Vitor Pereira: Beşiktaş'ı yeneceğimizden eminim

Vitor Pereira: Beşiktaş'ı yeneceğimizden eminim

Vitor Pereira: Beşiktaş'ı yeneceğimizden eminim Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Bu maçı sabırsızlıkla bekliyoruz'' derken, oyunculardan Mehmet Topal, “3 puana odaklandık'', Luis Nani, “Hırsımızla ligi ve bu şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi göstermeliyiz''...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Bu maçı sabırsızlıkla bekliyoruz'' derken, oyunculardan Mehmet Topal, “3 puana odaklandık'', Luis Nani, “Hırsımızla ligi ve bu şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi göstermeliyiz'' dedi. Kaptan Volkan Demirel de, “Derbilerde herkese üstünlüğümüz var!'' yorumunu yaptı.

Vitor Pereira, sezonun en önemli maçını oynayacaklarını belirterek, “İlk yarıdaki maçı unutmadım. Kazanmamız gereken maçı malesef hakem hatalarıyla kaybettik. Sahamızdaki bu önemli karşılaşmayı kazanarak hem rövanşı alacağız hem de liderliği maç fazlasıyla ele geçireceğiz. Rakibimiz şu anda lider. Ancak biz, saha ve seyircimiz önünde neler yapabileceğimizi oynadığımız karşılaşmalarda sergilediğimiz performansla gösterdik. Oyuncularım ve ben bu maçı sabırsızlıkla bekliyoruz'' dedi. 

Luis Nani: Kenetlenmemiz gerek

Kanarya’nın Portekizli yıldızı Nani, Beşiktaş’la şampiyonluk yarışına fazlasıyla etki edecek bir maç oynayacaklarını ifade ederek, “Derbinin, ligdeki gidişatı ve şampiyonluk yarışını fazlasıyla belirleyebilecek bir maç olduğunu düşünüyorum. Her şeyimizi vermemiz gerekiyor. O karşılaşmada hırslarımızı, bu ligi ve şampiyonluğu ne kadar istediğimizi göstermemiz gerekiyor. Mücadele etmek ve koşmak zorundayız. Bu karşılaşmaya gerçekten çok iyi hazırlandık. 3 puanı istiyoruz'' yorumunu yaptı. 

Mehmet Topal: Tarihi bir maç


Fenerbahçe’nin kilit isimlerinden Mehmet Topal, “Rakibimize saygı duyuyoruz. Şu anda lider durumdalar. Bu karşılaşmada Beşiktaş’ı yenerek maç fazlasıyla da olsa liderliği ele geçirmek istiyoruz. Kaybetmek gibi bir lüksümüz yok. Ülker Stadı’nda çok iyi oynuyoruz. Şu ana kadar bizi kimse yenemedi. Bu derbiden de yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Biz Fenerbahçe gibi oynarsak her takımı yeneriz'' ifadelerini kullandı. 

Volkan Demirel: İddiamız sürecek

Tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, “Derbiler önemlidir. Aynı zamanda şampiyonluk yarışı içinde; Beşiktaş maçı daha heyecanlı ve önemli. Biz saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Zaten yılardır beri sadece Beşiktaş için de değil, diğer takımlara karşı da derbide üstünlüğümüz var. Bu üstünlüğümüzü devam ettirerek, hem galip gelmek, hem de şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğiz'' diye konuştu. 

Derbi mesaisi sürüyor
Kanarya, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Lokomotiv Moskova maçında görev alan oyuncular aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, diğer isimler ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Pas organizasyonları ile devam eden çalışma, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Antrenmanın bir bölümünü, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ile Augsburg Derneği üyeleri de antrenmanın bir bölümünü izledi. Hazırlıklar, bugün 13.00’teki idmanla son bulacak ve takım derbi için kampa girecek.

"Vitor Pereira: Beşiktaş'ı yeneceğimizden eminim" haberi, 28 Şubat 2016 tarihinde yazılmıştır. 28 Şubat 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Vitor Pereira: Beşiktaş'ı yeneceğimizden eminim haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Vitor Pereira: Beşiktaş'ı yeneceğimizden eminim 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Spor Haberleri