Avrupa’da Fatih Terim sesleri

Avrupa’da Fatih Terim sesleri

Avrupa’da Fatih Terim sesleri Işın ToymazAlmanya’nın Frankfurt kentinde Marriot Hotel’de bir araya gelen Avrupa'daki Galatasaray Taraftar Dernekleri, Fatih Terim'in takımın başına geçmesini istediler. Yönetim Kurulu'na çağrı yapan Avrupalı Galatasaraylılar,...

Işın Toymaz

Almanya’nın Frankfurt kentinde Marriot Hotel’de bir araya gelen Avrupa'daki Galatasaray Taraftar Dernekleri, Fatih Terim'in takımın başına geçmesini istediler. Yönetim Kurulu'na çağrı yapan Avrupalı Galatasaraylılar, "Başarı Fatih hocayla gelir" dediler. 

 Almanya’nın Frankfurt kentinde toplanan Avrupa Galatasaray Dernekleri Federasyonu, Galatasaray Teknik Direktörlüğü’ne Fatih Terim’in yeniden getirilmesini istediler. Takımdaki başarısızlığın her geçen gün daha kötüye gittiğini vurgulayan Avrupalı Galatasaraylılar, yönetim kurulunun acil bir karar verip Hırvat Teknik Direktör İgor Tudor’un görevine son vermesini, takımı başarıya götürecek Fatih Terim’i takımın başına tek yetkili olarak getirilmesi yönünde görüş belirttiler. Frankfurt Mariott Hotel’de Stuttgart Galatasaraylılar Derneği Başkanı ve Avrupa Galatasaray Dernekleri Federasyonu Asbaşkanı Ayhan Yıldız tarafından organize edilen ve Avrupa’dan 11 Galatasaray taraftar derneğinin temsilcisinin de katıldığı “Sen, ben yok, biz varız. Ses ver Galatasaray'' sloganlı toplantıda “Galatasaray’da mevcut yönetim derhal teknik adam değişikliğine gitsin, Tudor’a görevi bıraktırsın, Fatih hoca gelsin'' kararı alındı.

'TAKIM UMUT VERMİYOR'
Galatasaray’da son zamanlarda gönderilen formda futbolculardan sonra UEFA Kupası ön eleme maçında köy takımına elenmenin kendilerini derinden üzdüğünü belirten Avrupa Galatasaray Dernekleri Federasyonu Asbaşkanı Ayhan Yıldız, “Sokakta utançla gezer duruma geldik. Teknik Direktör Tudor ve mevcut teknik heyet gelecek için de bir umut vermiyor. Avrupa’daki taraftarımızın sabrı taştı. Görüştüğümüz Türkiye’daki taraftar dernekleri de değişimden yana. Eğer hocayı göndermeyeceklerse, o zaman yönetim kendisi gitsin'' dedi. 

Avrupa’da yıllardır Galatasaray sevgisiyle mücadele ettiklerini dile getiren Asbaşkan Yıldız “Galatasarayımıza hizmet etmek istiyoruz. Bizim için aslı olan Galatasaraydır ve takımımıza hizmet etmek bizim için şereftir'' ifadesini kullandı.

'ORTAK KARARIMIZ FATİH TERİM GELSİN'
Avrupa Galatasaray Taraftar Dernekleri’nden bazılarının telekonferansla katıldığı Frankfurt’taki toplantıda 11 derneğin 10’nun ortak kararı, “Fatih Terim gelsin''e imza attığını, telefonla katılan Hamburg Dernek Başkanı Kamuran Pelek’in ise çekimser olduğu kaydedildi. 

Avrupa Galatasaray Dernekleri Federasyonu Asbaşkanı Ayhan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Danışman Evren Kaya  ve YK üyesi Sami Tombul  yönettiği toplantıya katılan dernek başkanları ise Mustafa Göğüş (Stuttgart ), Hasan Küsneci (Bremen ), Savaş Oğuz (Düsseldorf), Ali Tezcan, Kenan Mali (Schwaebische Hall) , Okan Bilican (Kuzey Ren Vestfalya ), Sezai Parlak (Ukrayna), Ufuk Akalın (İsvec-Stockholm) oldu.
Ayrıca Avrupa Galatasaray Dernekleri Federasyonu Başkanı Yakup Peker (Köln) ile birlikte tatilde oldukları için toplantıya telefonla katılan Güngör Küçükbay (Frankfurt), Yalçın Sancar (Berlin) ortak açıklamaya onay verdikleri belirtildi.

gs-avrupa-topl.-resim-3-(1).jpggs-avrupa-topl.-resim-2.jpggs-avrupa-topl.-resim-3.jpg

"Avrupa’da Fatih Terim sesleri" haberi, 27 Temmuz 2017 tarihinde yazılmıştır. 27 Temmuz 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Avrupa’da Fatih Terim sesleri haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Avrupa’da Fatih Terim sesleri 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:11 Hindistan'da Başbakan Modi'nin Yapay Zeka Kullanarak Seçim Propagandası Tartışması
  2. 15:07 Kazakistan'da Yoğun Yağışlar Sonrası Oluşan Sellerle Mücadele Devam Ediyor
  3. 15:02 Lübnan'da İsrail ve Hizbullah Arasındaki Çatışmalar Şiddetleniyor
  4. 14:55 Dışişleri Bakanlığı, AB'ye 'Kıbrıs' konusundaki tepkisini dile getirdi
  5. 14:55 Ankara'da Cinsel İstismar Davası: Fiziksel Engelli Kızın Babası Yargılanıyor
  6. 14:45 Futbol Efsanesi Romario, 15 Yıl Aradan Sonra Sahalara Geri Dönüyor
  7. 14:41 BIST 100 Endeksi günün ilk yarısında Yükselişte
  8. 14:35 İsrail'in İran'a Karşı Misilleme Planı İptal Edildi: Gerilim Devam Ediyor
  9. 14:31 Dünya Bankası Türkiye Direktörü: Enflasyonla Mücadele ve Yeni Kalkınma Projeleri
  10. 14:22 Rizespor'un Genç Yıldızı Dal Varesanovic: Avrupa Yolunda Kararlı Adımlar!
  11. 13:43 Monica Lewinsky, siber zorbalık konusundaki deneyimlerini paylaşmak için İstanbul'a geliyor
  12. 13:42 İran ABD ile ilgili açıklama yaptı
  13. 13:42 Son dakika: Bakan Yerlikaya, "Mahzen-28" operasyonunun gerçekleştirildiğini duyurdu
  14. 13:20 2024 DGS Başvuru Tarihleri ve Sınav Takvimi Belli Oldu
  15. 13:12 Deprem Uyarılarına Karşı Sert Tepki: Prof. Dr. Naci Görür, Eleştirilere Cevap Verdi
  16. 13:06 Vatandaşa Yedirecekleri İddia Edilen At Eti ve Sakatat Kamyonetten Çıktı: Sultangazi'de Operasyon
  17. 13:00 Türkiye Sermaye Piyasalarında Yerli ve Yabancı Yatırımcıların Varlıkları Rekor Seviyeye Ulaştı
  18. 12:56 Somerset'te 11 Yaşındaki Kızın Keşfi: Devasa Deniz Sürüngeni Fosili Bulundu!
  19. 12:52 Galeria Karstadt Kaufhof: Dev Giyim Markası İflas Etti, 92 Mağaza Kapanıyor
  20. 12:48 Şarkıcı Zeynep Bastık, Nefes Alma Sorunuyla Mücadele Ediyor
Spor Haberleri