Diyarbakır ve Şırnak'ta 2 şehit

Diyarbakır ve Şırnak'ta 2 şehit

Diyarbakır ve Şırnak'ta 2 şehit Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçeleri üçgeninde devam eden operasyonlarda çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı, 1 PKK'lı da de etkisiz hale getirildi. Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerine bağlı 18 köyde...

Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçeleri üçgeninde devam eden operasyonlarda çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı, 1 PKK'lı da de etkisiz hale getirildi. 

Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerine bağlı 18 köyde sokağa çıkma yasağı ilanından sonra başlayan operasyonlar devam ediyor. Operasyonu yürüten güvenlik güçleri ile PKK'liler arasında bugün sabah erken saatlerinde Çavundur Bölgesi'nde sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada açılan ilk ateş sırasında 1 asker şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Yaralı asker, Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi ek binasında tedaviye alındı. Çatışmada 1 PKK'lı da öldürüldü.  

ŞIRNAK'TA 1 ŞEHİT 

Şırnak'ta PKK'lilerin güvenlik noktasına düzenlediği saldırıda çatışma çıktı. Çatışmada 1 korucu şehit olurken PKK'lilerin yakalanması için başlatılan operasyon sürüyor. 

1301003_a7a3577928af521f2e79c501c265a60c.jpg

ŞEHİT ATEŞİ KAYSERİ'YE DÜŞTÜ

Diyarbakır Lice'de PKK'lılarla girilen silahlı çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Arda Şen'in acı haberi, Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi Malak Mahallesi'ndeki ailesini gözyaşlarına boğdu.

ÇAVUNDUR BÖLGESİ'NDE SICAK TEMAS SAĞLANDI

Diyarbakır'da Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerine bağlı 18 köyde sokağa çıkma yasağı ilanından sonra başlayan operasyonlar kapsamında güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında bu sabah erken saatlerinde Çavundur Bölgesi'nde sıcak temas sağlandı.

BABA EVİNE YAS DÜŞTÜ

Çatışmada Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi nüfusuna kayıtlı 31 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Arda Şen şehit oldu. Şehit Şen'in acı haberi, Pınarbaşı İlçesi Malak Mahallesi'nde oturan babası Hayrettin ile annesi Fatma Şen'e verildi. Babasının evinin kapısına Türk bayrakları asıldı. Mahalle sakinleri de taziye için babasının evine geldi.

KURBAN BAYRAMINDA NİŞANLANMIŞ

4 kardeşi olan şehit Uzman Çavuş Şen'in Kurban Bayramı'nda nişanlandığı belirlendi. Şehit Uzman Çavuş Şen'in cenazesi yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

VAN BAŞKALE'DE TACİZ ATEŞİ

Van'ın Başkale ilçesinde Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı'na dün akşam PKK'lılarca taciz ateşi açılmıştı. Uzun namlulu otomaktik silahlarla açılan ateşte ölen ya da yaralanan olmazken kaçan PKK'lıların yakalanması için çalışma başlatılmıştı. 

HAKKARİ'DE KAÇIRILAN ASKERİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Hakkari Çukurca'da PKK tarafından 21 Ağustos'ta kaçırılan  2'si asker 4 kişiden birinin kimliği belli oldu. Kaçırılan askerlerden birinin Eskişehirli Uzman Çavuş 23 yaşındaki Mevlüt Kahveci olduğu belirtildi.

KAÇIRILDI HABERİ AİLESİNE YETKİLİLER TARAFINDAN VERİLDİ

Kahveci'nin Eskişehir'in Fevzi Çakmak Mahallesi'nde oturan ve belediyede çalışan babası Ali Kahveci'ye oğlunun kaçırıldığı haberi yetkililer tarafından verilirken kaçırılan askerin önümüzdeki günlerde Eskişehir'e gelip söz kesmeyi planladığı belirtildi.

ÇARŞAMBA GÜNÜ PKK'LILAR 2'Sİ ASKER 4 KİŞİYİ KAÇIRMIŞTI

Hakkari-Çukurca karayolu üzerindeki Doğanlı köyü yakınlarında PKK mensupları yoldan geçen sivil bir aracı durdurmuş, araçta bulunan 2 uzman çavuş, şoför ve bir sivil vatandaşı indirerek kaçırmıştı.

OPERASYON BAŞLATILDI

2’si uzman çavuş 4 kişiyi kaçıran PKK’lıların yakalanması ve uzman çavuşlar ile sivil vatandaşların kurtarılması için bölgede hava destekli operasyon için düğmeye basılmıştı.

"Diyarbakır ve Şırnak'ta 2 şehit" haberi, 24 Eylül 2016 tarihinde yazılmıştır. 24 Eylül 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Diyarbakır ve Şırnak'ta 2 şehit haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Diyarbakır ve Şırnak'ta 2 şehit 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:15 Bir boya çeşidi olan akrilik boya nedir?
  2. 04:11 Bir zamanlar Türkiye'nin önde gelen mobilya devi olan şirket iflas etti!
  3. 04:05 İstanbul'daki taksiciler, öldürülen meslektaşları için bir araya geldi
  4. 03:29 Hırvatistan'da genel seçimleri Hırvat Demokrat Birliği'nin (HDZ) kazandığı bildirildi
  5. 03:27 CHP, 20-21 Nisan tarihlerinde bir "Yerel Yönetimler Çalıştayı" düzenliyor
  6. 03:23 Avrupa Birliği, İran'a yaptırımların genişletilmesi kararı aldı
  7. 03:03 Google'dan daha fazla çalışanı işten çıkarma kararı geldi
  8. 02:42 Bu testi 45 saniyeden kısa sürede çözen %10'luk kişiden biri misiniz?
  9. 02:39 Faydalarıyla sosyal medyayı sallayan biberiye suyu nasıl yapılır?
  10. 02:37 Bu 8 burca asla sırrınızı vermeyin!
  11. 02:34 Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
  12. 02:23 İliç'teki maden kazası için oluşturulan komisyonun üyeleri belirlendi
  13. 01:59 Kredi kartı sıkılaşması risk doğuruyor
  14. 00:58 AB zirvesinin Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisinde, Kıbrıs konusuna vurgu yapıldı
  15. 00:51 Ukrayna yetkilileri, Çernigiv'e yönelik saldırıda 14 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi
  16. 00:48 Fahrettin Altun açıkladı: "200'ü aşkın İsrail kaynaklı dezenformasyonu ifşa ettik"
  17. 00:20 Hollanda milletvekilleri, Kavala ve Demirtaş hakkındaki yönergeyi kabul etti
  18. 00:20 Seçimin acısı çıkmaya başladı: Ücretsizdi ama artık yüzde 25 zamlı!
  19. 00:19 AB, İsrail'e Gazze'ye insani yardım girişlerine izin verme çağrısı yapıyor
  20. 00:16 İsrailli Bakan Ben-Gvir'in tartışmalı önerisi: "Filistinlilere Ölüm Cezası Verilsin”
Gündem Haberleri