CHP'li Eren Erdem'in katıldığı panele faşist saldırı

CHP'li Eren Erdem'in katıldığı panele faşist saldırı

CHP'li Eren Erdem'in katıldığı panele faşist... İstanbul Bağcılar’da Malatya Akçadağ Güneşli Köyü Derneği tarafından düzenlenen bir panele katıldı. Burada gündeme ilişkin konuşan Erdem’in bulunduğu 1. kattaki salona yaklaşık 200 kişilik ülkücü bir grup tekbir getirerek...

İstanbul Bağcılar’da Malatya Akçadağ Güneşli Köyü Derneği tarafından düzenlenen bir panele katıldı. Burada gündeme ilişkin konuşan Erdem’in bulunduğu 1. kattaki salona yaklaşık 200 kişilik ülkücü bir grup tekbir getirerek saldırdı.

Bağcılar Bağcılar Sancaktepe Mah. Osmangazi Cad. No53A' da bulunan Güneşli Köyü Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde bu akşam düzenlenen Başkanlık konulu panele konuşmacı olarak CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem katıldı. Panelin devam ettiği sırada Eren Erdem Twitter adresinden, bulundukları dernek binasına taşlı sopalı saldırı olduğunu duyurdu.

Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çevik kuvvet polislerinin araya girmesiyle taşlı sopalı saldırı yaparak binanın camlarını kırdıkları ileri sürülen grup uzaklaştırıldı.

Eren Erdem, Dernek lokalinde olayla ilgili yaptığı açıklamada, panelde konuştuğu sırada, 100 kişi kadar bir grubun tekbir getirerek taş ve sopalarla saldırdığı yönünde bilgi aldığını, katılımcılardan birkaç kişinin aşağı indiklerinde saldırı yapan grup tarafından darp edilenlerini, panelin düzenlendiği yerin camlarının kırıldığını ve polisin gelmesiyle olayın yatıştırıldığını söyledi

EREN ERDEM: CUMHURİYET İÇİN ÖLÜRÜM

Eren Erdem Periscope üzerinden yaptığı canlı yayında şunları söyledi: 

"Bağcılar'dayız. Panel gerçekleştiriliyor. Panellimize dışarıdan saldırı gerçekleştirilmiş durumda. Bulunduğumuz binanın etrafı kuşatılmış. Emniyet güçleri her zaman ki gibi yok. Dışarıda kendisine Ülkü Pcakları diyen bir güruh var. Bahçeli'ye söyledğim sözler nedeniyle binaya baskın yapmaya çalıştılar. Bunları buraya gönderenleri biliyoruz. Başkanlıktaki duruşumuz nedeniyle. Panelimizi proveke ettiler. Camlar çerçeveler inmiş durumda. 

İçeriye taş atıyorlar. İstanbul'un göbeğinde Bağcılar'da saldırı altındayız. Arkadaşımız yaralı şekilde geldi. Bağcılar'da devlet yok. burada devlet yok. Tamamen provakasyon. Bizleri linç etmeye çalışıyorlar. Bir Madımak'la karşı karşıyayız. Devlet yok, polis yok. Başkanlık sistemeine karşı olduğu için linç ediyorlar. İnsanlar yaralanmış durumda. Şu anda saldırı altıdnayız. Dışarıda Ülkücü diye kendini tanımlayan gruplar saldırıyor. Nerede bu hükümet. "

 Erdem, "Emniyet olay yerine geldi.Bu saldırının sorumluları Osmanlı ve Ülkü ocaklarıdır. Başkanlığa karşı duruşumuz nedeniyle bu saldırı gerçekleşti.Şu an ortalık yatışıyor. 200-300 kişilik provokatör grup, binaya saldırdı. Sebep: "Başkanlık sistemi."Gelin öldürün! Cumhuriyet için ölürüm!" dedi. 

ÜLKÜ OCAKLARI HEDEF GÖSTERMİŞTİ

CHP'li Eren Erdem'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, 'adınızı Hükümet Bahçeli yapın' demesi üzerine Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’dan tehdit geldi. Yıldırım, sosyal medya hesabında "İstanbul sokaklarında dolaşma. Olmayan yüzünü değiştirmek zorunda kalmayalım…'' yazmıştı.

erenicerik.jpg

Ayrıntılar geliyor...

"CHP'li Eren Erdem'in katıldığı panele faşist saldırı" haberi, 21 Ekim 2016 tarihinde yazılmıştır. 21 Ekim 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan CHP'li Eren Erdem'in katıldığı panele faşist saldırı haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. CHP'li Eren Erdem'in katıldığı panele faşist saldırı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:28 Kredi Kartı ve Nakit Avans Faizleri Yükseldi: Yeni Dönem Başlıyor
  2. 11:24 Savcı Özlem'in ölümünde yeni gelişme: Astsubayın cezası onandı
  3. 11:23 SGK’nın Geri Ödeme Listesine 47 İlaç Eklendi!
  4. 11:20 Halkın Kurtuluş Partisi Erdoğan ve bakanlar hakkında suç duyurusunda bulundu
  5. 11:17 Fenerbahçe ligden çekilirse ne olur?
  6. 11:16 Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere beslenmeyi çok gördü
  7. 11:10 İsrail Saldırısında Hamas’ın Üst Düzey Lideri Hayatını Kaybetti
  8. 11:04 Ocak 2024’te Türkiye’nin Net UYP’si Eksi 300 Milyar Dolara Düştü
  9. 11:01 Tarihe ışık tutacak keşif! Sahra Çölü'nün altında gizlenen dünya!
  10. 11:01 Şok gelişme! Ünlü banka Türkiye'den çekiliyor!
  11. 11:01 Altın fiyatları yükselişte! Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu?
  12. 10:59 Gizli İttifak: SpaceX, ABD İstihbaratıyla Casus Uydular İçin Hamle Yapıyor
  13. 10:55 Sağlık ve Güzellikte Zeytin Yaprağının Sırrı
  14. 10:52 Nevşin Mengü'den "Kızılcık Şerbeti" yorumu: Kadınlar, İslamcı erkeklerin önüne atıyor kendini
  15. 10:49 Et fiyatlarıyla ilgili tarih verildi: 2-3 yıl daha cep yakacak
  16. 10:49 Deprem mi oldu, nerede deprem oldu?
  17. 10:44 Mansur Yavaş, Ankara'da son anket sonuçlarını açıkladı
  18. 10:42 Fenerbahçe’nin Trabzon’daki Faciası:Acun Ilıcalı sessiz kalmadı!
  19. 10:40 AK Partililer okullara gitmeye başladı: Öğretmen ve velilerden oy istediler
  20. 10:38 MHP'li vekil: "Gücümüz olsa vallahi gider İsrail'e müdahale ederiz.."
Politika Haberleri