Denizli'de Soğuk Leblebi Tartışması: Esnafa Cezai İşlem!

Denizli'de Soğuk Leblebi Tartışması: Esnafa Cezai İşlem!

Denizli'de Soğuk Leblebi Tartışması: Esnafa ... Denizli'de 4 liralık leblebi alıp soğuk olduğunu iddia eden bir yurttaş, CİMER'e başvurdu. Esnafa cezai işlem uygulandı. DESOB Genel Sekreteri Gönç, her türlü kusurun önemli olduğunu belirtti. Vatandaşların mağduriyetini önlemek için denetimler sürüyor.

Denizli'de bir yurttaş, aldığı 4 liralık leblebinin soğuk olduğunu belirterek CİMER'e şikayette bulundu. Esnafa cezai işlem uygulandı. DESOB Genel Sekreteri Gönç, kusurunun boyutunun önemli olmadığını vurgulayarak, vatandaşların mağduriyetini önlemek için denetimlerin sürekli olduğunu ifade etti.

Denizli'de bir kuruyemişçiden 4 liralık leblebi alan bir yurttaş, aldığı leblebinin soğuk olduğunu belirterek CİMER'e başvurdu. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Genel Sekreteri Yunus Emre Gönç, kusurlu bulunan esnaflara cezai işlem uygulandığını açıkladı. Gönç, kusurunun büyük ya da küçük olmasının önemli olmadığını vurguladı.

DESOB Genel Sekreteri Yunus Emre Gönç, sürekli olarak devam eden denetimler hakkında bilgi verdi. Gönç, rutin denetimlerin yanı sıra gelen şikayetlere bağlı denetimlerin, hem esnafın hem de vatandaşın taleplerini karşılamak amacıyla yapıldığını belirtti. Kusurun büyüklüğünün önemli olmadığını ifade eden Gönç, 4 liralık leblebiyle ilgili uyuşmazlık konusunda da işlem yapıldığına dikkat çekti.

Denetimlerde esnafların hatalarını görmelerini sağlamak için uyarılar yapıldığını ve kasıtlı hatalara cezaların uygulandığını belirten Gönç, bir örnekle durumu açıkladı: "Bir yurttaş kuruyemişçiye gidiyor. Yanında çocuğu var ve kuruyemişçiden 4 TL’lik leblebi almak istiyor. Sıcak leblebiden istediğini belirten vatandaşa yanıt veren esnaf, leblebinin tam olarak pişmediğini düşünerek içeriden pişmiş olanlardan veriyor. Bu durum üzerine yurttaş leblebiyi kabul etmiyor, durumu CİMER'e yazıyor. Kuruyemişçinin tavrından memnun kalmadığını, leblebinin istediği gibi olmadığından bahsediyor."

DESOB olarak gelen şikayetler üzerine gerekli incelemeleri başlattıklarını ve işyerlerinde denetimlerde bulunduklarını belirten Gönç, sonuç olarak birlik tarafından işlem uygulandığını ve ilgili bilgilerin Bakanlığa aktarıldığını ifade etti. Gönç, vatandaşların gerçek mağduriyetini ortaya çıkarmaya çalıştıklarını ve iletişim hatları oluşturduklarını da ekledi.

"Denizli'de Soğuk Leblebi Tartışması: Esnafa Cezai İşlem!" haberi, 08 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 08 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Denizli'de Soğuk Leblebi Tartışması: Esnafa Cezai İşlem! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Denizli'de Soğuk Leblebi Tartışması: Esnafa Cezai İşlem! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:08 Dursun Özbek’ten Ali Koç’a büyük çağrı! Delikanlıysan gel!
  2. 02:00 Serdar Ortaç: "Kızlarda ayrılık acısı bir ay sürer"!
  3. 01:59 Tekkeyi bekleyen çorbayı içer atasözünün anlamı
  4. 01:56 Amerikalılar neden evinde çamaşır makinesi kullanmıyor hiç düşündünüz mü?
  5. 01:52 Yapay zekanın babası Hinton, devletlerin kesinlikle yapması gerekenleri açıkladı
  6. 01:50 Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkanı Küçükşabanoğlu: Türkiye’de yapay zekâ marka oluşturacağız
  7. 01:49 Emekliler için yeni bir sıkıntı daha başladı: O yasak tüm illerde uygulanacak!
  8. 01:48 İki şirket "Air Pro' ibaresi için kapıştı
  9. 01:46 20 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
  10. 01:38 Range Rover almak artık hayal değil! Elektrikli Range Rover kutuplarda test edildi!
  11. 01:38 MG'nin Mayıs ayına özel kampanyasıyla ilgili müjde geldi! O modelde 150.000 TL'ye kadar destek!
  12. 01:37 Fatih Terim gitti şampiyon belli! Fatih Terim'in Ardından Başarı!
  13. 01:31 Yunanistan'da bu sezonun şampiyonu 80 puanla PAOK oldu!
  14. 01:29 Gaziantep’te derbi sonrası taraftarlar arasında çok çok büyük kavga çıktı!
  15. 01:25 Derbi kavgası neredeyse tüm Türkiye'ye yayıldı: Yaralılar var!
  16. 01:23 Ali Koç'tan Dursun Özbek'e Gönderme!
  17. 01:20 Ali Koç, Dursun Özbek'in "delikanlıysan gel" sözlerine yanıt verdi!
  18. 01:15 Ali Koç'tan derbi sonrası ağır açıklamalar geldi!
  19. 01:14 Sosyal medyada estetik ‘sanal itibarsızlık’ boşluğunda savruluyor
  20. 01:12 2024 Arefe günü ne zaman?
Gündem Haberleri