Devlet Bahçeli'nin hedefinde Aydınlıkçılar var!

Devlet Bahçeli'nin hedefinde Aydınlıkçılar var!

Devlet Bahçeli'nin hedefinde Aydınlıkçılar var! Akşam gazetesinin haberine göre, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu "Cahil desen değil, bildiğim kadarıyla okuma yazması var ama okuduğunu anlamakta zorluk...

Akşam gazetesinin haberine göre, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu "Cahil desen değil, bildiğim kadarıyla okuma yazması var ama okuduğunu anlamakta zorluk çekiyor. Sürekli gaf yapmaktadır, pot kırmaktadır. Sayın Kılıçdaroğlu hadi anayasa kitapçığını okumadın da tarihimize de mi hiç bakmadın? Baktın da hiç mi anlamadın, Türk milleti diktatöre boyun eğer mi? Bu ülkeyi Suriye, Irak, Libya ile bir tutmak nasıl bir şuursuzluktur? Kılıçdaroğlu'nun ağzından bir kez olsun PKK'ya YPG'ye tepki çıkmış mıdır? CHP'nin dili yalan, öğüttüğü yalan savurduğu hezayandır. Evet çıkarsa felaket olurmuş!Asıl felaket CHP'dir." sözleriyle eleştirdi.

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti;

"Haçlı operasyonları sürmektedir. Gaye Türkiye'yi yıkmak, Türkleri Anadolu'dan çıkarmaktır. Bu oyunları Türk Milleti dün elinin tersiyle itti yine itecektir. Vatan Türktür, millet Türktür, Devlet Türktür. Hainlein güç birliği anlamsızdır, sonuçsuzdur. Herkes teslim olsa da, MHP oyunları bozmaya yeminlidir. Bizim için yeminler çiğnenmek için değil tutulmak için, uğruna gerekirse kendimizi hiçe saymaktır. Yemin onurdur, omurgalı duruştur, Milli sesleniştir.

FETÖ İBLİSİ ASKER KILIĞINA GİREREK...

Yemin şehittir, gazidir. Yemin ettik dönmeyeceğiz, durmayacağız vazgeçmeyeceğiz. Yemin ettik, sonunda son nefer kalsak da, Türk Bayrağını hakettiği yere asacağız. Elbette 16 Nisan'da evet diyerek oyunları bozacak mısınız? FETÖ iblisi asker kılığına girerek Türkiye'yi ateşe vermeyi planladı. Türk Milleti böylesi bir zillete hiç düşmedi. 15 Temmuz son iki asrın en vahşi saldırısıydı. Cüzdanlarına 1 dolar koyup, ByLockla haberleşerek milletimizi esir etmek isteyen şerefsizlere 80 milyon izin vermedi. Birbirimizi düşecek, devleti kaybedecektik. İhanet senaryosunun özü buydu. Işıklar sönmüş, ihanetin dehşet ateşi yanıyordu.

KAYSERİ ZEBANİLERİN NEFESİNİ KESTİ

Özel kuvvetler polis, MİT ve Özel Harekat, TBMM saldırıya uğramıştı. MHP ise korkusuzca millet görevinin başındaydı. Millet evlatları paralı cellatlara hayatı zehir etmiştir. Kayseri zebanilerin nefesini kesti"

FETÖCÜLER'İN YENİ SIĞINAĞI AYDINLIKÇILAR OLDU

FETÖ'cü hainlerin yeni sığınağı Aydınlıkçılar oldu."

BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNE VATAN PARTİSİ'NDEN CEVAP

Devlet Bahçeli’nin sözlerine cevabı ise yaptığı bir açıklamayla Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan verdi.

Utku Reyhan, açıklamasında şunları ifade etti:

"Devlet Bahçeli’nin bu sözleri artık bizi şaşırtmıyor. Devlet Bahçeli çaresizdir, bu çaresizlik evet kampanyasının çıkmazda olduğunu da gösteriyor. Şu anda hayır oyları evet oylarına üstün gelmektedir ki Devlet Bahçeli partimize yönelik olarak böylesine mesnetsiz iddialarda bulunuyor. O kadar çaresizdir ki, tıpkı eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin gibi Vatan Partisi’ni hedef almaktadır. Bugün Vatan Partisi’ne düşmanlığın merkezi ABD’dir, Sayın Bahçeli kimlerle yan yana geldiğinin farkında mı?

'BAHÇELİ KUMPASLARI SAVUNUR VAZİYETTEYDİ'

Vatan Partisi FETÖ ile 40 yıldır bilfiil savaş halindedir. FETÖ’nün Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile Türk Ordusu ve partimiz hedef alındığında Devlet Bahçeli bu kumpasları savunur vaziyetteydi, Genel Başkanımız Doğu Perinçek dahil parti yöneticilerimiz ise Silivri’de FETÖ ile savaşıyordu. Biz ne kendi içimizde ne de devlet kurumlarında FETÖ’ye izin vermedik, vermeyeceğiz.

'TÜRKİYE'İN BİRLİĞİNİ DİNAMİTLEYECEK SÖYLEMLERDEN VAZ GEÇMEYE DAVET EDİYORUZ'

Devlet Bahçeli eğer FETÖ mensubu arıyorsa 10 gün önce Hürriyet’e belirttiği üzere kendi partisine bakabilir.Hürriyet gazetesine yaptığı ziyarette kendisine yöneltilen ''FETÖ’nün siyasi ayağı hakkında ne düşünüyorsunuz’ sorusuna, ''biz kendi içimizdeki FETÖ’cüleri isim isim biliyoruz, Ak Parti de kendi içindekileri biliyor’ sözleriyle yanıt vermiştir. Biz de bu söylemden MHP içerisinde halen FETÖ’cülerin olduğunu anlıyoruz.

16 Nisan Halkoylaması’na gidilen süreçte bütün siyasi liderlerin sağduyulu olmasını bekliyoruz. Toplumu geren ve kamplaştıran açıklamalar Türkiye düşmanlarının ve terör örgütlerinin istediği ortamı yaratmaktadır. 17 Nisan’dan sonra da bu millet birlikte yaşayacaktır. Sayın Bahçeli’yi Türkiye’nin birliğini dinamitleyecek eylem ve söylemlerden kaçınmaya davet ediyoruz."

"Devlet Bahçeli'nin hedefinde Aydınlıkçılar var!" haberi, 25 Mart 2017 tarihinde yazılmıştır. 25 Mart 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Devlet Bahçeli'nin hedefinde Aydınlıkçılar var! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Devlet Bahçeli'nin hedefinde Aydınlıkçılar var! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  2. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  3. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  4. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  5. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  6. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  7. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  8. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  9. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  10. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  11. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  12. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  13. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  14. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  15. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  16. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  17. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  18. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  19. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  20. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
Politika Haberleri