AVM'de skandal, lise üçüncü sınıf öğrencisine çıplak arama

AVM'de skandal, lise üçüncü sınıf öğrencisine çıplak arama

AVM'de skandal, lise üçüncü sınıf öğrencisin... Aramada 2 erkek güvenlik görevlisinin de olduğunu kaydeden B.C. 'Psikolojim bozuldu' dedi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Watsons, "hırsızlık yapıldığına dair kuvvetli şüphe oluşmuştu" diyerek kendini savundu.26 Kasım...

Aramada 2 erkek güvenlik görevlisinin de olduğunu kaydeden B.C. 'Psikolojim bozuldu' dedi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Watsons, "hırsızlık yapıldığına dair kuvvetli şüphe oluşmuştu" diyerek kendini savundu.

26 Kasım günü gerçekleşen olayı anlatan  B.C. mağazaya elinde kendi rujuyla girdiğini, benzer bir ruja baktığını ve mağazaya ait ruju yerine bıraktığını ifade etti. 

Evrensel gazetesinden Elif Ekin Saltık ve Derya Dursun’un haberine göre, daha sonra mağaza müdürü ve güvenlik görevlisi tarafından hırsızlıkla suçlanarak mağaza deposuna çekildiğini iddia eden B.C. yaşadıklarını şöyle anlattı:

'ERKEK GÜVENLİKÇİLER DE VARDI'

“Burada pantolonum dizlerime kadar indirildi, bluzum ve sütyenim sıyrılarak arama yapıldı. Arama esnasında iki erkek güvenlik görevlisi de vardı. Onlara da sadece arkaları dönmeleri istendi. Depoda da kamera vardı. Mağaza müdürü bana sürekli ''Hırsızlık yaptın’ diyordu. Kafama vurarak ''Hırsız, terbiyesiz’ şeklinde hakaret etti.''

Yaşadıklarının sonrasında arkadaşının kendisini aradığını, onu da mağazaya çağırarak depoya aldıklarını ve hırsızlıkla suçlayarak çıplak arama yaptıklarını iddia eden B.C., mağaza müdürünün kendisine “Bugün iyi günümdeyim, dua et. Yoksa daha kötü olurdu'' dediğini söyledi. Arkadaşına ise güvenlik görevlilerinden biri “Evet iyi gününde, yoksa buradan kolunuz, bacağınız kırık çıkabilirdiniz'' dedi.

B.C. olayı daha sonra ailesine anlattığını söyleyerek, ailesinin güvenlik görevlisi ve mağaza müdürü hakkında şikayetçi olduklarını aktardı.

MAĞAZA MÜDÜRÜ: BEN YAPMADIM, GÜVENLİK YAPTI

Görüşülen Watsons mağaza müdürü kendisinin olay anında orada olmadığını söyledi. Mağazada stokların tespit edildiğini ve stokların eksik çıktığını iddia eden mağaza müdürü, “Prosedür gereği AVM güvenliğini çağırdık. Güvenlik geldikten sonra biz devreye giremeyiz ve iş bizden çıkar. Üst aramaya gelirsek de kamera kayıtları polise verildi. İfade edildiği biçimde üst aramasını yapan da güvenlik görevlisidir'' diyerek kendisi hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Güvenlik görevlileri ise bu konuda konuşmak istemedi.

WATSONS'DAN AÇIKLAMA: KUVVETLİ ŞÜPHE SEBEBİYLE...

Kozmetik alışveriş kurumu Watsons'tan 'çıplak arama'yla ilgili açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"26 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Vialand Alışveriş Merkezi mağazamızda yaşanan olayı ve devamında gelişen süreci yaşandığı andan itibaren titizlikle takip etmekteyiz.

Elimizde olan bilgilere göre, İstanbul Vialand Alışveriş Merkezi mağazamızda bir müşterimizin hırsızlık yaptığına dair kuvvetli şüphe oluşmuş olması sebebiyle, mağazamızdaki personel, müşteriyi durdurup, derhal konuyu alışveriş merkezi güvenlik birimine iletmiştir ve güvenlik görevlileri olaya müdahale etmişlerdir.

Yapılan müdahale sırasında müşterinin usule aykırı şekilde üstünün arandığına dair müşteri ve ailesinin şikâyetçi olduğu basına yansımış durumdadır. Söz konusu iddialar ile ilgili olarak üzüntü duymaktayız. İddia edilen usulsüz üst arama işlemiyle ilgili kendi iç soruşturmamızı yürütmekteyiz. Soruşturma dahilinde konuya müdahil olan mağaza personelimiz tedbiren görevden uzaklaştırılmıştır.

Belirtmek isteriz ki, konunun hassasiyetinin bilinci içerisinde, müşterimiz ve ailesi ile iletişim halindeyiz. Tüm bu süreçte söz konusu iddiaların doğru olup olmadığı konusunun en kısa sürede aydınlatılması için üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getireceğimizi belirtiriz."

"AVM'de skandal, lise üçüncü sınıf öğrencisine çıplak arama" haberi, 07 Aralık 2016 tarihinde yazılmıştır. 07 Aralık 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan AVM'de skandal, lise üçüncü sınıf öğrencisine çıplak arama haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. AVM'de skandal, lise üçüncü sınıf öğrencisine çıplak arama 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:39 Özgür Özel, Erdoğan'la TBMM'deki görüşmesini şu şekilde anlattı!
  2. 21:21 İçkili Araç Kullanma Davasında, Alkol Üreten Vücuda Sahip Kişi Hakkında Karar Verildi!
  3. 21:06 Koç Holding'den Uyarı: Sahte Hesaplar ve Web Siteleri!
  4. 20:56 İflas Dalgası Sürüyor: Türkiye'nin İki Dev Şirketi Daha Battı!
  5. 20:47 Tüm Tazminatı Almak İçin Yeni Bir Yöntem Geliyor! İstifa Edenler Dikkat!
  6. 20:38 Moda Devi Krizde! Firma İflas Etti ve 100'den Fazla Mağazasını Kapatmayı Planlıyor!
  7. 20:33 ASELSAN'ın Yeni Silahı "Ejderha"! Uzaktan Durma Yeteneğiyle Herkesi Şaşırtıyor!
  8. 20:28 Sigortadan ödeme alabilmek için gerçekleştirdikleri yöntemler tüyler ürpertici!
  9. 20:26 Boğaziçi Üniversitesi'nde Tarihi Bir Durum: İlk Seçilmiş Rektör Okula Alınmadı!
  10. 20:23 Bakan Güler'den Irak İşbirliği ve Savunma Güncellemeleri: Ortak Harekat Merkezi ve F-16 Süreci
  11. 20:21 Apple, Çin Pazarında Zorlu Bir Döneme Giriyor!
  12. 20:20 Uzayda o tehlikelerden koruyor: Akrep derisinden üretiliyor ve Türk yapımı!
  13. 20:14 Trafik sigortasında yeni bir dönem başlıyor!
  14. 20:06 Milli Eğitim Bakanı, öğretmen atamalarıyla ilgili kesin bir rakam verdi
  15. 19:59 Yıllar sonra altın fiyatlarında bir ilk yaşandı!
  16. 19:55 Bademli Magnum dondurmalarının iki ülkede de geri çağrılmasına karar verildi
  17. 19:47 Türk firmasının çığır açan buluşu: Eski aracınızı elektrikli hale getirin!
  18. 19:41 Özgür Özel, eski cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti
  19. 19:30 Rusya, Türk Hava Yolları'nın Rus Vatandaşlarına Meksika ve Arjantin Seyahatlerinde Uyarı Yaptı
  20. 19:27 EPA'nın Yeni Standartları: Ağır Yük Araçlarında Emisyon Kısıtlamaları ve Elektrikli Araç Endişeler
3. Sayfa Haberleri