Bülent Tezcan: Yem etmeyeceğiz!

Bülent Tezcan: Yem etmeyeceğiz!

Bülent Tezcan: Yem etmeyeceğiz! CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, AKP’nin eleştirilerine yanıt verdi ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MYK toplantısı sonrasında konuşan Bülent Tezcan, MİT TIR’larının görüntülerinin yayınlanması davasında 25 yıl...

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, AKP’nin eleştirilerine yanıt verdi ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MYK toplantısı sonrasında konuşan Bülent Tezcan, MİT TIR’larının görüntülerinin yayınlanması davasında 25 yıl hapis cezasına çarptırılan Enis Berberoğlu ile bu konuda bağlantısı olduğu öne sürülen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu AKP’ye yem etmeyeceklerini söyledi.

Bülent Tezcan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Sosyal medya trolleriyle kampanyanın bir ayağını yürüttüler. Diğerini kendi yayın organları aracılığıyla yürüttüler. Ve en sonunda Erdoğan baklayı ağzından çıkardı ve genel başkanımızı tüm kamuoyu önünde tehdit etti. Bu tehdit, bütün muhalefete yönelik bir tehdittir. Biz de bu tehdide pabuç bırakmayacağımızı söyledik, söylemeye devam ediyoruz dedim.

'YEM ETMEYECEĞİZ'
İlk seçimde Türkiye'de seçimleri kazanacak ve iktidar olacak br partinin genel başkanını bir kumpasla susturamazsınız dedik, susturamayacaklar. Bana cezaevinden haber geliyor dedi AK Parti genel başkanı.

Cezaevinden haberin babası geldi, Enis Berberoğlu açıklama yaptı. Rivayetlere dayalı konuşmayın dedi. Enis Berberoğlu'nun ailesine kadar bu işi götürdüler. Yakışıksız açıklamalarda bulundular. Ne Enis Berberoğlu'nu, ne genel başkanımızı bunlara yem edeceğiz.

'TAYYİP ERDOĞAN TÜRKİYE'DEKİ OPERASYONEL GAZETECİLİĞİN GENEL YAYIN YÖNETMENİDİR'
Psikolojik savaş çıkarmaya çalışıyorlar Demokrasiyi bunlara yem etmeyeceğiz. Kumpasın üç ayrı şifresi var. Suç uydurma, rehin alma, hedef gösterme. Bugüne kadar hep bunu yaptılar, tabii eskiden FETÇ ile yapıyorlardı bunları. Bizi hedef göstermeye çalışıyorlar ama baltayı taşa vurdular. Dün bu kumpaslarla mücadele edenler bizdik, yine biz mücadele ediyoruz.

Onlar eskiden FETÖ ortaklığıyla kumpasçılık yapıyorlardı, şimdi tek başlarına bu işe soyundular. Burada kumpasçı, operasyonel gazetecilik anlayışı gelişti. Kumpası körükleyen bir anlayış. Bu tip operasyonel gazeteciliğin fiili olarak Genel Yayın Yönetmeni olmuştur. Bugün Mahir Ünal uzun uzun bir açıklama yapmış. Baltayı taşa vurduklarını fark ettikleri belli.

'HİÇBİR ZAMAN FETÖ GEMİSİNE BİNMEDİK'
Biz ne söylediğimizi biliyoruz, biz hiçbir zaman FETÖ'nün gemisine binmedik. Ama siz devlet gemisini FETÖ'ye teslim ettiniz ve o gemiye tayfa oldunuz. Milletin gözünün önünde cereyan ediyor. Şimdi 15 Temmuz darbe girişimine bir umut bağlamıştık, akılları başlarına gelir de ciddi bir mücadele başlar diye. Oysa tek mücadeleleri siyasi ayağı korumak için oldu.

Değerli arkadaşlar, çok somut örneği soruşturmalar ve dava sürecindeki sulandırmalar. Bugün Antalya Milletvekilimiz Mustafa Akaydın ile ilgili fezleke düzenleniyor. Mustafa Akaydın'dan hoşlanmayabilirsiniz ama FETÖ üyeliği suçlamasıyla fezleke düzenliyorlar.

Bunlar bu soruşturmaları özellikle sulandırmak istiyorlar. Bu kanaatim güçlendi. Acaba arkada kripto tuzak mı var. Kripto FETÖ'cüler mi tuzak kuruyor bunlara?

Yarın öbür gün çıkıp "Bizi kripto FETÖ'cüler kandırdı" diyebilirler. Siz her hoşlanmadığınız kişiye FETÖ'cü diye tuzak kuruyorsunuz.

MEHMET DİŞLİ İÇİN DAİRE KURANLARA SORUŞTURMA VAR MI?
Kuvvet komutanlarını istifa etmek durumunda bırakan operasyona ilişkin soruşturma var mı? Yok. Mehmet Dişli'yi
Genelkurmay'da tutmak için özel daire kuran iradeye neden soruşturma yok. Ama bir tane çocuk müezzinle kavga etti diye 12.5 yıl hapis istiyorsunuz. Türkiye'yi dünyanın önünde rezil edersiniz, kendiniz de rezil olursunuz. Ama bu rezaletin Türkiye'yi taşıyacağı o kötü sonuçları görüyoruz. --

Akaydın soruşturmasından korkmuyoruz, buradan bir şey çıkacağı da yok.

ÖSYM SKANDALI
ÖSYM, sınav sisteminde usulsüzlük üzerinden neredeyse ihtisas yapacak. Geçen ay 2 milyon kişinin yerleştirilmesinde hata yapılmıştı. 2010 yılından beri Türkiye sınav usulsüzlükleriyle anılıyor.

ÖSYM deyince hata merkezi, hile merkezi anlaşılıyor. Bizim dönemimizde mi oldu bu? 15-16 yıldır siz yönetiyorsunuz bu ülkeyi. 1 dakika geç kaldı diye kapının önünde ağlattığınız çocukların gözyaşından utanın. O çocukların gözyaşları boğar bu liyakatsizliği. "

MEMURA 3+3 ZAM TEKLİFİ
Hükümet memura zam değil, sadaka veriyor.

Hangi enflasyon hedefini tutturdunuz? Geçen yüzde 5'ti yıl sonunda yüzde 10 gerçekleşti.

AKP SÖZCÜSÜ MAHİR ÜNAL'A YANIT
İlk sandıkta Türkiye, AKP'nin iktidarından kurtulacak.

CHP VE MHP'YE KASET KUMPASI
Kaset kumpasının ardında kimlerin hangi siyasi iradenin olduğunu biliyoruz. Miting meydanında 'özel değil, genel genel' diye bağıran biz miydik siz miydiniz? MHP'ye kaset kumpası kurulurken biz miydik, siz miydiniz?

Pensilvanya'ya selam gönderen, önünde diz çöken biz miydik siz miydiniz?

Akıllarına kaset kumpasının gelmesi doğaldır.  Çünkü insanın aklına yaptığı gelir.


 


 

"Bülent Tezcan: Yem etmeyeceğiz!" haberi, 16 Ağustos 2017 tarihinde yazılmıştır. 16 Ağustos 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Bülent Tezcan: Yem etmeyeceğiz! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Bülent Tezcan: Yem etmeyeceğiz! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  2. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  3. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  4. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  5. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  6. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  7. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  8. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  9. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  10. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  11. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  12. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  13. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  14. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  15. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  16. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  17. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  18. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  19. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  20. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
Gündem Haberleri