CHP’de Devrimci Demokratlar: İnanırsak başka bir Türkiye mümkün

CHP’de Devrimci Demokratlar: İnanırsak başka bir Türkiye mümkün

CHP’de Devrimci Demokratlar: İnanırsak başka...  Foruma katılımın yüksek olması, 5 dakikalık sürelerle toplam 45 kişinin konuştuğu forum yapısı itibariyle de çok beğenilirken konuşulanlar da CHP içerisinde umut yarattı.FORUMA BİN KİŞİ KATILDICHP’de Devrimci Demokratlar’ın...

 Foruma katılımın yüksek olması, 5 dakikalık sürelerle toplam 45 kişinin konuştuğu forum yapısı itibariyle de çok beğenilirken konuşulanlar da CHP içerisinde umut yarattı.

FORUMA BİN KİŞİ KATILDI
CHP’de Devrimci Demokratlar’ın Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde düzenlediği forum saat 15:00’de yaklaşık bin kişinin katılımı ve Sinan Karahan’ın hazırladığı geçmişten günümüze Türkiye tarihini özetleyen belgesel gösterimi ile başladı. Ardından CHP’de Devrimci Demokratlar adına Necdet Saraç bir açılış konuşması yaptı. Arkasından 43 kişi konuştu ve forum Süreyya Cinik ve Dursun Bulut’un değerlendirme konuşmalarıyla son buldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Fikri Sağlar, Ali Şeker, Niyazi Nefi Kara ile CHP PM üyesi İdris Yıldız’ın da konuştuğu forum da öne çıkan en önemli vurgu “CHP değişmeden Türkiye değişmez, Türkiye değişirse bölge değişir'' oldu.

Mehmet Tüm, Gülseren Onanç ve Rıza Türmen’in kutlama telgrafı, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün çelenk yolladıkları “İstanbul Forumuna CHP Genel Başkan eski Yardımcısı Ercan Karakaş, İstanbul eski Milletvekilleri Rıdvan Budak, Süleyman Çelebi, Refik Eryılmaz, Müslim Sarı, Bakırköy İlçe başkanı, Celal Sevinç, Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Hatay Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Adana eski İl Başkanı Selman Serttepe, Malatya CHP eski İl Başkanı Mahmut Ali Katipoğlu, Adana Seyhan CHP eski İlçe Başkanı Senal Gedik de katıldı.

unnamed-(1)-054.jpg

45 KİŞİ KONUŞTU
“Başka Bir Türkiye Mümkün''  forumunda Necdet Saraç, Efkan Bolaç, Barbaros Dinçer, Hakan Aka, Ayşe Dündar, Fatma Köprülü, Özgen Nama, Niyazi Nefi Kara, Ali Şeker, Fikri Sağlar, Hüseyin Çiçek, Ahmet Fethi Oral, İdris Yılmaz, Şahin Özdemir, Hüseyin Ağgül, Özkan Gönül, Şükrü Yalçın, Volkan Yıldız, Nazan Tok, Emel Bilenoğlu, Hürcan Türkmen, Nadiye Gençoğuz, Mevlüt Bolat, Sakine Sayar, Müslüm Sarı, Ufuk Emre Bektaş, Tülay Ateş, Haliye Donmuş, Necati Erdem, Güven Doğruyol, Asana Seyhan, Senayi Gediktaş, Kaya Enişte, Bekir Karagül, Kortan Afacan, Ersoy Soyer, Mahmut Aytaç, Süreyya Cinik ve Dursun Bulut konuştu.

Suat Özçağdaş’ın alışılmışın ötesinde bir tarzla moderatörlüğünü yaptığı forum, divan ve kürsüsü olmadan, 45 konuşmacının 5 dakikayı aşmayan konuşma süreleri ile Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye siyaseti için yeni bir model oluşturacak ölçüde. CHP’de Devrimci Demokratlar önümüzdeki günlerde forumlarına Türkiye’nin değişik illerinde devam edeceklerini duyurdu. 

Forumda yapılan konuşmalarda öne çıkan bazı başlıklar şöyleydi:

Necdet Saraç: Bizim derdimiz iktidar olmak!
Biz CHP’de Devrimci Demokratlar olarak, kişileri aşan, idealleri ve politik gerçekleri konuşan yeni bir siyaset yapma tarzının öne çıkmasını istiyoruz. Bizim derdimiz, mutsuzlar ve umutsuzlar topluluğuna dönüşen Türkiye’yi buradan çekip çıkaracak bir CHP yaratmak! CHP’yi, umudun ve solun çekim merkezi yapmak! İdeolojiler bitti, sağ-sol bitti diyenlere inat, hayır ideolojiler bitmedi, ilericilerle-gericilerin mücadelesi devam ediyor… Solun iktidar olacağına inanmak! Geçtiğimiz yıl yayınladığımız ve önemli bir siyaset belgesi olan “seçim bildirgesini hayata geçirmek… Bizim derdimiz, il ve ilçeleri ele geçirmek değil, fazlasıyla hak ettiğimiz yerel ve merkezi anlamda iktidar olmak! 40 yıl önce Fatsa’da, bugün Ovacık’ta öne çıkan halkın yararına yerel belediyeciliği bütün Türkiye’ye yaymak!'' dedi.

unnamed-(2)-038.jpg

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar: Saray’a gitmeseydik insanlar bize inanırdı!
Şimdi FETÖ'cüler aranıyor. Bir numaralı FETÖ'cü Recep Tayyip Erdoğan'dır. Biz eğer Taksim'de 'Ey Recep Tayyip Erdoğan, sen bunu bizim başımıza getirdin, demokrasiyi sen askıya aldırdın' diyebilseydik, biz İzmir'de FETÖ'cülerin bir numaralı adamı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın hırsızlıklarını anlatabilseydik, kaçak Saray'a gitmeseydik bugün bize insanlar inanırdı. Şimdi güvenmiyorlar. Çünkü biz artık kaçak Saray demekten de vazgeçtik. Saray'dan bahsediyoruz. Biz Recep Tayyip Erdoğan'dan, Başbakan'ın bize söyleyeceklerinden bahsediyoruz.

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara: Kurtuluş ortak mücadele ile mümkün!
Ülkemiz bulunduğu coğrafi ve jeopolitik konumu nedeni ile dünya enerji kaynaklarının geçiş noktası olan Doğu Akdeniz in en önemli noktasındadır. Bu yüzden enerji kaynaklarını daha çok sömürmek ve kontrol etmek isteyen emperyal güçler bu ülkede ulusal kurtuluş savaşımızdan beri 12 Mart 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan ve son olarak 15 temmuzda darbe ve darbe süreçlerini yerli işbirlikçileri hainlerle birlikte yapmışlardır. Halkı yoksullaştıran ülkeyi bölmeyi tezgahlayan bu süreci ancak Türkiye demek olan Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı ve iktidar için mücadele eden halkımız sağlayacaktır. İktidar için hepimizin “bir yaralı hasta için ne yapabilirim'' diye hazır bekleyen ona ulaşamazsam elimle dokunamaz onun dokunmasını sağlayamazsam hasta ölür ya da sakat kalır diye düşünerek hep beraber gece gündüz hazır olacak şekilde çalışmalıyız. Ancak insanlara elimizi uzatır dokunursak onların dokunmasını sağlayıp açışımı üzüntüsünü sevincini paylaşabilirsek iktidar olmalıyız ve tüm örgütlerimizi buna göre yapılandırmalı ve tüm gücümüzle ilk seçimde tek başına iktidar olacağız diye yola çıkmalıyız. Hem CHP’nin kurtuluşu hem ülkenin ve insanımızın kurtuluşu birlikte mücadelemizle olanaklıdır.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker: CHP kararlı olmalı ve yüzünü sola dönmeli!
Ülkemizi 60 yıldır sağ zihniyet yönetmekte. Bu politikaların getirdiği nokta ve sonuç ortada. Akp kendi iktidarını sürdürebilmek için Türkiye'yi bir yandan Suriye'de karanlık bir savaşa sürüklüyor, diğer yandan da ülkemizi kanlı bir iç savaş ile karşı karşıya bırakıyor. Darbe bahanesiyle ülkeyi, dinin devleti yönettiği Arabistan ile devletin dini yönettiği Osmanlı'nın arasında bir hibrit diktatörlüğe götürmeye çalışıyor. Bütün bu politikalara karşı, kararlılıkla durmamız ve direnmemiz gerekiyor. Ülkemizde bir arada yaşam için barış isteyen son nesli ve dolayısıyla son barış şansını değerlendirmemiz gerekir. Savaşları planlayanlar karşısında barışımızı korumak için gerekli mücadeleyi sürdürmemiz gerekir. OHAL bahanesiyle muhalif televizyon, gazete, radyo ve internet siteleri kapatıldı. Planladıkları büyük oyunların duyulmasını istemiyorlar. 12 milyon oy alan CHP bütün bu oyunların bozulması için direnebilecek, mücadele edebilecek en büyük güçtür. CHP'nin yüzünü sola dönüp, sağ politikalar sonucu ülkede 70 yıldır oluşan tahribatı çözmelidir. Kararlı olmalıdır. Kararlılıkla mücadele etmelidir.

CHP PM Üyesi İdris Yıldız: Cesur ve inandırıcı olmalıyız!
Seçim bildirgemiz iyi olmasına rağmen sandıkta başarıyı yakalayamadık. Oysa buna uygun bir ortam vardı. Cesur ve inandırıcı olamazsak başarı mümkün değil. Başarmak zorundayız.

CHP Eski İstanbul Milletvekili Müslim Sarı: CHP’de yapı kökten değişmeli!
Türkiye'nin nesnel koşulları özgürlükçü, Barış'ı ve Seküler bir yaşam biçimini savunan, demokrasiden ve soldan yana yeni bir hikâyeye ve yeni bir siyasete uygun. Ancak öznel koşullar sorunlu. Evet, yeni bir Türkiye mümkün müdür sorusunun yanıtı yeni bir CHP mümkün müdür sorusunda gizli. Yeni Türkiye'yi ancak Yeniden yapılanmış bir CHP kurabilir. Söz konusu olan sadece lider Değişikliği değildir. Yapının da Kökten değişmesi gerekir; Örgütlenme modelleri, Kadroları, ideolojik ve politik hattı, yerel yönetim anlayışı ve siyaset Tarzı. Yani derin bir yeniden yapılanmadan bahsediyorum. Ancak bu koşulla yeni bir Türkiye mümkün olacaktır...

CHP Eski PM Üyesi Dursun Bulut: CHP tepeden tırnağa yenilenmelidir!
15 Temmuz darbesini yapmaya kalkışanlarla, darbe girişimi sonrası diktatörlüğünü ilan edenler birbirine yapışık ikiz kardeşlerdir. Darbe kalkışması koşullarının yaratılması her iki "siyas islamcı" akımın eseridir. Bunların birbirinden farklı olmadığını, 15 Temmuz sonrası sergilenen OHAL politikaları, zulme varan kıyımlar açıkça göstermektedir. CHP Kaçak Saray, Yenikapı ruhu gibi samimiyetsizliklerin oyununa gelerek zaman kayıp etme yerine Gezi ruhunu savunmalıdır. Vedat Türkali nin söylediği gibi " zulüm varsa direniş haktır." CHP zulme karşı direnmeyi örgütlemelidir. CHP tezkereye, dokunulmazlıkların kaldırılmasına evet deme yerine kuvvetli bir şekilde barışı savunmalıdır. Barışın hemen sağlanması için bir "Ortadoğu Barış Konferansı" örgütlenmesine öncülük etmelidir. CHP önümüzdeki süreci kazanmak istiyorsa yaşadığı ve yenilgiyle sonuçlanan süreçleri yok sayamaz, her şey yolundaymış gibi davranamaz. CHP öncelikle bir tüzük kurultayını örgütlemelidir CHP bu kurultay la söylemlerini, tepeden tırnağa yeniden yapılanmasını sağlamalıdır. Bu değişim zorunludur, bundan kaçmamalıdır.

CHP Eski PM üyesi Tülay Ateş: Kadınlara sadece broşür dağıtmak düşüyor! 
Anayasanın 2.maddesinde Türkiye "laik bir sosyal hukuk devletidir" demesine rağmen Türkiye de Laikliğin yok edildiği toplumsal bir düzene doğru gidiyoruz. Laiklik "toplum ve devlet düzeninin akla ve bilime dayalı olmasıdır, bilginin din dogma ve inançlardan bağımsızlaşmasıdır". Özellikle 4+4+4 yasası ile başörtüsünün ilkokullarda dahi serbest bırakılması, din, peygamberin hayatı, kuran dersleri vb. ile bilimsel değil dinsel ağırlıklı bir eğitim verilmektedir. İmam hatiplerin sayısı hızla çoğaltılmıştır. Amaç topluma imam yetiştirmek değil, tüm toplumu cemaatleştirmektir. Bı cemaatleşmiş dindar toplum da gelecekte kurmak istedikleri din devletinin tabanı olacaktır. Kadınlar konusunda: maalesef kota kontenjan atamalarında dikkate alınmadı, parti içinde zengin, etkili kocanız, akrabanız, bölgesel veya mezhepsel destekçileriniz milletvekili veya üst yönetici mümkün değildir. Kadınlara sadece broşür dağıtmak, kapı kapı dolaşmak gibi işler düşüyor. Kürt meselesinde her bir Kürt’ü eşit kardeşlik, gönüllü birliktelik düşüncesine ikna edemediğimiz sürece sorunu çözemeyiz. Dilimiz barışın dili olmalıdır.

Süreyya Cinik: Evet, tam da şimdi sırası!
Bize, yarın "şimdi sırası mı? Durumlar çok olağan üstü" diyeceklerdir. O zaman, her gerçek devrimci demokratın, her CHP üyesinin yanıtı; " evet, biliyoruz, çok olağan üstü koşullardayız, biz de zaten onun için konuşuyoruz" olmalıdır.

Barbaros Dinçer: Yenikapı ruhu değil Gezi ruhu!
Toplumsal muhalefeti ayağa kaldırmada; Birçok farklı ve birbirini tamamlayan anahtardan en önemlisinin barış olduğunu düşünüyorum. Hem içimizde hem de Türkiye Solunda barış meselesini sahiplenmemiz gerek. Mevcut siyasal iktidarın en çok çekindiklerinin başında barış gelmektedir. Soldan yana olan tüm değerlerimizle barış yollarını ifade etmeli Barış içinde Başka Bir Türkiye Mümkün demeliyiz. Bu süreçte kadınların aktif rol alması hem yeni bir dil kurulmasında hem de çözümde etkili olacaktır. Bizleri ileriye, aydınlığa ve barışa taşıyacak olan Yenikapı ruhu değil Gezi Ruhudur.

Suat Özçağdaş: Daha cesur olmalıyız!
Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor. Ülkemiz ve yurttaşlarımız için kaygılıyız. Kaygılı olmamız normal ama bugün her zamankinden daha cesur ve daha yüksek sesle "Başka bir Türkiye mümkün!" demeliyiz. Ancak tek başına bunu söylemek yetmez. Bunun nasıl mümkün olacağını da daha katılımcı, daha özgür, daha örgütlü, daha veri ve bilgi odaklı, daha çok bilgi ve fikir alışverişi içeren yeni bir siyaset yapma biçimi ile somut olarak ortaya koymalıyız. İşte bu forumlar, bu hedefi gerçekleştirmek için açık bir platform işlevi görüyor. Bu kötü gidişi değiştirecek her fikrin duyulması için çaba sarf edeceğiz.

unnamed-(3)-030.jpg

Özgen Nama: CHP alternatif olmalı!
Haziran 2015 Seçimlerinin sonuçlarını beğenmeyen RTE'nin, Türkiyeyi soktuğuğu kaotik ortamda, CHP alternatif olamamış, sahayı AKP'ye ve AKP politikalarına bırakmıştır. 15 Temmuz gerici darbe kalkışması karşısında da izlemesi gereken yol, durması gereken yer de değil, milliyetçi ve ırkçı "yenikapı ruhu" yolunu seçmiştir. Oysa CHP topluma şunu söylemeliydi; bu darbenin müsebipleri Türkiye'yi 14 yıldır birlikte yöneten siyasal İslamcılardır. Siyasal İslamcıların ne bu Ülke'ye ne de Ortadoğu’ya verecek bir şeyleri kalmamıştır, Cizre’ye, Silopi’ye baktığımızda, her gün gelen Şehit tabutlarına ve kapanan kepenkler de gösteriyor ki adım adım iflas'a doğru gidiyoruz.

Özkan Gönül: CHP daha sol olmalı!
Türkiye karanlığa teslim edilmiştir. Sorun artık ağaç olmaktan çıkmış sorun orman olmuştur. Bu cendereden çıkış CHP’nin sorunlu olan dar kadro anlayışından sıyrılması daha sol ve daha dinamik kadroların göreve gelmesi ile olacaktır. Üst akıla karşı kolektif birlikteliği, RTE’nin dünya liderliği anlayışına karşı dünya kardeşliğini savunan genel başkan ve kadrolarına ihtiyaç vardır. Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın pratik örgütlenmesinin yapılması mutlak olmuştur. Temel haklar ve özgürlüklerin meşru savunucusu ve sahibi olunmalıdır. 

Burak Cop: OHAL’e son kampanyası başlatalım!
Sizlere zulme karşı başkaldırının simgesi Köroğlu'nun diyarından, Bolu'dan selam getirdim. CHP'nin 1976'da "DGM'lere hayır" kampanyası yürüttü, hem sokaktaki hem de meclisteki kararlı mücadelesi sonucu dönemin iktidarının DGM yasasını geri çekmek zorunda kaldığını hatırlatmak isterim. Günümüzde de yurt genelinde "OHAL'e son!" kampanyası yürütmemiz gerekmektedir.

Ersoy Soyer: Yeni bir CHP yaratmalı!
Sol'un DNA'sı ile oynandı, sağ ile solun DNA uyuşmazlığının olduğunu bilmeliyiz ve zorlamaya gerek yok. Bu delege yapısıyla, bu bozuk yapı ile yeni bir CHP yaratmak mümkün değil.

Aziz İpekçi: Üstümüze düşeni yapmadık!
15 Temmuz da Fetö’den AKP ye el değiştiren darbe karşısında, CHP üstüne düşeni yapamamıştır. CHP idare-i maslahatçı davranarak çözümü Yenikapı’da aramıştır.

Efkan Bolaç: Sola ihtiyaç var!
Türkiye'nin sağa değil sola ihtiyacı var! Bu gücü ortaya çıkarmalı, gücü hareket geçirmeliyiz.

unnamed-(4)-027.jpg

Ufuk Emre Bektaş: Yenikapı üzerimizdeki lekedir!
Hangi CHP’yi istediğimize önce karar vermek zorundayız. Başka Bir Türkiye’nin mümkün olabilmesi için bunun yolunun başka bir CHP’den geçtiğini bilmeliyiz… CHP Kürt sorunu hakkında nasıl bir çözümleme yapıyor, sorumluluk alıyor mu? Kürtler olmadan iktidar olamayız… Sayın Genel Başkan Baykal’a karşı daha özgürlükçü, demokratik bir CHP ve Türkiye söylemiyle muhalif bir hareketin önderi olarak verdiği mücadeleyle göreve gelmedi. Göreve geldikten sonra bu söylemi geliştirdi. Dolayısıyla parti içi muhalefet sürecinin dayanışmasından ve birikiminden mahrum bir kadroyla parti genel merkezi yönetilmeye başlandı. Bu dayanışma ruhu birikimin bu salonda olduğuna inanıyorum. Bugün ideolojisiz siyasetin nedenlerinden biri de budur. Demokratik parti anahtar listelerden çizilmesine rağmen genel başkan tarafından birilerinin başdanışman yapılmasıyla olmaz. Yenikapı ruhu ve milli mütabakat topluma, ezilene, ötekiye ihanetten başka bir şey değildir. Yenikapı, dokunulmazlıklar ve tezkere bizim utancımızdır. Nasıl ki geçmişte Dersim utancıyla yüzleşmediysek ve bir leke olarak kaldıysa bugün de Yenikapı üzerimizdeki lekedir, utançtır.

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm (Yazılı mesaj):
Türkiye’nin sol bir iktidara ihtiyacı var!
Ülkemizin içinde bulunduğu durum ne yazık ki her gün daha vahim bir sabaha uyanmamıza sebep oluyor. 15 Temmuzu bahane ederek, ilan edilen OHAL, tek parti diktatörlüğünü egemen kılma anlayışını yaşama geçirmenin aracı olarak kullanılıyor. Geldiğimiz nokta ilan edilmemiş faşizmdir. Tüm bunlar dikkate alındığında, Türkiye’nin her zamankinden daha çok ve ivedilikle, bir sol-sosyal demokrat iktidara ihtiyacı var. Bunu sağlamanın yolu öncelikle farklı alanlarda bulunan, devrimci, demokrat, sol, sosyal demokrat tüm kesimleri kapsayacak bir “demokrasi cephesi “oluşturmaktan geçer. Bizlerin güçlerimizi bölme, enerjimizi dağıtma lüksümüz yoktur. Aksine birleşerek, büyümeli, oluşacak sinerji ile iktidar alternatifi olmalıyız. Faşizmle mücadele etmenin yolu, güç birliği, demokrasi cephesidir. Bölünme, zayıflama faşizmin istediği hatta bunun için uğraş verdiği bir durumdur.
 

"CHP’de Devrimci Demokratlar: İnanırsak başka bir Türkiye mümkün" haberi, 11 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 11 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP’de Devrimci Demokratlar: İnanırsak başka bir Türkiye mümkün haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP’de Devrimci Demokratlar: İnanırsak başka bir Türkiye mümkün 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:42 Kadın muhtar adayının ofisine 4 gün içinde ikinci saldırı
  2. 09:36 Nico Hulkenberg: Küçük F1 takımları, puan kazanabilmek için heterodoks yollar denemeli
  3. 09:31 Jet evliliğin sebebi belli oldu: Ebru Gündeş hamile
  4. 09:30 Altın Fiyatları Sabit: Yatırımcılar Fed'in Kararını Bekliyor
  5. 09:24 Erdoğan’dan iftarda operasyon sinyali: Yarım kalan işimizi tamamlayacağız
  6. 09:23 Trump'ın Avukatları Çıkmazda: 464 Milyon Dolarlık Cezayı Ödemek İçin Teminat Bulunamıyor!
  7. 09:18 Murat Ağırel: Hangi belediyeyi araştırırsanız araştırın tek bir “kanun” var, o da kanunsuzluk
  8. 09:13 Vatandaşın cebinden 500 milyar çıkabilir
  9. 09:08 'Para sayma' görüntüleriyle ilgili ifadeler ortaya; "Kaftancıoğlu ile noterde sözleşme imzalandı"
  10. 09:03 CHP'li Hüseyin Avni Sipahi'nin oğlu AK Parti'den aday oldu, yurtdışı çıkış yasağı kalktı
  11. 08:52 Ankaralılar dikkat: Bugün bazı yollar trafiğe kapalı
  12. 08:48 MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat yanıtladı: İmamoğlu - Kurum yarışında kim önde
  13. 08:41 Elektrikli Peugeot 208 Türkiye'de satışta: İşte fiyat listesi
  14. 08:37 Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği nafakayı tiye aldı
  15. 08:35 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun son halini paylaştı: Hastane künyesi dikkat çekti
  16. 08:26 Gökhan Zan: Boyun eğmeyeceğim çekilmiyorum
  17. 08:22 MHP’de 43 ismin üstü çizildi
  18. 08:20 Erkan Baş: Gökhan Zan, arkadaşlarımıza ‘Kendi geleceğimi düşünmem gerekir’ demiş
  19. 08:14 Aziz Yıldırım: Devlet 2015’te yaşanan kurşunlanma olayını çözmezse bu olaylar yaşanır
  20. 08:10 İsmail Saymaz: Gökhan, ‘Zan’ altında
Politika Haberleri