Burcu Esmersoy: Yüzüm kırışmasın diye sırt üstü yatıyorum

Burcu Esmersoy: Yüzüm kırışmasın diye sırt üstü yatıyorum

Burcu Esmersoy: Yüzüm kırışmasın diye sırt ü... Kendi spor giyim markasını yaratan Burcu Esmersoy, Sabah'tan Ayşe Özyılmazel'e konuştu. Esmersoy, 18 ay önce yaptırdığı botoksu geri çıkardığını belirterek "o halimi sevmedim" dedi.18 AYDIR BOTOKS YOKİltifat kabul etmeyi biliyor...

Kendi spor giyim markasını yaratan Burcu Esmersoy, Sabah'tan Ayşe Özyılmazel'e konuştu. Esmersoy, 18 ay önce yaptırdığı botoksu geri çıkardığını belirterek "o halimi sevmedim" dedi.

18 AYDIR BOTOKS YOK

İltifat kabul etmeyi biliyor Burcu, ezilip büzülmüyor: "30'dan sonra kendimi buldum ama zaten bütün kadınlar için bu geçerli. Ne yapmak istediğini, ne istemediğini, neyin yakıştığını, neyin iyi geldiğini anlaman için 30'u geçmen gerekiyor." Ardından tek tek alıyorum güzellik sırlarını... Bekliyorum ki; bana acayip karışımlar, sadece yıldızlara özgü formüller ve estetik mucizeler anlatsın... Her zamanki net ve kendiyle barışık tavrıyla giriyor cümleye: "Ayşe biliyor musun, en son 18 ay önce yüzüme botoks yaptırmıştım. Bana uymadığına ve o kadını sevmediğime karar verdim. O zamandan beri hiçbir müdahale yaptırmıyorum. Artık ilkel koca karı yöntemleriyle güzelliğimi korumaya çalışıyorum. Mesela yüz çizgilerim derinleşmesin diye sırt üstü yatıyorum." Hemen "Aman Allah'ım sırt üstü uyumak mı? Asla yapamam!" diyorum. Burcu da ilk zamanlarda zorlanmış ama sonra alışmış.

KOŞU, CROSSFIT VE BOKS
Başka neler yapıyormuş Burcu? "Sabah akşam temizleme jelini köpürterek yüzümü temizliyorum. Haftada üç kere cildimi maden suyuyla yıkıyorum. Mutlaka nemlendiricimi ve göz altı kremimi sürüyorum. Başka da bi' şey yapmıyorum." Mutfağında mutlaka bulunan besinleri öğrenmek istiyorum. Aklıma son dönemin modası kinoalar, avokadolar, somonlar geliyor ama Burcu'nun listesinin bunlarla alakası yok. Onun olmazsa olmazları; elma suyu, diyet bisküvi, yumurta, tulum peyniri ve su...

Bir de spor... Burcu bir spor delisi. Haftalık programı şu şekilde: Haftada üç gün sabah ormanda koşu, aynı günler crossfit ve pilates. (Şaka sandım, değilmiş!) İki gün de boks... Diyor ki; "İlle de herkes böyle spor yapsın demiyorum. Vücudunu neye alıştırırsan, onu devam ettirmek zorundasın. Ben böyle alıştığım için bırakırsam hemen yağlanma başlıyor. O yüzden bu sporları yapmak zorundayım."

Spor aşkı, onu bu renkli koleksiyonu yapmaya itmiş zaten. Biondina'nın hikayesini şöyle özetliyor: "Arkadaşım Merve ile spor yaparken hem seksi, hem güzel, hem rahat, hem mutlu hissedeceğimiz ürünler bulmakta zorlanıyorduk ve bunları kendimiz yapmaya karar verdik. Ama sipariş vermemiz için çok sayıda ürün gerekiyordu. Madem öyle, biz de markalaşalım dedik." Yani karşımızda ihtiyaçtan doğan bir marka daha var. Bu arada, ürünleri gerçekten çok beğendiğimi söylemek isterim ey spor yapan kadın okur.

Peki bu enerjik kadın, kötü uyandığı günlerde kendisini motive etmek için ne yapıyor?: "O gün beni çok heyecanlandıran biriyle buluşacakmışım gibi hayal ediyorum ve enerjim tavan yapıyor." Eee her şey zihnimizde değil mi ama... Sistemine format atmak içinse tek başına valizini yapıp telefonunu kapatıyor ve Maldivler'e kaçıyor. Gündelik yaşamda en çıldırdığı şeyse, dedikoduyla boş vakit geçiren insanlar.

'Yahu ben bunu nasıl yaptım?' dediği moda hatası, GQ'nun ödül gecesinde yaptırdığı saç modeli... "Rock ve seksi olacağını zannederken, Mars'tan gelen uzaylıya dönmüştüm!" diye dalga geçiyor.

Sonra başımıza PR danışmanları geliyor; arayanlar, soru soranlar, selfie çektirenler, tanıtıma gelen misafirler. Bu güzel kadını kalabalığı ile baş başa bırakıp kaçıyorum. Evet evet, ben samimi, neşeli, kendine güvenen, çalışan ve gülümseyen kadınları çok seviyorum.

BURCU'DAN GENÇ KIZLARA 5 ÖNERİ
1. Mutsuz ve olumsuz insanlardan uzak dursunlar.
2. Hayal ettikleri işe sahip olmak için azimle çalışsınlar.
3. Kendi değerlerinin farkında olup başkalarından onay beklemesinler.
4. Eğlenmeyi ve başarılarını kutlamayı bilsinler.
5. Hep gülsünler çünkü gülümsemek, bir kadını en çok güzelleştiren şeydir. Tabii tüm bunları bizim yaşımıza gelmeden anlayamayacaklar. N'apalım hayat böyle...

ONA GÖRE KADINLARIN GÜZELLİK HATALARI

 Düz kaşın güzel olduğunu zannetmeleri.
 Erken yaşta yüzlerine dolgu yaptırmaları.
 Yaşlarına ve vücutlarına uygun giyinmemeleri.
 Dekolte kullanmayı bilmemeleri; hem göğüs, hem bacak, hem karın, hem sırt dekoltesi olur mu?
 Her moda akımına kapılmaları.
 Her yeni çıkan estetik, güzellik aletine, trendine balıklama atlamaları.

"Burcu Esmersoy: Yüzüm kırışmasın diye sırt üstü yatıyorum" haberi, 09 Şubat 2017 tarihinde yazılmıştır. 09 Şubat 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Burcu Esmersoy: Yüzüm kırışmasın diye sırt üstü yatıyorum haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Burcu Esmersoy: Yüzüm kırışmasın diye sırt üstü yatıyorum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:09 Güney Kore'nin NEONSAT-1 Uydusu Uzaya Fırlatıldı: Dünya Gözlem Misyonu Başlıyor!"ü
  2. 18:05 Türkiye'nin Kişi Başına Milli Geliri Geriledi: IMF Raporu
  3. 18:01 "Ateş Kuşları" Dizisi Heyecanla Beklenen Final Tarihini Açıkladı: İşte Detaylar!
  4. 17:58 Türk Silahlı Kuvvetleri Hakurk Bölgesinde 6 PKK Militanını Etkisiz Hale Getirdi
  5. 17:54 Salvador'da Dehşet Verici Cinayet: Kadının Parçalanmış Cesedi Bulundu
  6. 17:53 Tesla, hisse değerlerindeki düşüşü telafi etmek için fiyat indirimi yaptı!
  7. 17:53 Altın fiyatları düştü: Kilogram başına 2 milyon 450 bin lira!
  8. 17:53 Birçok sürücü trafik kurallarını ihlal ediyor ancak bu kuralın yüksek miktarda para cezası var!
  9. 17:51 Koç Holding, 20,4 milyar TL'lik temettü dağıtımına başladı! Hesaplarınızı gözden geçirin
  10. 17:46 Fırın Camını Doğal Yöntemle Parlatın: Kabartma Tozu ve Su İle Kolay Temizlik!
  11. 17:45 THY Euroleague Çeyrek Finali Heyecanı: Real Madrid ve Maccabi Tel-Aviv Seride Öne Geçti
  12. 17:41 İstanbul'da Et Fiyatları Yükselirken Tüketiciler Zorlanıyor
  13. 17:32 Tatlı Tutkunlarına Müjde: Prenses Lokumu Tarifiyle Lezzet Dolu Anlar!
  14. 17:31 Uraz Kaygılaroğlu'na Veda Şoku! Son Defa Ekranlarda Görünecek, Tarih Belli Oldu!
  15. 17:31 Uçan Araba Hayali Gerçek Oluyor! Boeing'den Dev Uçan Otomobil Projesi
  16. 17:31 Chery'den Muhteşem Kampanya! 3 Modele Özel Fiyat, Düşük Kredi ve Yakıt Çeki Hediyesi!
  17. 17:29 ABD Adalet Bakanlığı, Larry Nassar Taciz Davası İçin 138 Milyon Dolarlık Tazminat Anlaşması Yaptı
  18. 17:19 Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain Şoku: Southampton'un 10 Milyon Euro'luk Teklifi!
  19. 17:08 ABD dolarında 34 yıl sonra bir ilk yaşadı!
  20. 16:59 Ünlü Yapımcı: Bruce Willis set çalışanlarına ekstra cebinden para verirdi!
Gündem Haberleri