Beşiktaş 3-3 Benfica

Beşiktaş 3-3 Benfica

Beşiktaş 3-3 Benfica Vodafone Arena'da oynanan mücadelede konuk ekip Benfica 10. dakikada Guedes, 25. dakikada Semedo, 31. dakikada Fejsa'nın attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Temsilcimiz Beşiktaş ikinci yarır muhteşem bir geri dönüş...

Vodafone Arena'da oynanan mücadelede konuk ekip Benfica 10. dakikada Guedes, 25. dakikada Semedo, 31. dakikada Fejsa'nın attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Temsilcimiz Beşiktaş ikinci yarır muhteşem bir geri dönüş yaparak 58. dakikada Cenk Tosun, 83. dakikada penaltıdan Quaresma ve 89. dakikada Aboubakar kaydetti.

DEMBA BA VE NOUMA'YA BÜYÜK İLGİ
Beşiktaş’ın geçen yıl ki gol kralı Demba Ba sakatlığı nedeniyle geldiği Vodafone Arena’da taraftarların büyük ilgisi ile karşılaştı. Maç öncesi eski takım arkadaşlarını sahada kutlayarak başarı diledi. Demba’Ba maçı siyah beyazlı takımın eski golcüsü Orhan Kaynak ile birlikte izlerken taraftarlarından Nouma ile büyük ilgi gördüğünü veTürkiye’den kopamadığını söyledi. Bu arada sakatlığı bulunan Caner Erkin ile Ömer Şişmanoğlu karşılaşmayı tribünden izlediler.

ŞEREF TRİBÜNÜNDE TARTIŞMA
Maç öncesi Vodafone Arena Stadı Şeref Tribününde Benfica yöneticilerinin kalabalık gelmesi nedeniyle yer sorunu çıktı. Bu esnada kapının sıkışması üzerine omuz omuza vurulduğu gerekçesiyle tartışma çıktı. Araya giren stat güvenlik sorumluları ve sporpolisi tartışmayı önledi.

BAŞKAN ORMAN MAÇA AİLESİ İLE BİRLİKTE GELDİ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Liginde Benfica ile yapılan maça annesi, 2 kızkardeşi ve eşi Sedef 2 kızı ile birlikte geldi. Orman siyah .beyazlı kulübe katkılarda bulunan eski yönetici Cemil Kazancı ve Mübariz Mansimov’u localarında ziyaret ederek sohbet etti.
 

SESSİZ TEZAHÜRAT YAPARAK REKOR KIRDILAR

Beşiktaş tribünleri Benfica maçında bir ilke daha imza attı. Ses seviyesinde dünya rekorunu kıran Efendi Beşiktaşlılar, bu kez dünyanın ilk sessiz tezahüratını yaptı. Taraftarlar maçın başlama düdüğü ile birlikte bir anda susarak bir dakika boyunca işaret diliyle ''Irkçılığa dur de’ ve ''Kara Kartal’ diye bağırdı. İnönü Stadı'nda oynananson Gençlerbirliği maçında 142 desibel ile ses rekoru kıran ve Guinness Rekorlar Kitabı'nda giren Beşiktaş Kulübü, dünyada bir ilki daha gerçekleştirdi. Siyah Beyazlı taraftar bu kez dünyanın ilk sessiz tezahüratını oluşturdu.
Dünyada bir ilk olan sessiz tezahürat ile Vodafone Arena’yı dolduran 42 bin kişi 1 dakika boyunca hiç ses çıkarmadan işaret diliyle önce ''Irkçılığa dur de’ ve ardından ''Kara Kartal’ diye bağırdı.

Irkçılığın yanı sıra işitme engellilerin problemlerine dikkat çekmek amacıyla yapılacak sessiz tezahürat ile dünyanın en büyük sessiz korosu da oluşturuldu.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. haftasında bu akşam Portekiz temsilcisi Benfica'yı konuk ediyor. İki takım arasındaki mücadele, saat 20.45'te Vodafone Arena'da başladı. Karşılaşmayı, Slovenya Futbol Federasyonundan Damir Skomina yönetiyor. Skomina'nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ve Robert Vukan... Bojan Ul'un dördüncü hakem olacağı müsabakada ilave yardımcı hakemlikleri ise Matej Jug ve Slavko Vincic üstleniyor.

Beşiktaş Benfica maçına çok az bir süre kala Şenol Güneş'ten sürpriz bir 11 bekleniyor.Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam kritik bir mücadeleye çıkacak olan siyah-beyazlılar, rakip Benfica'yı yendiği takdirde grubunda büyük bir avantajın sahibi olacak. Spor severler karşılaşmanın yayın bilgilerini de merakla bekliyorlardı. Canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki Beşiktaş Benfica maçı bu akşam hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın maç önü yaşanan tüm detayları...

İŞTE İLK 11'LER:

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Beck, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Adriano, Quaresma, Aboubakar
Benfica: Ederson; Eliseu, Lindelöf, Luisão, Nélson, Semedo; Fejsa, Pizzi, Cervi, Salvio; Gonçalo Guedes, Mitroglou

">

"Beşiktaş 3-3 Benfica" haberi, 23 Kasım 2016 tarihinde yazılmıştır. 23 Kasım 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Beşiktaş 3-3 Benfica haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beşiktaş 3-3 Benfica 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  2. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  3. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  4. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  5. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  6. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  7. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  8. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  9. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  10. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  11. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  12. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  13. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  14. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  15. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  16. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  17. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  18. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  19. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  20. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
Spor Haberleri