Bahçeli'den Koray Aydın hakkında ilk yorum

Bahçeli'den Koray Aydın hakkında ilk yorum

Bahçeli'den Koray Aydın hakkında ilk yorum Koray Aydın'ın Eski MHP'li Meral Akşener'in yeni partisine katılacağını açıklamasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklama yaptı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutuklanması tartışmalarıyla ilgili...

Koray Aydın'ın Eski MHP'li Meral Akşener'in yeni partisine katılacağını açıklamasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklama yaptı. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tutuklanması tartışmalarıyla ilgili konuşan Bahçeli "Bir suça karışmış kim varsa hakim önüne çıkacaktır" dedi.

Bahçeli'nin açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

''Bahse konu şirret oyun gelip geçiği değil sonuca odaklı yakıp yıkıcı niteliktedir. Türk milletini hedefine alan hain bir kuşatma günden güne sertleşmektedir. Muhatap kaldığımız çok boyutlu gelişmeler huzursuz edici kaygı vericidir. Türkiye maalesef çapsız çorak tartışmalarla boğulmaktadır.

'VAKİT KAYBINA TAHAMMÜL KALMAMIŞTIR'
Birbiri ile bağ ve bağlantısı bulunan zincirleme olaylar peş peşe gündemi işgal etmektedir. Şanlıurfa Siverek ile Diyarbakır'da Atatürk büstlerine yapılan saldırılar. İstanbul Maçka Parkı'nda kıyafet temalı taciz konu başlıklarından sadece bir kısmıdır. Sorumsuzluk ve duyarsızlık katlandıkça yangın adeta bacayı sarmaktadır. Hiç arzu etmesek de istikrarsızlık zemin bulmaktadır. Vakit kaybına tahammül kalmamıştır. Milletin kafası karışık sıkıntıları fazladır. Medya yanlı ihanet canlı ilkesizlik kaslı demokratik kurum ve kurallar paslıdır.

'İRAN'LA ORTAK OPERASYON HAZIRLIĞI OLUMLUDUR'
Dağılmamızı istiyorlar fitne hakim olsun fikri ve fiziki dayanışma milli ve manevi dirilme hakim kalsın vatan toz duman içinde boğulsun diyorlar. Türk milleti ile çok vahşi bir hesap görülüyor. ABD yüzlerce TIR silahı PKK/PYD'ye Noel hediyesi verir gibi veriyor. Türkiye'nin etrafı dinamitlenmektedir. Türkiye'nin hassasiyetleri kaşınmaktadır. Türklüğün soluk borusunun kesilmesi hususunda ittifak kurulmuştur. Suriye'nin İdlib şehrine operasyon yapılmasıyla ilgili planlar Türkiye'nin iyice köşeye sıkıştırılması emelidir. İran Genelkurmay Başkanı'nın temasları ardından Rusya Genelkurmay Başkanı ziyareti dün de ABD Savunma Bakanı'nın gelişi anlamlıdır. PKK'ya karşı İran'la ortak operasyon hazırlığı bize göre olumludur. Tahran yönetiminin Barzani'nin korsan referanduman itirazı ayrıca kayda değerdir. 

'GEREKİRSE SAVAŞ SEBEBİ SAYILMALI'
Barzani'nin, Türkmen kentlerini kapsamına alan referandum hazırlığının sonuna kadar karşısında yer alınmalıdır. Bilinmelidir ki muhtemel bu referandum, Kürdistan provasıdır. Bu referandum Türkmenlerin, Türkiye'nin tamamen aleyhinedir. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır.

'NAMLU TUTAN ELLERİ ÖVENLER...'
Terörizm yalnızca Türkiye'nin sorunu değildir. Artık sınırları aşan örgütlerin varlığı herkesin malumudur. Namlu tutan elleri övenler yine aynı ellerce hedef alınmışlardır.

Teröriste silah satanların yanlıştan dönmeleri acil bir ihtiyaçtır. Terörizm destek almadan var olmayacaktır. Terör örgütleri şiddet saçmadan yaşayamayacaktır. Bu örgütleri vahşi rekabete sokan vandal ve kandan nemalanan alçak güçler dökülen kanlardan birinci derecede sorumludur.

'EMDİKLERİ SÜT BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL...'
Ederi 1 dolar olan FETÖ insanlığın utanç vesikasıdır. Emdikleri süt burunlarından fitil fitil getirilmelidir. Bu hain örgütün izinin kazınması için müessir bir ortak akıl mutlak bir adalet müessesi sınırları kalın olarak belirlenmiş makul deliller ve de siyasi kararlılık vazgeçilmez önemdedir. FETÖ ile adalet ölçüsünde hesaplaşılmadığı takdirde nice 15 Temmuz'ların yaşanması mukadderdir. Pazarcıyla çorbacıyla değil 15 Temmuz'un ana aktörlerini siyasi ayakla birlikte melunları tek tek deşifre ederek cezalandırmak kaçınılmaz bir görevdir. Bağımsızlığımızı kıskançlıkla korumak zorundayız. Devletin ve milletin bizzat hükmü şahsiyetini fanilerle bir görmek körlük değilse bilgi eksikliğidir.

'İPE SAPA GELMEZ SKANDAL AÇIKLAMA...'
Alman siyasetçilerin ipe sapa gelmez değerlendirme hataları skandal açıklaması yanlı sorumsuz sakat tavırları gözümüzden kaçmamaktadır. Almanya yeri gelince demokrat gelişmiş ülke pozuna bürünürken terör örgütlerine verdiği desteklerle suç üstü yakalanmaktadır.

'TEHDİT KORKAK VE BASİT İNSANLARIN MARİFETİDİR'
Adil Öksüz için Almanya'ya verilen nota son derece haklıdır. Gümrük Birliği Anlaşması ile şantaja kalkışıyorlar. Alman yönetimine sesleniyorum tehdit, korkak ve basit insanların marifetidir. Türk milleti, Almanya'nın şamar oğlanı, kum torbası, stres topu, canı sıkılınca azarlayacağı tutsak ve aciz bir yığın, kuru bir kalabalık değildir. Herkes haddini bilecektir. Türkiye Cumhuriyeti, önüne gelenin posta koyacağı, parmak sallayıp hizaya getireceği yeni yetme çadır devleti hiç değildir. Bu çerçevede MHP, dış politikada hükümet ve devletin yanındadır, Almanya'ya karşı izlenen politikaları doğru bulduğundan, samimiyetle desteklemektedir.

KILIÇDAROĞLU'NUN TUTUKLANACAĞI İDDİASI
Ana muhalefet partisi liderinin MİT TIR'larıyla ilgili dava üzerinde tutuklanma ihtimali günlerdir yazılıp çizilmektedir. Bu polemikler demokrasi hayatımıza zarar vermektedir. Sistematik bir kampanya tedavüldedir. CHP ise bundan siyasi çıkar sağlama hevesindedir. Ortada fol yok yumurta yokken Cumhurbaşkanı'nın anlık bir beyanından anormal sonuçlar üretmesi bize göre trajikomiktir. Kanunlar önünde herkes eşittir. Bir suça karışmış kim varsa hakim önüne çıkacaktır.''

SORU CEVAP
MHP Lideri Bahçeli, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bahçeli Koray Aydın'ın MHP'den istifası ve Meral Akşener'in kuracağı partiye katılması sonrası 2019'daki adaylarının Meral Akşener olduğunu açıklaması sorulan Bahçeli ''İstifa tek taraflı bir tercihtir tercihinden dolayı saygı duymak gerekir partimiz açısından da hayırlı olmuştur. 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili kimlik sunan birilerinin yerine geçmenin planın yapıyor demektir'' dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN ''ATLET''Lİ FOTOĞRAFINA YORUM
Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafla görüntülenmesi sorulan Bahçeli, ''Buna yorum gerekmez kim neyi giyiyorsa giysin siyaseti iç çamaşır seviyesine düşürmemek lazım'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ''CHP'de herkes aday olabilir'' diyen Bahçeli ''Siz aday olacak mısınız?'' sorusuna ''Benim ne zaman erken konuştuğumu gördünüz ve duydunuz?'' yanıtını verdi.

Kendisine "Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu yöneltilen Bahçeli, "Benim ne zaman erken konuştuğu mu gördünüz" yanıtını verdi.

"Bahçeli'den Koray Aydın hakkında ilk yorum" haberi, 24 Ağustos 2017 tarihinde yazılmıştır. 24 Ağustos 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Bahçeli'den Koray Aydın hakkında ilk yorum haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bahçeli'den Koray Aydın hakkında ilk yorum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  2. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  3. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  4. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  5. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  6. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  7. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  8. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  9. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  10. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  11. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  12. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  13. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  14. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  15. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  16. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  17. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  18. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  19. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  20. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
Gündem Haberleri