukluluk sürelerini göz önüne alarak tahliyesine karar verdi. Sanıkların aldığı hapis cezaları Yargıtay tarafından onanırsa, tekrar tutuklanıp, cezaevine konulacak.

"'Taciz ediyordu. Sopayla dövülürken bakamadım'" haberi, 16 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 16 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan 'Taciz ediyordu. Sopayla dövülürken bakamadım' haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'Taciz ediyordu. Sopayla dövülürken bakamadım' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  2. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  3. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  4. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  5. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  6. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  7. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  8. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  9. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  10. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  11. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  12. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  13. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  14. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  15. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  16. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  17. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  18. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  19. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  20. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
Gündem Haberleri