Damat 'ihanet akıyor' dedi: Gördüğüm yerde boğazlarım yani...

Damat 'ihanet akıyor' dedi: Gördüğüm yerde boğazlarım yani...

Damat 'ihanet akıyor' dedi: Gördüğüm yerde b... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "2023 Vizyonu Doğrultusunda Türkiye'nin Yetişmiş İnsan Gücü" konulu Ülke-Bölge, Uluslararası...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "2023 Vizyonu Doğrultusunda Türkiye'nin Yetişmiş İnsan Gücü" konulu Ülke-Bölge, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.  

Albayrak kapanış konuşmasında, Türkiye'nin, bölgenin ve dünyanın, önemli günlerden geçtiğini belirterek, "Dün Barselona, birkaç hafta önce Paris, Londra, Türkiye, Amerika'da neler oluyor görüyoruz. 21. yüzyıl, birçok sosyal bilimcinin teşhis ve tespitinden öte çok hızlı, travmatik yarılmalara gebe bir süreçle başladı. 15 yıl önce dünya eko sistemi hangi noktadaydı bugün nasıl? Her çatışmanın ve yaşanan kavganın arkasında bazı duygusal sebepler oluyor. İşte Ortadoğu'yu görüyoruz, arkasında farklı sebepleri olan krizlerle karşı karşıyayız" dedi.

'BU EKONOMİK BİR ÇARPIŞMA'
Geçen Mayıs ayında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Çin gezisini hatırlatan Bakan Albayrak, Kuşak ve Yol Projesiyle çok büyük bir kırılma yaşandığını ve yaşanacağını kaydetti. "Bugün Pekin'den Londra'ya kadar müthiş bir 'network' var. Dünya nüfusunun 3'te 2'si dünya ekonomisinin yarısından fazlası bu 'network'un içinde. Artık gemiyle Pekin'den bir buçuk ayda giden bir ürün hızlı trenle iki haftadan daha kısa bir sürede daha hızlı ve daha ucuz bir network'un içine giriyor. Pazar, büyüme, istihdam, tüketim Asya'da. Böyle bir network böyle bir resimle karşı karşıya bırakıyorsa dünya ticaretini önümüzde çok farklı krizlere gebe bir resim göreceğiz demektir. Şahsi kanaatim, önümüzdeki 10 yıl içerisinde çok büyük ekonomik çarpışma ile karşı karşıyayız. Bu, siyasi bir çarpışma ve çatışmayı peşinden askeri çatışma ve çarpışmayı doğurur mu? İnşallah doğurmaz" ifadelerini kullandı.  

EN BÜYÜK İHANET ŞEBEKESİ
Albayrak, 15 Temmuz'a da değinirek, tarihin gördüğü en büyük ihanet şebekesinin 'FETÖ' olduğunu, söyledi. Albayrak, "Beyinleri öyle yıkanmış bir ihanet şebekesi ki kendi her kutsalına, ülkesine, milletine, vatandaşına kardeşine, anasına babasına ihanet edecek insanlar çıktı buradan" diye konuştu. 

Bakan Albayrak konuşmasının devamında, "Bu ihanet çetesi şuan itibariyle dünyanın dört bir yerinde bu ülkeyi, bu milleti, bu dini karalamak, ihanet etmek için iğrenç bir 'diaspora network'u ile her gün zehirini ve ihanetini akıtıyor" dedi. Albayrak, şunları kaydetti: 

"Gittiniz ülkelerde görüyorsunuzdur. Vallahi yerinizde olsam ben zor sabrederdim. Gördügüm yerde boğazlarım yani... Kaçaklar, hainler... Ama o kadar içselleştirmişler ki çok normal bir şekilde yaşıyorlar. Sabırlı olmak da lazım gördüğün yerde boğmamak için..."

Kapanış konuşmasının ardından Berat Albayrak'a katılımı nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin tarafından bir hediye takdim edildi. 5 gün süren, "2023 Vizyonu Doğrultusunda Türkiye'nin Yetişmiş İnsan Gücü" konulu Ülke-Bölge, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı sona erdi. 

"Damat 'ihanet akıyor' dedi: Gördüğüm yerde boğazlarım yani..." haberi, 18 Ağustos 2017 tarihinde yazılmıştır. 18 Ağustos 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Damat 'ihanet akıyor' dedi: Gördüğüm yerde boğazlarım yani... haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Damat 'ihanet akıyor' dedi: Gördüğüm yerde boğazlarım yani... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:50 CHP'den Ulaş Karasu: "Cumhurbaşkanı ve Bakanlar, Anayasa'yı çiğneyip AKP propagandası yapıyor"
  2. 13:50 Alman Perakende Devi: Galeria Karstadt Kaufhof’un Çöküşü
  3. 13:48 Kim Kardashian ve Blake Lively, Kate Middleton Hakkında Olayı Hakkında Espri!
  4. 13:45 Gaziantep’in Geleneksel Lezzetleri: El İşçiliğiyle Süslenen İftarlar
  5. 13:38 Javier Milei’nin 100 Günü: Tartışmaların Odağında
  6. 13:35 Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin: Bebek Heyecanı!
  7. 13:21 Tehlike Altındaki Canlılar: İstanbul’da Skandal Müze Operasyonu
  8. 13:17 Filistinli yetkililer İsrail'in hiçbir duyuru yapmadan Refah'a saldırı başlattığını belirttiler
  9. 13:17 Elma Sirkesi: Kilo Dostu Mucize İçecek
  10. 13:16 Arat üstünü çizdi! Fernando Santos'un yerine Hollandalı hoca geliyor!
  11. 13:06 Okyanus Sıcaklıkları Rekor Kırıyor: Küresel Isınma Hızla Artıyor!
  12. 13:05 Son dakika! İsrail Refah'a hava saldırını başlattı
  13. 13:02 Koni Salyangozu: Denizlerin Görünmeyen Ölümcül Tehlikesi!
  14. 12:59 Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz konuştu: "İnsani olarak şiddete reaksiyon gösterdim"
  15. 12:58 William'ın Prenses Kate'i aldattığı söylenen Rose Hanbury konuştu
  16. 12:57 Sürpriz! Yeni James Bond hayranların favorisi!
  17. 12:57 Sosyal medyada tıkladığınız linklere dikkat edin! Dolandırıcılar kol geziyor!
  18. 12:57 Enflasyon Artıyor, Fed’in Kararı Ne Olacak?
  19. 12:56 Tunç Soyer mal varlığını açıkladı! Banka hesaplarında ne kadar para var?
  20. 12:52 Dünya Hava Kalitesi Raporu: Temiz Hava İçin Küresel Çağrı
Gündem Haberleri