Binali Yıldırım: Basiretsiz, çapsız yöneticiler yüzünden...

Binali Yıldırım: Basiretsiz, çapsız yöneticiler yüzünden...

Binali Yıldırım: Basiretsiz, çapsız yönetici... Başbakan Binali Yıldırım, AKP Gençlik Kolları tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "2. Abdülhamid Han'ı Anma" programına katıldı. Programda Cumhurbaşkanı Danışmanı Mustafa Kamacı, mehter takımı eşliğinde marş...

Başbakan Binali Yıldırım, AKP Gençlik Kolları tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "2. Abdülhamid Han'ı Anma" programına katıldı. Programda Cumhurbaşkanı Danışmanı Mustafa Kamacı, mehter takımı eşliğinde marş söyledi. 

Sonrasında kürsüye çıkan Başbakan Binali Yıldırım, salonda bulunanların tezahüratları üzerine, "Gençler, enerjinizi, heyecanınızı birden tüketmeyin yakında sokaklar canlanacak. Sokaklarda heyecan doruğa çıkacak. Onun için gençlerimiz, teşkilatımız ile gurur duyuyoruz. Konuşmamızı yapalım ondan sonra her türlü tezahürat serbest" dedi.

"BİZE ABDÜLHAMİD'İ DOĞRU ANLATMAMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPTILAR" 
"Bize Abdülhamid'i doğru anlatmamak için her şeyi yaptılar" diyen Yıldırım, "Bize Abdülhamid'i doğru anlatmamak için her şeyi yaptılar. 'Kızıl Sultan' dediler. 'Vatanı satan' dediler. 'Pinti Hakan' dediler. Ama cennet mekan, ulu Hakan Abdülhamid, 33 yıllık saltanatı döneminde bir karış vatan toprağını bile alçaklara teslim etmeyen Ulu Hakan'dır. Abdülhamid, Osmanlı'nın en zor dönemlerinde yedi düvele karşı imparatorluğu bir tutmasını bilmiş ve emperyalistlerin heveslerini kursağında bırakmıştır. Abdülhamid'i anlamak istiyorsanız İstanbul Üniversitesi'ne, İstanbul Teknik Üniversitesi'ne, İzmir'deki Saat Kulesi'ne bakın. 1. Ordu Komutanlığı'na, Selimiye Kışlası'na bakın" diye konuştu.

"MARMARAY PROJESİ DE ABDÜLHAMİD'İN HAYALİDİR" 
Marmaray Projesi'nin Abdülhamid'in hayali olduğunu belirten Başbakan Yıldırım, "Cumhuriyet neslinin kullandığı bütün eserlerin altında o ulu Hakan Abdülhamid'in imzası var. Marmaray Projesi de Abdülhamid'in hayalidir. Abdülhamid'in hayali gerçeğe dönüştürenler de onun torunları Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkadaşlarıdır" dedi.

"İŞTE O ABDÜLHAMİD'TEN 15 TEMMUZ'DA ASKER ELBİSESİ GİYEN ALÇAK FETÖ'CÜLER" 
Abdülhamid'in hayatına ilişkin Yıldırım, "Kendisine yapılmaya çalışılan suikastlere rağmen Osmanlı'nın temeline dinamit koymaya çalışan düşmanlar ile işbirliğine rağmen hiçbir vatan evladını cezalandırmamış, Abdülhamid'e darbe yapmaya çalışan darbecilere karşı sultanım 'niye orduya emir vermiyorsunuz' diyenlere ben Müslümanların kendi askerlerimizin birbirine ateş açmasına asla müsaade etmem diyerek harekât ordusunu durdurmuştur. İşte o Abdülhamid'ten 15 Temmuz'da asker elbisesi giyen alçak FETÖ'cüler bu memleketin evlatlarına, tankı, topu, mermileri ile ateş etmekten geri kalmamışladır. Abdülhamid'in vatan, insan sevgisi ile bu alçak FETÖ'cülerin yaptıkları arasındaki fark budur. Bu alçaklar halkın gücünü düşünmedi" diye konuştu.

"KOMŞULARIMIZDA MAALESEF BASİRETSİZ, ÇAPSIZ YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN MİLYONLARCA İNSAN YERLERİNDEN OLDU" 
Dış politikaya ilişkin de konuşan Başbakan Yıldırım, "Önümüzde çok zorlu bir süreç var. Etrafımızda ateş çemberi var. Komşularımızda maalesef basiretsiz, çapsız yöneticiler yüzünden, bölgemizde maalesef 6 yıldır devam eden istikrarsızlık, iç savaş, milyonlarca insanın yerlerinden, yurtlarından olmasına sebep oldu. 3 milyon kardeşimizi, Suriyeliyi, Iraklıyı bağrımıza bastık, ekmeğimizi bölüştük, evimizi açtık. Herkes şunu bilmelidir, ekmeğimizi böleriz ama bu vatanı böldürtmeyiz. Suriye'de akan kanı durdurduk. Kalıcı barışı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"FETÖ'CÜ, DEAŞ, BİLİMUM TERÖR ÖRGÜTLERİNİ DE TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDEN ÇIKARACAĞIZ" 
Konuşması sırasında sık sık sesi kısılsa konuşmasını sürdüren Yıldırım, "İnşallah bugün başımızı ağrıtan, enerjimizi azaltan, milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine zarar vermeye çalışan bu bölücü terör örgütünü, FETÖ'cü terör örgütünü, DEAŞ terör örgütünü, bilumum terör örgütlerini de Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız" dedi.

"ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ, DARBECİLERİN SONUNU GETİRECEK" 
Anayasa değişikliğine ilişkin ise Yıldırım, "Bakın, yakın tarihimizde 27 Mayıs var, 12 Mart var, 12 Eylül var, 28 Şubat var. Bütün bunlarda millet iradesi maalesef yok edildi, darbeciler kazandı. Ama AK Parti iktidara geldi, 27 Nisan, 17 Aralık, 15 Temmuz, 3 darbe girişiminde de darbeciler kaybetti, millet kazandı. Siz kazandınız. Şimdi 'Anayasa değişikliği ne getirecek ' diyorlar. Anayasa değişikliği darbecilerin sonunu getirecek. Anayasa değişikliği meclis iktidarından millet iktidarına giden yolu açacak. Bu anayasa değişikliğiyle artık 367 saçmalıkları olmayacak. Bu anayasa değişikliğiyle artık cuntacılar iş başına gelme hevesi içerisinde olmayacak" ifadelerini kullandı.

"HALKIN VE HAKKIN RIZASI DIŞINDA HİÇBİR ŞEYE BOYUN EĞMEDİK" 
Yıldırım, "Halkın ve hakkın rızası dışında hiçbir şeye boyun eğmedik. Siyasi ve ekonomik açıdan Türkiye'nin geleceğin gerçeklerini yakalaması için hak ettiği hizmetleri yaparak bugünlere geldik. Gelecek Türkiye vizyonu adına taleplerinizi seslendirmeye, dile getirmeye daima devam edin yılmayın. Her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

"ABDÜLHAMİD'İ TAHTAN İNDİRENLERİN KARŞILAŞTIKLARI O VAHİM MANZARA"
Başbakan Binali Yıldırım, "Abdülhamid'i tahtan indirenlerin karşılaştıkları o vahim manzara karşısında ne diyorlar; 'divane sen değil meğer bizmişiz. Bir çürük ipliğe hülya dizmişiz. Sade deli değil, edepsizmişiz.' İşte Abdülhamid'in ecdadı, torunları burada" şeklinde konuştu.
 

"Binali Yıldırım: Basiretsiz, çapsız yöneticiler yüzünden..." haberi, 15 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 15 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Binali Yıldırım: Basiretsiz, çapsız yöneticiler yüzünden... haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Binali Yıldırım: Basiretsiz, çapsız yöneticiler yüzünden... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Politika Haberleri