CHP'li Canpolat yaralıları ziyaret etti

CHP'li Canpolat yaralıları ziyaret etti

CHP'li Canpolat yaralıları ziyaret etti CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Yaralıların...

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili hastane yönetiminden bilgi alan İl Başkanı Canpolat, hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada terörü lanetlediklerini belirterek “İçişleri Bakanı nerede? Şu ana kadar sesi bile çıkmadı. Sorumlular ne zaman, sorumluluk sahibi olduklarının farkına vararak özür dileyip istifa edecek? Sorumlular derhal istifa etmelidir'' dedi.

 CHP İstanbul İl Örgütü, Atatürk Havalimanı’nda önceki akşam meydana gelen terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. CHP heyetinde İl Başkanı Cemal Canpolat’ın yanı sıra İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, il başkan yardımcıları ve ilçe başkanları da yer aldı.

cc.jpg

 "AYRIMCILIĞIN OLMADIĞI BİR ANLAYIŞA İHTİYACIMIZ VAR"

Acil serviste tedavileri devam eden vatandaşları ziyaret eden İl Başkanı Cemal Canpolat, yaralıların durumuna ilişkin de ilgililerden bilgi aldı. Hastane çıkışında acil servis önünde bekleyen yaralı yakınlarıyla sohbet eden İl Başkanı Canpolat, Türkiye’yi yasa boğan terör saldırısıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Canpolat, “Ülkemiz son yıllarda hak etmediği şekilde gerilmiş ve terör örgütlerinin adeta cirit attığı bir merkez haline dönüştürülmüştür. Barışa ve bir arada olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönem yaşıyoruz. Ayrımcılığın olmadığı; ırk, mezhep, bölge ayrımcılığının ortadan kalktığı bir anlayışa ihtiyacımız var. Hiç kimsenin can güvenliğinin olmadığı bir dönemin içindeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörün her türlüsünü kınıyoruz. Terör nereden gelirse gelsin bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü bozamayacak. Bütün ulusumuzun başısağolsun'' dedi.

"SORUMLULAR NE ZAMAN İSTİFA EDECEK"

Terörle etkin ve etkinli bir mücadele yürütülmesi ve saldırıların yaşanmasında ihmali olanların hesap vermesi gerektiğini kaydeden Canpolat, hükümeti de sert sözlerle eleştirdi. Son 1 yıl içerisinde yüzlerce yurttaşın terör saldırılarında hayatını kaybettiğini vurgulayan Canpolat, “Ankara'nın göbeğine ellerini kollarını sallayarak bomba patlattılar. Taksim'de, Vezneciler’de, Suruç’ta, havalimanında bombalar patlatıldı, yüzlerce yurttaşımız katledildi. Peki, bunların hiç sorumlusu yok mu? Sorumlular ne zaman, sorumluluk sahibi olduklarının farkına vararak özür dileyip istifa edecek? Bu ülkeyi yönetenlerin hiç mi suçu yok? İçişleri Bakanı nerede? Şu ana kadar sesi bile çıkmadı. Hangi mahallede IŞİD'in, terör örgütlerinin yuvalarıyla karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Türkiye'nin ve İstanbul'un can güvenliği yok. Yurttaşların can güvenliğini sağlamakla görevli olanlar sorumluluklarını yerine getirmelidir. Sorumlular derhal istifa etmelidir'' diye konuştu.

Canpolat, yetkililerinden aldıkları bilgilere göre Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 4’ü ağır 28 yaralının tedavilerinin devam ettiğini söyledi.

"CHP'li Canpolat yaralıları ziyaret etti" haberi, 30 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 30 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan CHP'li Canpolat yaralıları ziyaret etti haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP'li Canpolat yaralıları ziyaret etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:44 Muğla'nın Datça İlçesi Açıklarında 3.9 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Verilerine Göre Detaylar
  2. 14:40 Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Sonrası Cezalar Neden Açıklanmadı?
  3. 14:35 Uraz Kaygılaroğlu Yeni Aşkıyla İlk Kez!
  4. 14:35 Kocaeli Sahillerinde Ölü Yunuslar Endişe Yaratıyor: Veteriner Hekimler Alarmda
  5. 14:31 Sulu Köftelerde Mükemmel Dengenin Sırları
  6. 14:27 Beyşehir'in İlkbahar Misafirleri: Leylekler Geri Döndü!
  7. 14:23 Carlo Ancelotti'nin Radarındaki Genç Yetenek: Arda Güler
  8. 14:20 Fenerbahçe'ye La Liga Şoku! İspanyol Basını: "Hukuki Engel Var!"
  9. 14:18 Dünya Zenginleri Yeniden Sıralandı: İstanbul İlk Kez Listede!
  10. 14:14 Islam Memiş: Gram Altın ve Gümüşte Yatırım Fırsatları!
  11. 13:48 Özel: "Mithat Bülent Özmen, tam Eyüpsultan gibi bir başkan"
  12. 13:47 CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan "şüpheli" sıfatı ile ifade verdi
  13. 13:46 Dilan Polat ve Nez Demir davasında mahkeme kararı verdi!
  14. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
  15. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
  16. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
  17. 12:58 Ekrem İmamoğlu: "Anketlerde hep öndeyiz, seçimi de kazanacağız!"
  18. 12:58 Yaz saati uygulaması başlıyor: Saatler bir saat ileri alınacak!
  19. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
  20. 12:58 Karabük'te sosyal medya skandalı: 8 kişi gözaltına alındı!
Gündem Haberleri