Beyoğlu'nda otopark ücreti cinayeti

Beyoğlu'nda otopark ücreti cinayeti

Beyoğlu'nda otopark ücreti cinayeti İstanbul Beyoğlu'nda otoparktan çıkan araçtan ücret tahsil etmek isteyen görevliye ateş açıldı. Boynundan ağır yaralanan otopark görevlisi hastanede hayatını kaybetti. Olay, Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi...

İstanbul Beyoğlu'nda otoparktan çıkan araçtan ücret tahsil etmek isteyen görevliye ateş açıldı. Boynundan ağır yaralanan otopark görevlisi hastanede hayatını kaybetti. 

Olay, Beyoğlu Asmalı Mescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi üzerindeki İSPARK Otoparkı'nda gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, otoparktan çıkan 34 ZA 3537 plakalı araç sürücüsü görevliye çıkış parası için 100 TL verdi. Bu sırada otopark görevlisi Necmettin Yanık sürücüye bozuk parasının olmadığını söyledi. Aracın arka koltuğunda oturan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle otopark görevlisine ateş etti. Ne olduğunu anlamayan otopark görevlisi boynundan ağır yaralandı. 

Otoparktan çıkan araç bir anda hareket etti ve olay yerinden hızla uzaklaştı. Otoparkta bulunan diğer görevliler durumu hemen polis ve ambulansa bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme yaparken, boynundan ağır yaralanan otopark görevlisi ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Necmettin Yanık'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Olay yerinden görüntüler;

ŞÜPHELİ ARAÇ OLAY YERİNE GERİ GELDİ

Polis ekipleri kaçan aracı yakalamaya yönelik çalışma yaparken, aranan araç olay yerine geri geldi. Araçtan inen ve ismi öğrenilemeyen iki kişi polise olayı kendilerinin gerçekleştirmediklerini arka koltukta oturan üçüncü arkadaşlarının yaptığını iddia etti. Olayı gerçekleştirdikten sonra hareket ettiğini belirten sürücü arka koltukta oturan arkadaşının kendisini yolda indirmesini istediğini belirtti. Arkadaşını indiren sürücü tekrar olay yerine geldiğini söyledi. Polis ekipleri iki kişiyi gözaltına alarak polis merkezine götürürken, olayı gerçekleştiren kişiyi de yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerine geri gelen araç polis tarafından detaylı incelendi. 



13 LİRALIK OTOPARK PARASI YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ

Beyoğlu'nda otopark girişinde öldürülen İSPARK görevlisinin 13 liralık otopark parası yüzünden öldürüldüğü belirlendi. Polis, otopark görevlisini vuran otomobilin içinde bulunan Yaşar Hakan Ö.(29) ile Lüffi K.(25)'i gözaltına aldı. Olayda silahı ateşlediği öğrenilen Turgay K.(25) ise polis tarafından her yerde aranıyor. Şüphelerin hırsızlık, oto hırsızlığı, ruhsatsız silah bulundurmak, uyuşturucu kullanmak, yaralama gibi suçlardan polise çok sayıda geliş kayıtları bulunduğu öğrenildi.

Asmalı Mescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi üzerindeki İSPARK Otoparkı'nda gece saat 02.10 sıralarında meydana geldi. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, otoparktan çıkan 34 ZA 3537 plakalı araç sürücüsü görevliyle otopark ücreti yüzünden tartıştı. 13 liralık otopark yüzünden yaşanan tartışma sırasında, arka koltukta oturan bir kişi “Bu kadar otopark parası mı olur" diyerek silahını ateşledi. Olayda otopark görevlisi Necmettin Yanık boynundan vurularak yaralandı. Otomobil ve içinde bulunan 3 kişi ise kaçtı. Çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılan 3 çocuk babası Necmettin Yanık hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİLERİN ÇOK SAYIDA SABIKASI ÇIKTI

Öte yandan şüphelilerden Yaşar Hakan Ö.'nün daha önceden hırsızlık, ruhsatsız silah bulundurmak, oto hırsızlığı, otodan hırsızlık suçlarından polise geliş kaydı bulunduğu tespit edildi. Diğer şüpheli Lütfi K.'nın da ruhsatsız silah bulundurmak, uyuşturucu kullanmak, yaralama suçlarından polis tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Olayı gerçekleştiren firari şüpheli Turgay K.'nın da yaralama suçundan bir süre önce gözaltına alındığı tespit edildi.

ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR 

Yetkililer Turgay K.'nın yakalanması için operasyonların aralıksız sürdüğünü belirttiler.
 

"Beyoğlu'nda otopark ücreti cinayeti" haberi, 06 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 06 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Beyoğlu'nda otopark ücreti cinayeti haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Beyoğlu'nda otopark ücreti cinayeti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:15 Gazze'deki Çatışmalar Çevre ve Sağlık Felaketine Yol Açıyor: BM Uyarısı
  2. 22:14 Beşiktaş, ligdeki beş maçlık galibiyet hasretine son verdi
  3. 22:11 Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Hasretine Son Verdi
  4. 22:06 Okul müdürünü tacizle suçlayan lise öğrencilerinin şikayetleri sonucunda müdür tutuklandı
  5. 22:06 İstenmeyen tüylerden acısız nasıl kurtulunur?
  6. 22:05 Teknik direktör değişikliklerinin Beşiktaş'a fayda sağladığı görülüyor
  7. 22:02 Evde uygulayacağınız bu yöntemle herkes dişlerinizin beyazlık sırrını soracak!
  8. 21:56 Hamas, Blinken'ı İsrail'in yanında olmakla suçladı
  9. 21:44 Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun
  10. 21:43 Koç Holding, Romanya'daki Ford Otosan Fabrikasında Seri Üretime Geçti!
  11. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
  12. 21:36 ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıkladı: “Refah’ta askeri operasyonlar desteklemediğimiz bir şey”
  13. 21:33 Pamuklu nevresimler nasıl düzgün şekilde yıkanır?
  14. 21:13 Galatasaray'ın hedefi 60 milyon avro
  15. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
  16. 20:49 ECB Başkanı Lagarde açıkladı: "Dezenflasyon sürecinin devam etmesi bekleniyor"
  17. 20:49 Tarım Bakanlığı, çiftçilere yönelik yeni destekler açıkladı!
  18. 20:49 İstanbul'da toprak kayması yaşandı: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi!
  19. 20:45 Biden Yönetimi İsrail'e 1,3 Milyar Dolarlık Silah Satışı İçin Hazırlık Yapıyor
  20. 20:42 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 70 Kişi Tahliye Edildi
3. Sayfa Haberleri