Yandaş yazar: Cumhuriyet operasyonunda fetokulli mi var

Yandaş yazar: Cumhuriyet operasyonunda fetokulli mi var

Yandaş yazar: Cumhuriyet operasyonunda fetok... Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesi yazarı Salih Tuna bugünkü yazısında Cumhuriyet operasyonuna değindi. Tuna yazısında FETÖ’nün hala birçok yerde aktif olduğunu ileri sürerek “Maksat, Cumhuriyet gazetesinin nasıl bir Fetokulli...

Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesi yazarı Salih Tuna bugünkü yazısında Cumhuriyet operasyonuna değindi. Tuna yazısında FETÖ’nün hala birçok yerde aktif olduğunu ileri sürerek “Maksat, Cumhuriyet gazetesinin nasıl bir Fetokulli sonucunda, ''FETÖ'nün yayın organı’ haline dönüştüğünü soruşturmak değil miydi? Bunun, Hikmet Çetinkaya gibi köşe yazarlarını gözaltına almakla ne alakası vardı?'' ifadelerini kullandı.

“TAM BİR MUAMMA''

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna’nın “İçerdeki kahraman vatan hainleri operasyon mu yapıyor''başlıklı yazısında “Kimi yerlerde, kim kime operasyon yapıyor, tam bir muamma! Bundan 25 gün mukaddem, Edirne'de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan 'FETÖ' soruşturmasını yürüten İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürü Engin Erdoğan, 'FETÖ' suçlamasıyla gözaltına alındı. Çok değil, bundan 4 gün sonra da bir başka ilginç haber Konya'dan geldi. Haber aynen şöyleydi: Konya'da, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullanan örgüt üyelerine yönelik soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Fatih Sarıtaş, bu programı kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındı''ifadelerine yer verildi.

“ÇETİNKAYA GİBİ YAZARLARI ALMAKLA NE ALAKASI VAR''

Tuna yazısında “Geçen gün de, Cumhuriyet gazetesine yapılan operasyonu yürüten savcı Murat İnam'ın da aynı zamanda FETÖ davasında sanık olduğu iddiası öne sürüldü. Biliyorum bu soruşturmaya 3 yeni savcı atandı, ama algı operatörleri işlerini gördükten sonra''ifadelerini kullanarak şöyle yazdı:

“Maksat, Cumhuriyet gazetesinin nasıl bir Fetokulli sonucunda, ''FETÖ'nün yayın organı’ haline dönüştüğünü soruşturmak değil miydi? Bunun, Hikmet Çetinkaya gibi köşe yazarlarını gözaltına almakla ne alakası vardı? FETÖ, Cumhuriyet gazetesi dahil tüm operasyonlarını''yağdan kıl çeker gibi’ gerçekleştirirken, devlet mışıl mışıl uyuyordu? Gerçi o dönemde uyansa da kâr etmezdi. Zira FETÖ'nün nerde bitip devletin nerde başladığını herkes ancak 15 Temmuz'da idrak edebildi.''

“FETOKULLİ ARAMAK DOĞALDIR''

Türkiye’nin ''dahili ve harici korkunç bir saldırı altında’ olduğunu iddia eden Yeni Şafak yazarı Salih Tuna “Tamam, yargı ''yağdan kıl çeker gibi’ davranamaz. Maslahat gözetemez. Siyasi çıkarlara bakarak hareket edemez. Fakat… Hemen her soruşturmada, devletin ve milletin aleyhine (''algı faaliyeti’ bakımından) ''malzeme’ vermek zorunda da değildir. Şayet tüm dünyaya olmadık şekilde ''malzeme’ veriyorsa, altında bir Fetokulli aramak da, kimsecikler kusura bakmasın, gayet doğaldır.

Görüyorsunuz işte, dizilere varın

"Yandaş yazar: Cumhuriyet operasyonunda fetokulli mi var" haberi, 05 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 05 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Yandaş yazar: Cumhuriyet operasyonunda fetokulli mi var haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Yandaş yazar: Cumhuriyet operasyonunda fetokulli mi var 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:46 Düzce Valiliği'nden Şiddetli Fırtına Uyarısı: Batı Karadeniz Hazır Olsun!
  2. 17:43 Mars helikopteri son mesajını gönderdi
  3. 17:42 Dünya üzerindeki en tehlikeli ülkeler belirlendi: Türkiye hangi sırada yer alıyor?
  4. 17:39 Elon Musk sordu: Vine geri mi geliyor?
  5. 17:38 İsrail Askerlerinin Ev Baskınında Köpek Saldırısına Uğrayan Filistinli Genç: Useyd Taha
  6. 17:34 Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  7. 17:33 SimSimi nedir? SimSimi hakkında uyarılar
  8. 17:30 ATO Başkanı: Fiyat Artışlarıyla Mücadelede Birlik ve Sabır Önemli
  9. 17:27 TEKNOFEST 2024 ne zaman ve nerede?
  10. 17:23 Ak parti Başkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Açıklama: 'Artık Fenerbahçeli Değilim!'
  11. 17:20 Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!
  12. 17:17 Ankara'da Boşanma Sürecindeki Kadın Cinayete Kurban Gitti
  13. 17:12 Serdar Ortaç'ın Mücadelesi: Playback Konserde Denge Zorluğu
  14. 17:07 Balık Av Yasaklarıyla Fiyatlar Tırmanıyor: Tezgahlar Boş Kalmıyor
  15. 17:03 Fitch Ratings, Türkiye'nin Kredi Notu Yükselmesinin Ardından Panel Düzenleyecek
  16. 16:59 Şubat Ayında Türkiye'de Ücretli Çalışan Sayısında %4,1 Artış Kaydedildi
  17. 16:55 Altın Piyasasında Günlük Yükseliş: Standart Altının Kilogram Fiyatı Arttı
  18. 16:54 ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İran ile ilgili soruları bıraktı
  19. 16:54 İzmirliler, bu gece ve yarına dikkat! Mecburi olmadıkça evden çıkmamaları önemle tavsiye ediliyor
  20. 16:54 Kadın cinayetleri bitmiyor! Karısını öldürebilmek için oğlunu kullandı
Otomotiv Haberleri