Binali Yıldırım'ın ilk sınavda sesi kısıldı

Binali Yıldırım'ın ilk sınavda sesi kısıldı

Binali Yıldırım'ın ilk sınavda sesi kısıldı AKP 2. Olağanüstü kongresinde konuşan tek aday olan Binali Yıldırım, ilk sınavında ses tellerinin ihanetine uğradı. Sesi kısıldığı için zorlukla konuşmasını yapan Yıldırım, Gezi direnişi için 'Kahpelik' derken, konuşma...

AKP 2. Olağanüstü kongresinde konuşan tek aday olan Binali Yıldırım, ilk sınavında ses tellerinin ihanetine uğradı. Sesi kısıldığı için zorlukla konuşmasını yapan Yıldırım, Gezi direnişi için 'Kahpelik' derken, konuşma sırasında salonda sık sık Tayyip Erdoğan sloganları atıldı. Konuşması sırasında sesi kısılan Binali Yıldırım, "Sesim kısılabilir ama gönülden gönüle giden yolları kimse engelleyemez" dedi.

Binali Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Aydınlık Türkiye’nin mimarı kurucumuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı saygıyla selamlıyorum. Recep Tayyip Erdoğan bir dava adamıdır büyük Türkiye’nin yılmaz savunucusudur. Her zaman başımız dik gururla 'ben Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyım kader arkadaşıyım gönül arkadaşıyım' dedik. Bundan sonra da demeye devam edeceğiz.  Sayın cumhurbaşkanım söz veriyoruz sevdan sevdamız davan davamız yolun yolumuzdur. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bu bayrağı devralan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlk başbakanımız cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

PKK, DEAŞ, PYD, PARALEL ÖRGÜT...
Bayrak değişimi sadece millet yolunda yapılacak yeni hizmetlerin kapısını aralamak için bir araçtır. Yolları böleriz ülkeyi asla böldürtmeyiz. Ekmeğimizi böleriz Türkiye’yi böldürtmeyiz. Mesele memleket meselesidir. Terörle mücadele konusundaki kararlılık aynı şekilde devam edecek. Biz bu topraklarda bin yıldır kardeş olarak yaşadık bundan böyle de beraber yaşamaya devam edeceğiz. Huzur sağlanana kadar bu operasyonlar devam edecek. Milletimiz rahat olsun bu terör belasını Türkiye’nin gündeminde çıkartacağız. Şer cephesi bir araya geldi. Sadece bölücü örgütle değil DEAŞ’ı, PYD’si paralele terör örgütüyle aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bu hainlere milletimiz 1 Kasım seçimlerinde tokadı vurdu. Devlet içinde paralel devlet olur mu değerli kardeşlerim. Türkiye’de tek devlet vardır o da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Sevgili kardeşlerim AK Parti olarak geçtiğimiz 13 yılda birbirinden güzel hizmeti milletimizin hizmetine sunduk. Bundan böyle de sizin seçiminizle göreve geldiğimde benden önce ülkemizi başarıdan başarıya taşıyan başta kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Abdullah Gül, Sayın Ahmet Davutoğlu başbakanımızın bıraktığı yerden hizmet etmeye devam edeceğim.

Yolları böldük hayatları birleştirdik, yollar böldük halkı birleştirdik. Akıl yollarıyla ülkemizin her yanını donattık. Türkiye’yi Afrika seviyesinden aldık Avrupa’nın ilk beş ülkesi arasında soktuk.

Sesime inat sizlerle muhabbet etmeye devam edeceğim. Yolların kralı yok yolların kuralı vardır. Onun için yolların kuralına riayet edeceğiz ve sevdiklerimize buluşacağız kazaya mahal vermeyeceğiz.

BAŞKANLIK MESAJI
Bugün yapmamız gereken bu fiili durumu hukuki hale getirmektir. Bunun yolu yeni anayasa ve başkanlık sistemidir.

“BU SES BANA YARDIM ETMEYECEK''
Bu ses bana yardım etmeyecek onun için siz de saten yoruldunuz. Sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum. Yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatıdır. Yeni dönemde kutlu yürüyüşe aynı kararlılıkla devam edeceğiz.Buradan 79 milyon vatandaşımıza AK Parti camiasına haykırıyorum. AK Parti sessiz yığınların sesidir.İnşallah yeni dönemde her ne gerekirse yapacağız. Ekmeğimizi büyüteceğiz üreten yatırım yapan yaptığı yatırımlarla ürettiğiyle zengin olan bir Türkiye yapacağız.Büyük projeleri teker teker hizmete alacağız. 

“GEZİCİLER NE DEDİ?''
Türkiye dünyanın en büyük havalimanını yapıyor. Bunu engellemek için bazıları gezi kumpasını kuruyor. Herkes şunu bilsin ki hangi kahpeliği yaparsanız yapın AK parti milletinin izinde hak yolunda halka hizmet etmeye devam edecektir. Geziciler ne dedi? Havalimanını üçüncü köprüyü yolları yapmayın dediler. Bu ne demek? Türkiye büyümesi demek. Türkiye buna razı olur mu? Elbette olmaz.

MARMARAY YAPILINCA
Marmaray yapılınca bazı muhalefet parti liderleri biz Marmaray’dan geçmeyiz dediler. Siz Marmaray’dan geçmeyince Marmaray’ın değeri mi azaldı.Şimdi Marmara’ya kardeş geliyor. Avrasya tüneli. Avrasya tüneli deniz altında yapılan dünyanın en derin tünelidir.

“TÜRKİYE HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜKLERİNİ BİLME ZAMANI GELMİŞTİR''
Avrupa Birliği’nin yapması gereken bir şey var Türkiye ile tam üyelik ve göçmenlerle ilgili kafa karışıklığına son vermelidir. Türkiye hakkında ne düşündüklerini bilme zamanı gelmiştir.Türkiye AB üyesi olsa da olmasa da demokrasini geliştirmek, kalkınmasını tamamlamak konusunda gereken her türlü düzenlemeyi ve uygulamayı kararlılıkla bugüne kadar yaptı bundan sonra da yapmaya devam edecek.Şimdi artık laf üstüne laf koyma değil taş üstüne taş koyma zamanıdır.

'ANDIMIZI OKUMAYA HAZIR MIYIZ' DEDİ, ERDOĞAN'IN ŞARKISINI SÖYLEDİ

Konuşmasının sonundna 'Andımızı söylemeye hazır mısınız?' diyen Binali Yıldırım, Tayyip Erdoğan ile özdeşleşen 'Berbaber yürüdük biz bu yollarda' şarkısının nakarat kısmını okurken 'Bize her şey seni hatırlatıyor' diyerke Tayyip Erdoğan'ın posterini işaret etti.

"Binali Yıldırım'ın ilk sınavda sesi kısıldı" haberi, 22 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 22 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Binali Yıldırım'ın ilk sınavda sesi kısıldı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Binali Yıldırım'ın ilk sınavda sesi kısıldı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  2. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  3. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  4. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  5. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  6. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  7. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  8. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  9. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  10. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  11. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  12. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  13. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  14. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  15. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  16. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  17. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  18. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  19. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  20. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
Politika Haberleri