Dayısını öldüren pazarcı: FETÖ lideriydi

Dayısını öldüren pazarcı: FETÖ lideriydi

Dayısını öldüren pazarcı: FETÖ lideriydi Antalya'da geçen 21 Ekim'de dayısı 69 yaşındaki Ahmet Kahya'yı pazar tezgâhı başında öldürdüğü suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan 36 yaşındaki Ramazan Kabaağaç, dayısının...

Antalya'da geçen 21 Ekim'de dayısı 69 yaşındaki Ahmet Kahya'yı pazar tezgâhı başında öldürdüğü suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan 36 yaşındaki Ramazan Kabaağaç, dayısının 'FETÖ lideri' olduğunu iddia etti.

İnternetten pompalı tüfek siparişi veren Ramazan Kabaağaç, kargodan teslim aldığı kutusunu pazarda açtı. Kabaağaç, pompalı tüfekle tezgahta sebze ve meyve satan dayısı Ahmet Kahya'ya önce 2 el ateş etti. Ahmet Kahya'nın eşi, Ramazan Kabaağaç'ın önüne geçip siper oldu. Fakat Ahmet Kahya tezgâhın yanına gelip yerdeki dayısına bir el daha ateş edip kaçtı. Olaydan bir süre sonra yakalanıp tutuklanan Kabaağaç hakkında, Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Davanın ilk duruşmasında Kabaağaç ile öldürdüğü dayısının yakınları ile olaya tanık olan pazardaki vatandaşlar ve tarafların avukatları hazır bulundu. Kabaağaç savunmasında, dayısının FETÖ'nün lideri olduğunu iddia etti.

Kabaağaç, "Kendisi FETÖ terör örgütünün lideriydi. 15 Temmuz'dan önce bana "Sen bizi bilmezlikten geliyorsun. Küfür ediyorsun, hain diyorsun' diyordu. 15 Temmuz günü de 'Bugün göreceksiniz. Katliamlar yapacağız' diyordu. Kendisinin lider olduğunu söyleyip 'Ben başım' diyordu. Bunları anneme de anlattım. Anneme de 'Konuşursan seni de öldürürüz' demişler" dedi.

'BENİ UYDUYLA İZLİYORLARDI'

Bunun üzerine internetten satın aldığı tüfekle olay günü pazara gittiğini anlatan Kabaağaç, "Ben kendisine 'Annemi öldürecekmişsin, beni de öldürecekmişsin. Nasıl oluyor hadi göster' dedim. Beni uyduyla izliyorlardı. O sırada beyaz renkli bir araçla 2 FETÖ'cü geldi. Ben bunları görünce panikledim. Beni de vuracaklarını düşünerek panikle dayıma ateş ettim" diye konuştu.

'FETÖ'YLE ALAKASI YOKTU'

Öldürülen Ahmet Kahya'nın eşi 69 yaşındaki Minire Kahya ise eşinin FETÖ ile hiçbir alakası olmadığını söyledi. Pazarlarda tezgâh açarak geçimini sağlayan kendi halinde bir aile olduklarını anlatan Kahya, eşini öldüren Kabaağaç ile aralarında bir husumet de olmadığını söyledi.

Mahkeme Kahya hakkında FETÖ üyeliği suçundan herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı hususunun Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na sorulması ve sanığın gözlem altına alınmasını gerektirecek düzeyde akıl hastalığı ya da zayıflığı olup olmadığının tespiti için bir psikiyatriste sevk edilip rapor aldırılması için için yazı yazılmasına karar verip duruşmayı erteledi.

"Dayısını öldüren pazarcı: FETÖ lideriydi" haberi, 14 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 14 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Dayısını öldüren pazarcı: FETÖ lideriydi haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dayısını öldüren pazarcı: FETÖ lideriydi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 17 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan temel sorunumuz enflasyon olduğunu açıkladı
  2. 01:38 İngiliz General Ukrayna'yı uyardı: 2024’te yenilebilir
  3. 01:35 Gelecek-Saadet'in 'hayat pahalılığı araştırılsın' teklifinin reddedildiği açıklandı
  4. 01:33 Fenerbahçelilere Müjde geldi: Olympiakos Maç o kanaldan şifresiz yayınlanacak
  5. 01:30 IFC'den Ülker Bisküvi'ye 75 milyon avroluk kredi sağlayacağını açıkladı
  6. 01:27 İsrail Ordu Sözcüsü açıkladı: İran'ın saldırısına yanıt vermemek mümkün değil
  7. 01:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması geldi
  8. 00:49 Bakan Şimşek yatırımcıları uyardı: "temkinli olun"
  9. 00:47 Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi geldi
  10. 00:42 İçişleri Bakanlığı'ndan APP plaka uyarısı geldi
  11. 00:40 AB'de yeni otomobil satışları aralıkta düşüş yaşadı
  12. 00:28 2023'te Trafikteki araç sayısı 2,3 milyon arttığı gözlemlendi
  13. 00:26 Gözler BTK'da: X platformuna ceza yolda
  14. 00:22 iPhone 16'nın renkleri sızdırıldı: işte tüm renkleri
  15. 00:19 İsrail güvenlik sitelerinin siber saldırıya uğradı
  16. 00:17 Kuzey Kore'nin, Çin'den dijital teknoloji satın aldığı iddia edildi
  17. 00:13 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy sıkılaştırılmış seferberlik yasasını imzaladığını açıkladı
  18. 00:12 Dünya Bankası'nın Türkiye için yeni CPF planı: 18 milyar dolarlık yatırım paketi
  19. 00:09 Avrupa Parlamentosu seçimleri ne zaman gerçekleşecek? İşte tüm detaylar
  20. 00:08 Erdoğan: "Sayın Özgür Özel'e kapımız açık, ele alacağımız konu başlıklarımız çok"
3. Sayfa Haberleri